Στην φετινή συλλογή της Calzedonia θα ανακαλύψεις όλες τις μεγάλες beachwear τάσεις!

To καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ και ήρθε η ώρα για μαγιό! Κάθε χρόνο θες να επιλέξεις το καινούργιο αγαπημένο σου κομμάτι και να φορέσεις τις τάσεις της σεζόν. Η Calzedonia, η αγαπημένη μας εταιρεία, έχει ήδη ετοιμάσει μία φανταστική συλλογή για αυτό το καλοκαίρι! Οι Βeachwear προτάσεις της Calzedonia όπως πάντα, έτσι και φέτος, είναι συνδεδεμένες με τις τελευταίες τάσεις της μόδας: κομμάτια με μια vintage αίσθηση, inca prints, διαχρονικές ρίγες, micro floral prints και πολλά ακόμα που σίγουρα θα σε βάλουν σε summer mood!

 

Για μία ακόμη φορά η Calzedonia πρωτοπορεί και φέτος επέλεξε ένα νέο τρόπο να μας  παρουσιάσει την συλλογή της! Το storytelling είναι ο νέος τρόπος που επιλέγει η Calzedonia μετά την SS ‘20 Collection, για να επικοινωνήσει και τη Beachwear Collection: Με εικόνες που μετατρέπονται σε συναισθήματα και σε μια ιστορία, το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο με summer vibes και αποπνέει έναν αυθορμητισμό. Τα κομμάτια παρουσιάζονται συναρπαστικά στο φυσικό τους περιβάλλον, σε μία μαγευτική παραλία και κάτω από τέλειο φως και την ματιά του φωτογράφου Ben Watts.

 

Ο Watts απαθανάτισε αληθινές ιστορίες, με πανέμορφα μοντέλα αλλά και παιδιά, όπου μέσα από τις λήψεις του, συναντάμε εικόνες και αισθήσεις συνυφασμένες με το καλοκαίρι.Με τον θετικό, άμεσο και προσωπικό της τόνο, η καμπάνια μας ωθεί να ζήσουμε δυνατά το καλοκαίρι μέσα από την Calzedonia, αλλά και να αναζητήσουμε το επόμενο αγαπημένο μας beachwear κομμάτι για αυτή την σεζόν.

Πάμε να δούμε μαζί τις μεγαλύτερες τάσεις για το beachwear αυτού του καλοκαιριού όπως μας τις προτείνει η Calzedonia!

Crinkle

 

Η πρώτη μεγάλη τάση που θα κάνει δυναμική εμφάνιση στις παραλίες έρχεται από την περίφημη Crinkle Collection.  Το γκοφρέ 3D ξεχωρίζει για το πρωτότυπο και cool στιλ του και προτείνεται σε μονόχρωμες φωτεινές αποχρώσεις, αλλά και σε micro flower prints. To υλικό αυτό αγκαλιάζει τέλεια τις καμπύλες μας και παρόλο που είναι ένα trend, το οποίο επανέρχεται από το παρελθόν, φέτος θα γίνει από τα αγαπημένα μας!

Tα μαγιό της Crinkle Collection προσαρμόζονται τέλεια στις διαφορετικές ανάγκες και γούστα, κάνοντας τη κάθε γυναίκα να αισθάνεται άνετα με το σώμα της. Όπως πάντα η collection έχει πάρα πολλά σχέδια με αυτό το υλικό: τρίγωνα top, στράπλες, ενισχυμένα τριγωνάκια και χιαστί push-ups. Mπες στο site της Calzedonia και δες όλες τις προτάσεις με αυτό το υλικό!

