Special Edition Colombia: Τα Coffee Lab φέρνουν στην Ελλάδα τον νέο αγαπημένο σου καφέ

Στην Ελλάδα τον αγαπάμε τον καφέ. Δεν τον πίνουμε στα γρήγορα. Θέλουμε να του δίνουμε την προσοχή που του αξίζει. Μας αρέσει να τον απολαμβάνουμε αργά και να συνοδεύει τις πιο ωραίες στιγμές μας.

Ο καφές για τους Έλληνες είναι πάντα μέσα στο κάδρο της ζωής τους. Οι μεγάλες συζητήσεις με τους φίλους όταν δύει ο ήλιος στα νησιά, το τέλος των οικογενειακών τραπεζιών τις Κυριακές και εκείνο το πρώτο ραντεβού που πήγατε για βόλτα στο Θησείο, ξέρετε τί έχουν κοινό; Σε όλα υπάρχει ένας καφές στο χέρι.

Μέχρι πρώτινος οι μονοποικιλιακοί καφέδες, θεωρούνταν η απόλυτη τάση στον καφέ και προέρχονταν από όλες εκείνες τις χώρες, που φημίζονται για τις φυτείες τους. Έτσι, κάθε Έλληνας είχε τον δικό του αγαπημένο. Τώρα ήρθε ένας premium καφές όμως, που θα μας ενώσει.

Τα Coffee Lab, που μας έχουν συνηθίσει, άλλωστε, να δημιουργούν τάσεις, έρχονται για άλλη μια φορά και μας παρουσιάζουν έναν premium καφέ ο οποίος αναμένεται να γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων.

Ο νέος premium καφές που μας συστήνουν τα Coffee Lab, πρόερχεται από:
Μια χώρα: την Κολομβία.
Μια φάρμα: την El Poema, η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 1400μ.
Μια ποικιλία: την Caturra.

Αυτή του η τόσο ξεχωριστή καταγωγή είναι που τον κάνει μοναδικό και υπόσχεται να σας ταξιδέψει στην μακρινή Κολομβία από την πρώτη κιόλας γουλιά.

Η μοναδικότητά του όμως, δεν σταματά εδώ, καθώς για πρώτη φόρα, έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε ταυτόχρονα την ποικιλία Colombia σε τρεις διαφορετικές επεξεργασίες:

Natural: Κατά την οποία οι κόκκοι καφέ στεγνώνουν φυσικά στον ήλιο και του χαρίζουν αυτό το δυνατό σώμα και την γλυκόπιοτη γεύση, που δύσκολα θα βρείτε σε άλλη ποικιλία.
Honey: Μια παραδοσιακή τεχνική κατά την οποία οι κόκκοι του καφέ, προτού απλωθούν στον ήλιο ξεφλουδίζονται με αποτέλεσμα τα σάκχαρά τους να προσφέρουν ένα ισορροπημένο σώμα με επίγευση μελιού.
Washed: Εδώ οι κόκκοι βυθίζονται από 48 έως 72 ώρες σε δεξαμενές νερού, αποκτώντας έτσι ένα μέτριο σώμα και μια ελαφριά οξύτητα εσπεριδοειδών.

Για άλλη μια φορά λοιπόν, η Coffee Lab έχει την γευστική πρωτιά κι εσείς ξέρετε τι θα παραγγέλνετε από εδώ και πέρα.

Η παρουσίαση αυτού του τόσο ιδιαίτερου καφέ, απαιτούσε και μια ανάλογη εκδήλωση, στην οποία ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Coffee Lab, Στέλιος Ρουμελιώτης, σύστησε σε franchises, συνεργάτες αλλά και σε πρόσωπα της showbiz, την special edition ποικιλία, Colombia.

Ο χώρος ανέβηκε νοητά στα 1.400 μέτρα υψόμετρο και μετατράπηκε σε φάρμα El Poema, ενώ ο ίδιος ο κος Στέλιος Ρουμελιώτης έδειξε το ταξίδι που κάνει ο καφές από το χωράφι, μέχρι να έρθει σε ένα κατάστημα Coffee Lab και μετά στα ποτήρια μας. Μαζί του, ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Θανάσης Βισκαδουράκης ο οποίος έδωσε το δικό του… salsa ρυθμό στη βραδιά, όπως άλλωστε θα ταίριαζε σε έναν καφέ που έρχεται από μια από τις πιο ωραίες χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Οι καλεσμένοι έφυγαν με συλλεκτικά Panama hats, ζωγραφισμένα δια χειρός Βασίλη Μιχόπουλου.

Η νέα ποικιλία είναι πλέον στα coffee points της Coffee Lab και περιμένει να σε ταξιδέψει με τρεις διαφορετικούς, γευστικούς τρόπους στην Κολομβία!

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.coffeelab.gr

Read More

And More