Σου βρήκαμε τα πιο άνετα εσώρουχα!

Τα εσώρουχα είναι η βάση για ένα σωστό και ισορροπημένο ντύσιμο. Αν, λοιπόν, τα εσώρουχά σου δεν είναι άνετα, τότε ούτε εσύ νιώθεις όμορφη και όσο ωραίο κι αν είναι το look σου δεν “βγαίνει προς τα έξω”. Τα όμορφα εσώρουχα με δαντέλα και ενίσχυση μας τονώνουν την αυτοπεποίθηση, αλλά στην καθημερινότητα τα ζητούμενα για όλες μας είναι η τέλεια εφαρμογή και η άνεση.

Εδώ και χρόνια έχω ξεχωρίσει την εταιρεία Sloggi, το No1 brand σε σλιπ στην Ευρώπη και επιτυχημένο label του ομίλου Triumph, που αποτελεί την επιτομή της άνεσης στον τομέα των εσωρούχων, δημιουργώντας τα πιο ευκολοφόρετα και καινοτόμα καθημερινά εσώρουχα στον κόσμο. Ξεκινώντας από το 1979, γρήγορα εδραιώθηκε ως “ηγέτης” στον τομέα των καθημερινών εσωρούχων στη Ευρώπη και συνεχίζει να προσφέρει απόλυτη άνεση για γυναίκες και άνδρες σε όλο τον κόσμο.

Με γνώμονα την άνεση και με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και το δέρμα (πιστοποιημένα με Oeko-Tex Standard 100) τα εσώρουχα Sloggi χαρίζουν μοναδική αίσθηση ελευθερίας. Από το ξεκίνημα της εταιρίας, έχουν πουληθεί 1,3 δισεκατομμύρια Sloggi, ενώ παράγονται 126 Sloggi το λεπτό! Μετρά, φυσικά, και παγκόσμιες καινοτομίες, όπως η καθημερινή σειρά Hot Hips με laser cut που αντικατέστησε τις ραφές και τα λάστιχα στα τελειώματα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, λοιπόν, είχα την ευκαιρία μαζί με εκπροσώπους του δημοσιογραφικού κόσμου, γνωστές beauty & fashion editors και bloggers, να παρευρεθώ σε ένα μοναδικό event για το opening του πρώτου καταστήματος Sloggi παγκοσμίως που άνοιξε στην Θεσσαλονικη και συγκεκριμένα στο πολυκατάστημα Mediterranean Cosmos.

Το πρώτο κατάστημα Sloggi είναι γεγονός και βέβαια το opening ήταν από μόνο του ένα γιορτινό event με happenings και πλούσια δώρα! Όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό show μόδας από αγόρια και κορίτσια που ανέδειξαν τα υπέροχα εσώρουχα Sloggi, να κερδίσουν πλούσια δώρα, συμμετέχοντας σε έναν LIVE διαγωνισμό φωτογραφίας, αλλά και να διασκεδάσουν υπό τους ήχους επιλεγμένης μουσικής, να απολαύσουν υπέροχες γεύσεις και να επωφεληθούν από τις εορταστικές προσφορές του καταστήματος.

Εκεί εξειδικευμένες σύμβουλοι μας ξενάγησαν σε όλες τις νέες σειρές, τις καινοτομίες, τα μοναδικά σχέδια και τα όμορφα χρώματα και μετέτρεψαν τις αγορές μας σε μια μαγευτική εμπειρία.

Η Zero Feel, η καινούρια σειρά του sloggi  με moto Unfasten Yourself, είναι αυτό που έχεις στο μυαλό σου όταν σκέφτεσαι άνεση και ελευθερία, χωρίς ραφές, σε πολλά χρώματα. Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος τα είδα όλα από κοντά και βέβαια απέκτησα τα νέα everyday εσώρουχά μου!

Η σεζόν τώρα ξεκινάει και οι απαιτήσεις είναι πολλές. Αν και εσύ, λοιπόν, θέλεις να έχεις την σωστή βάση στο καθημερινό look σου και να νιώθεις άνεση και ελευθερία, τότε τα νέα εσώρουχα Sloggi είναι αυτό που χρειάζεσαι!