#BreastCareAwareness: Στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού δεν είσαι μόνη!

O Παγκόσμιος Μήνας του Μαστού ξεκίνησε. Ο μήνας που η πρόληψη περνά σε πρώτο φόντο. Πριν την επίσκεψη στο γιατρό, μπορείς να ρίξεις μία ματιά στο στήθος μόνη σου. Μέσω της αυτοεξέτασης, εξοικειώνεσαι με την «υφή» των μαστών σου και τυχόν αλλαγές μπορούν να σε κινητοποιήσουν να επισκεφθείς το γιατρό σου για έλεγχο νωρίτερα.

Με γενικό σύνθημα: “Στον αγώνα ενάντια στον Καρκίνο Του Μαστού δεν είσαι μόνη“, η Κλινική Ρέα στέκεται στο πλευρό σου. Συγκεκριμένα, μέσα από τη διαδραστική πλατφόρμα «BreastCare», εκπαιδεύει τις γυναίκες στην αυτοεξέταση του στήθους τους. Το παρακάτω λεπτομερές 3D βίντεο σου εξηγεί πότε και πως πρέπει να γίνεται η σωστή ψηλάφηση:

Η Ηλεκτρονική Υπηρεσία Αυτοεξέτασης Μαστών «BREASTCARE» απαντά στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη φροντίδα των μαστών, την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού και προσφέρει τη δυνατότητα «υπενθύμισης» της μαστογραφίας ή του υπερηχογραφήματος μαστών, για κάθε γυναίκα. Με μια απλή εγγραφή, το BreastCare αναλαμβάνει να σας ειδοποιήσει εγκαίρως για την επόμενη εξέτασή σας!

Για τα μέλη του BreastCare, ισχύει έκπτωση 20% όλο το χρόνο σε διαγνωστικές εξετάσεις μαστού που πραγματοποιούνται στο Πρότυπο Διαγνωστικό Κέντρο Μαστού ΡΕΑ.

Στη φετινή καμπάνια «BreastCare Awareness», η Κλινική ΡΕΑ στοχεύει να ευαισθητοποιήσει ακόμη περισσότερες γυναίκες, διαδίδοντας το μήνυμα της πρόληψης, από μητέρα σε κόρη, στην αδελφή ή τη φίλη.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάνε click εδώ

Read More

And More