10 κεριά με μεθυστικό άρωμα για να «καλωσορίσεις» το καλοκαίρι

Είτε είσαι fan κάποιου συγκεκριμένο αρώματος- όπως η κανέλα, το σανταλόξυλο ή το γιασεμί-, είτε σου αρέσει να δημιουργείς μια ήρεμη ατμόσφαιρα στο χώρο με ή χωρίς παρέα, είτε ψάχνεις για ένα ιδιαίτερο, προσεγμένο δώρο, τα αρωματικά κεριά αλλά και τα spray χώρου είναι αυτό που ψάχνεις.
Το ταξίδι των αισθήσεων ξεκινά από γήινες μυρωδιές- όπως αυτή μετά τη βροχή- και φτάνει μέχρι τις έντονες, όπως των εσπεριδοειδών και του μαγευτικού oud.

Δες τις επιλογές που κάναμε για εσένα καθώς κι συμβουλές για το πως να κάνεις το αγαπημένο σου κερί να κρατήσει περισσότερο. Πριν ακόμα ανάψεις το νέο σου κερί θυμήσου να κόψεις το φυτίλι ώστε να μείνει περίπου μισό εκατοστό. Έτσι, όχι μόνο θα κρατήσει περισσότερο αλλά θα αποφύγεις και τον μαύρο καπνό που βγαίνει και θολώνει το γυαλί. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνεις κάθε φορά. Την πρώτη φορά που θα το ανάψεις άφησε το να καίει για περίπου δυο ώρες, μέχρι το πάνω μέρος του να λιώσει ομοιόμορφα. Με αυτό το τρόπο δεν θα μαζεύεται το κερί πάνω στο γυαλί και έτσι του δίνεις περισσότερο χρόνο ζωής.

 

Κερί The Ritual of Jing, Rituals

 

Κερί Burning Rose, Byredo

 

Κερί Limited Edition Candle Tenuta Luce, Acqua di Parma

Σετ 3 κεριών Travel From Home, Assouline

Κερί Café, Diptyque

Κερί Studio Nicholson x Zara Home

Κερί Pastel Macaroons, Jo Malone

Κερί Sublime Patchouli, H&M

Κερί Orange & Bergamont, Molton Brown

Κερί Santal 26, Le Labo

Κεντρική φωτογραφία: iStock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164