Cobalt blue και μπεζ: O χρωματικός συνδυασμός που δεν ήξερες ότι πρέπει να κάνεις στο σαλόνι σου

Ένας από τους πιο επιτυχημένους χρωματικούς συνδυασμούς της Άνοιξης είναι αυτός του cobalt blue και του μπεζ. Πρόκειται για δύο αποχρώσεις που κάνουν την ιδανική αντίθεση ενώ ταυτόχρονα φέρνουν μια αίσθηση χαλάρωσης και ανανέωσης στο χώρο σου.

Και καθώς το καλοκαίρι μας δείχνει ήδη τα πρώτα σημάδια του, η έμπνευση έρχεται από τα χρώματα της θάλασσας και της άμμου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως σε περιορίζει μόνο για τη καλοκαιρινή σεζόν. Το μυστικό για να εντάξεις αυτή τη τάση στο χώρο του σαλονιού σου είναι τα διακοσμητικά αντικείμενα, ενώ αν θέλεις να κάνεις πιο μεγάλες αλλαγές μη διαστάσεις να την χρησιμοποιήσεις σαν έμπνευση για το χρώμα των τοίχων ή του καναπέ σου.

Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, ένα χαλί είναι κάποιες φορές αρκετό ώστε να αλλάξει την αισθητική του χώρου σου.

Πολύχρωμο χαλί, The Rug Company.

Τα φωτιστικά αλλά και τα διακοσμητικά αντικείμενα είναι ο πιο εύκολος τρόπος να εντάξεις αυτή τη τάση στο δικό σου χώρο.

Φωτιστικό, Ikea

Ο καναπές είναι σίγουρα ο πρωταγωνιστής του σαλονιού. Αν θες να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στο σαλόνι σου, μπορείς να επενδύσεις σε ένα κομμάτι σε έντονη απόχρωση.

Καναπές, Box Architects

Ακόμα και κάτι πολύ απλό, όπως ένα coffee table μπορεί να αλλάξει την ατμόσφαιρα, συνδυάζοντας το με διακοσμητικά αντικείμενα όπως βιβλία και βάζα.

 

Τραπέζι, Box Architects.

Κεντρική φωτογραφία: iStock

 

Read More

And More