Τα αγαπημένα μας Scholl κάνουν το πιο στιλάτο…comeback!

Είναι vintage και τα αγαπάμε. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για αυτά γιατί είναι iconic και μιλούν από μόνα τους. Φέτος το hot trend της σεζόν έρχεται κατευθείαν από την πασαρέλα και είναι SCHOLL! Συγκεκριμένα το μοντέλο Pescura που συνδυάστηκε με δημιουργίες υψηλής ραπτικής και είναι η μεγαλύτερη τάση παγκοσμίως! Τίποτα δεν θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι από το iconic Scholl PESCURA!

Aυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, τα αγαπημένα μας Scholl κάνουν δυναμικό come back και υπόσχονται να συμπληρώσουν μοναδικά κάθε σου outfit. Εδώ και χρόνια αυτή η εταιρεία  μένει πιστή στην υψηλή ποιότητα των υποδημάτων ενώ το ιταλικό στυλ σε κάνει να νιώθεις μοναδική.Οι δυναμικές παλέτες χρωμάτων και οι φυσικοί τόνοι θα δημιουργήσουν τις πιο όμορφες καλοκαιρινές σου εικόνες και σίγουρα θα δώσουν το απαραίτητο twist στην εμφάνιση σου!

Το iconic μοντέλο Pescura κάνει φέτος ένα πολύ δυναμικό come – back.

Παρουσιάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του εξήντα (ειδικά το 1968) και πρωταγωνιστούσε στα 80’s και στα 90’s σαν το απόλυτο summer shoe! Tώρα θα συντροφεύσει και πάλι στα καλοκαίρια μας! Το πρωτότυπο “Classic” Scholl είναι το παπούτσι με τις καλύτερες πωλήσεις διεθνώς και επαινείται για την εξαιρετικά άνετη εφαρμογή του, τον απλό σχεδιασμό του, ενώ στην ολοκαίνουργα συλλογή διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία διαφορετικών χρωμάτων.

Εγώ που τα φορούσα, όταν ήμουν μικρή και τώρα που είδα τα νέα σχέδια, είμαι σίγουρη ότι θα τα ξαναβάλω στις εμφανίσεις μου, αφού είναι από τα λίγα κομμάτια που συνδυάζουν την άνεση και το style δίνοντας το retro twist που θέλουμε στα look μας.

Είναι η τέλεια στιγμή για να αναβιώσετε αυτά τα ρετρό παπούτσια. Ο Βασίλης Ζούλιας τα χρησιμοποίησε στο show που είδαμε τον χειμώνα για show Spring Summer 2020 και πραγματικά ήταν μία μοναδική στιγμή!

 

Δεν θα ξεχάσω την φορά που τα ξαναείδα στο αγαπημένη μου σειρά “Sex and the City” με την πρωταγωνίστρια Carrie Bradshaw να τα συνδυάζει με καλοκαιρινό φόρεμα και αν είναι αρκετά καλές για την Carrie Bradshaw, σίγουρα είναι αρκετά στιλάτα για αυτή τότε είναι σίγουρα και για εμάς!

Getty images

 

Πιστεύω ότι το μπεζ είναι το αγαπημένο μου, αφού θα ταιριάζει με όλα μου τα καλοκαιρινά σύνολα και θα το φοράω όλη μέρα!

Με τα Scholl μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς ενώ είναι από τα λίγα παπούτσια που είναι άνετα και ναι μπορείς να τα  φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.Ένα φόρεμα αέρινο ή ένα σύνολο για το γραφείο μπορούν να μεταμορφωθούν με τα αγαπημένα μας Scholl!

 

Έχεις περάσει μαζί τους όλα σου τα καλοκαίρια και υπάρχουν τόσες ιστορίες που θες να διηγηθείς. Είναι τα PESCURA και είναι εδώ για να φτιάξετε μαζί νέες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Ανακάλυψε όλη την νέα συλλογή  ΕΔΩ!

Όλη η νέα συλλογή διατίθεται από την: Κώστας Α. Παπαέλληνας

πληροφορίες στο 2144164957.