Βοttom

Ανάμεσα στις νέες προτάσεις της Calzedonia για αυτό το καλοκαίρι  είναι και μία μεγάλη ποικιλία από νέα Βottom κομμάτια! Διαχρονικά σλιπ με δαντέλα, up–to-date Brazilian σχέδια με V μπροστινό κόψιμο, ψηλόμεσα σε 80’s style και θηλυκά girly σλιπ με δεσίματα στη μέση, πολυμορφικές φάσες, βολάν και πολλά ακόμη αποτελούν την μεγάλη συλλογή με αυτό το κομμάτι κλειδί. Πολλές φορές θέλουμε να κάνουμε τους δικούς μας συνδυασμούς και σετάρουμε τα bottom κομμάτια μας με διαφορετικά bikini top από το αναμενόμενο, δημιουργώντας τους δικούς μας συνδυασμούς. Φέτος στην Calzedonia θα βρεις πάρα πολλά bottom κομμάτια για να …παίξεις με τα μαγιό σου!

Oλόσωμα

Μία άλλη μεγάλη τάση που έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά εδώ και πολλές σεζόν, αλλά σίγουρα εξακολουθεί να είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις μας (ακόμη και αν είσαι bikini lover) δεν είναι άλλη από τα Ολόσωμα. Στην νέα συλλογή της Calzedonia τα σχέδια έχουν μεγάλη ποικιλία, είναι σοφιστικέ, κομψά και τονίζουν τέλεια τη σιλουέτα, κάτι που είναι από τα μεγαλύτερα request στα μαγιό! Με πολύπλευρη προσωπικότητα τα ολόσωμα είναι τα cool items που θες αλλά και μπορείς να φοράς και εκτός παραλίας.

Τα συνδυάζετε με ένα τζιν σορτς κι έχετε το τέλειο look για ένα απεριτίφ στο ηλιοβασίλεμα στις διακοπές σου. Στα highlights της φετινής συλλογής είναι το ριγέ ολόσωμο χωρίς μπανέλες, με λεπτές τιράντες, φιόγκους και κορδόνια, προσαρμόζεται εύκολα και δένει στην πλάτη, όπως επιθυμείτε, ξεχωρίζει για την πικέ υφή, το πολύ ελαφρύ ύφασμα και V λαιμόκοψή του. Επίσης, για τις πιο κλασικές, προτείνεται το αισθησιακό total black ολόσωμο με βαθύ κόψιμο στο ντεκολτέ και τους γοφούς. Αll time classic επιλογή!

Jungle

Οι active fashionistas φέτος θα λατρέψουν τα jungle printς σε μπικίνι και ολόσωμα με εντυπωσιακή λαιμόκοψη. Tο safari πρωταγωνιστεί ως τάση και με την εξωτική γεύση του inca print σε τρίγωνο μπικίνι με δαντελένιο σλιπ – σχέδιο που μας ταξιδεύει νοητικά σε αρχαίους πολιτισμούς. Μust-have: Το μπικίνι Federica  που φωτίζει το καλοκαίρι της Calzedonia. Γκλίτερ νήματα συνδυασμένα με αποχρώσεις που παραπέμπουν σε γήινα χρώματα και τονίζουν το μαύρισμα. Ενώ δεν λείπει από την συλλογή και το ρετρό στοιχείο ένας συνδυασμός που έρχεται από τα seventies με κλασικές γραμμές που δεν πρέπει να χάσετε το bikini Εlena σε λευκό χρώμα με κρίκους ξύλινους που θα δώσει στην εμφάνιση σου το retro chic στοιχείο που χρειάζεσαι!

Mini-me

Τέλος, το brand συμπεριλαμβάνει ακόμη μία φορά στην Beachwear Collection, τα mini-me δίνοντας την δυνατότητα να έχει η μαμά και το παιδί την ίδια επιλογή,  με σχέδια που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια – αγκαλιάζοντας και κερδίζοντας το ενδιαφέρον των «mini» fashionistas!Η Calzedonia είναι από τις λίγες εταιρείες που μπορείς να βρεις πολλά σχέδια για παιδιά και σίγουρα με την υψηλή ποιότητα που έχουν και οι γυναικείες συλλογές!

Για μία ακόμη χρονιά η Calzedonia έχει μία ολοκληρωμένη beachwear συλλογή για όλα τα γούστα, μπες στο επίσημο site της και δες όλες τις νέες τάσεις και προτάσεις του αγαπημένου μας brand για να  διαλέξεις  το μαγιό σου για αυτό το καλοκαίρι!

Read More

And More