6+1 κουβέρτες και ριχτάρια για το πιο cosy σουκου του Φεβρουαρίου

Ο Ιανουάριος μας έδειξε το σκληρό – αλλά αληθινό – πρόσωπό του λίγα 24ωρα πριν μας πει «αντίο». Ας είναι καλά η κακοκαιρία Avgi για αυτό, η οποία έπληξε πολλές περιοχές της χώρας, ντύνοντάς τις στα λευκά. Επιτέλους κάνει κρύο! Αυτή είναι η σκέψη μου τις τελευταίες ημέρες – ως λάτρης και του χειμώνα.

Αυτός ο καιρός με κάνει να θέλω να «κλειδωθώ» στο σπίτι, φορώντας τις πιο χουχουλιάρικες πιτζάμες μου, ανάβοντας τα αρωματικά κεριά μου, βλέποντας non stop σειρές μπροστά στο τζάκι με μια κούπα ζεστό καφέ στο χέρι. Αν γινόταν μάλιστα να μου κάνει και κάποιος μαγικά refil χωρίς να χρειάζεται να τρέχω στην κουζίνα, ένα μαγικό χέρι παραδείγματος χάρη, δεν θα έλεγα όχι. Σε όλη αυτή την εικόνα που μόλις περιέγραψα, βασικό – πρωταγωνιστικό θα έλεγα – ρόλο έχει μια ζεστή, super cosy, κουβέρτα, δεν συμφωνείς; Πώς αλλιώς να χουχουλιάσεις;

Κι όταν δεν είσαι σε φάση ξάπλας, οι κουβέρτες αυτές, μονόχρωμες ή και εμπριμέ, πλεκτές, μάλλινες, γούνινες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως το ιδανικό διακοσμητικό στοιχείο για τον καναπέ σου, το κρεβάτι σου, την πολυθρόνα σου. Έτσι, για να δώσουν μια πιο χειμερινή νότα στο decor του σπιτιού. Εξοπλίσου λοιπόν με τα παρακάτω σχέδια και ζήσε τον Φεβρουάριο όπως ακριβώς του πρέπει: με άφθονο cosiness.

Καρό, πλεκτή κουβέρτα, Zara Home.

Ριχτάρι με όψη μουτόν, La Redoute.

Μάλλινη κουβέρτα με κρόσσια, H&M Home.

Πλεκτό ριχτάρι, Ikea.

Κουβέρτα με υφή γούνας, Zara Home.

Καρό κουβέρτα, Kave Home.

Πλεκτό ριχτάρι με κρόσσια, Spiti Shop.

Κεντρική φωτογραφία: @scandinavianhomes

Read More

And More