Το Cajoline Ιntense σε 3 υπέροχα χρώματα θα σε βοηθήσει να φτιάξεις αναμνήσεις με τα ρούχα σου

Θυμάσαι όταν ήσουν μικρή, κάθε φορά που άνοιγε το πλυντήριο στο σπίτι μετά από το πλύσιμο και μοσχοβολούσε ο τόπος; Φυσικά και θυμάσαι. Αυτή είναι μια ανάμνηση που δύσκολα φεύγει.

Οι μυρωδιές συνδέονται πολύ εύκολα με καταστάσεις και γεγονότα και κάθε φορά που μυρίζεις μια γνώριμη μυρωδιά, πας για λίγο νοερά πίσω στο χρόνο και χωρίς να το καταλάβεις ένα χαμόγελο σχηματίζεται ξαφνικά στο πρόσωπό σου.

Κι αν μια μυρωδιά έχει συνδεθεί περισσότερο από κάθε άλλη με την καθαριότητα και την φρεσκάδα που αναδυόταν από την μπουγάδα της μαμάς σου, είναι αυτή του Cajoline.

Το Cajoline λοιπόν, φροντίζει όχι μόνο ώστε να συνεχίζεις να δημιουργείς αναμνήσεις με την μυρωδιά των ρούχων σου, αλλά και να κάνει τους άλλους να σε ρωτάνε “Τί άρωμα φοράς”, ενώ στην πραγματικότητα αυτή η ευωδιά είναι απλά το μαλακτικό των ρούχων σου.

Το νέο, υπερσυμπυκνωμένο Cajoline Ιntense σε 3 υπέροχα αρώματα: Passion Gourmande, Tresor d’ orient και Tourbillion de Fraicheur. Προσφέρει 2 φορές περισσότερο άρωμα που διαρκεί και διαρκεί, ενώ χαρίζει στα ρούχα σας μοναδική απαλότητα και εκπληκτική φρεσκάδα! Με τη νέα του υπερσυμπυκνωμένη σύνθεση, μία μικρή μόνο δόση αρκεί για υπέροχο άρωμα Cajoline που διαρκεί όσο ποτέ!

Αυτό το κατάλαβαν και οι πελάτες του καταστήματος, οι οποίοι μπήκαν στο κατάστημα για να ψωνίσουν και δεν μπορούσαν να καταλάβουν από που προέρχεται αυτό το υπέροχο άρωμα που μυρίζουν, μέχρι που κατάλαβαν ότι ήταν τα ρούχα, τα οποία είχαν όλα πλυθεί με Cajoline. Οι λιγότερο ντροπαλοί μάλιστα, δεν δίστασαν και να ρωτήσουν τους ανθρώπους που εργάζονταν στο κατάστημα με τι είχαν πλυθεί τα ρούχα.

Ανακάλυψε το άρωμα Cajoline που σου ταιριάζει και ετοιμάσου να απαντάς συνεχώς σε αυτούς που σε ρωτάνε για μυρίζεις τόσο ωραία.

Δες το βίντεο με τους πελάτες  να ψάχνουν να βρουν τι είναι αυτό που μυρίζει τόσο ωραία:

Read More

And More