Tέλεια festive looks για τις γιορτές από την Τezenis!

Tα Χριστούγεννα πλησιάζουν και μαζί τους όλα τα party και τα festive looks που θα κάνεις με τις φίλες σου τις μέρες των γιορτών!

Στη fall winter συλλογή της Tezenis θα βρεις σίγουρα τα πιο urban stylish ρούχα που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου και θα ανεβάσουν το street style σου!Τα κορίτσια που αγαπάνε την ζωή στην πόλη, κινούνται άνετα με το μετρό, έχουν πάντα μία φοβερή αίσθηση της city culturre και υψηλό γούστο, αυτά τα κορίτσια επιλέγουν Tezenis.

Η Tezenis είναι ένα από τα αγαπημένα μας lingerie brands, αφού από την αρχή της “καριέρας” του λανσάρει ένα so cool & fresh style που μας αρέσει πολύ. Έχοντας πάντα σαν στόχο να καλύψει κάθε νεανική προτίμηση, η Tezenis κάθε σεζόν δημιουργεί μοναδικά σχέδια με ποικίλα prints και χρώματα, τα οποία “αποτυπώνονται” σε άνετα εσώρουχα, πιτζάμες, homewear, αλλά και κολάν, sports bras, τοπ.

Έτσι και τώρα θα σε προετοιμάσει για το party mood με μία συλλογή που αξίζει να γνωρίσεις!

1. Γούνινα γιλέκα με εφέ γούνας

 

Το αγαπημένο σου winter κομμάτι φέτος αλλάζει χρώματα και ανακαλύπτει την pop παλέτα χρωμάτων που θα δώσουν happy style στις εμφανίσεις σου και εκτός από ζεστή θα σε κρατάνε και πολύ στιλάτη. Συνδύασε τα με κολάν με jean ή πάνω από cute φορέματα, τα γιλέκα αποτελούν τα highlight της συλλογής και είναι από 100% πολυέστερ και bold αποχρώσεις!

2. Μetallic κολάν

To αγαπημένο σου κολάν γίνεται metallic σε αυτή την super Tezenis συλλογή και σίγουρα είναι το απόλυτο must have της φετινής γιορτινής περιόδου. Θα διαλέξεις ανάμεσα σε γκρι και μπλε αποχρώσεις που έχουν ”προσγειωθεί” στην νέα collection για να σε απογειώσουν! Στα party και στις εμφανίσεις που θες να ξεχωρίσεις συνδύασε τα με bodies και ankle boots για τέλεια σύνολα!

3. Party mood καλσόν

Αν θες να ξεχωρίζουν οι εμφανίσεις σου αυτή την χρονιά τότε πρέπει να εμπιστευτείς την Τezenis. H νέα συλλογή με καλσόν δίνει το απόλυτο festive mood και εδώ και μόνο εδώ θα βρεις σχέδια με glitter λεπτομέρειες με αστεράκια που θα δώσουν το σωστό party mood ενώ τα γεωμετρικά σχέδια θα κερδίσουν τις πιο stree style funs!

4. Pop color πλεκτά

Tα πλεκτά κυριαρχούν στα χειμερινά μας look και δεν θα έλειπαν ούτε απο μια πιο γιορτινή συλλογή, απλά αλλάζουν χρώμα και ύφος. Pop αποχρώσεις που θα συνδυάσιες με lace καλσόν σε τέλειες εμφανίσεις και βεβαίως με sexy horst ή tiny φούστες στις γιορτές. Η Tezenis φέτος σου προτείνει oversized πουλόβερ που φοράς σαν mini dress και έχεις τέλειο party street style.

5. All time classic

Σε μία ολοκληρωμένη συλλογή εκτός από τα new trends δεν λείπουν και οι πιο all time επιλογές που χρειάζονται ώστε μία γκαρνταρόμπα να είναι ολοκληρωμένη. Πουλόβερ σε basic αποχρώσεις φορέματα σε άνετη γραμμή που έχουν street style αλλά γίνονται και party items συνδυασμένα με ένα ωραίο καλσόν και βέβαια ζακέτες αλλά και cute καλσόν που αρκούν για να απογειώσουν και το πιο basic look.

6. Bodies & Lingerie

Tα αγαπημένα μας Τezeniς bodies & lingerie μεταμορφώνονται σε glam top για τα κολάν σου και τα lingerie γίνονται τα τέλεια εσώρουχα για τα party looks με sexy cuts ώστε να έχεις άνεση και σωστό look!Δαντέλα και μαύρο χρώμα κυριαρχούν και αυτή την σεζόν και δίνουν το σωστό festive look που όλες θέλουμε φέτος!