Αυτή η stylish πέτρα δεν είναι απλά διακοσμητική, άλλα και άκρως συναισθηματική!

Αν έψαχνες για συναισθηματισμούς στην ψηφιακή εποχή, τότε τους βρήκες! Βλέπεις, το πρωτότυπο δημιουργικό γραφείο, -με το ακόμη πιο πρωτότυπο όνομα- Donttakethisthewrongway, αποφάσισε να δημιουργήσει έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο αποθήκευσης που προορίζεται αποκλειστικά για τις σημαντικές στιγμές σου! Στα plus αυτής της δημιουργίας ας βάλουμε και τον εξαιρετικό σχεδιασμό, που καθιστά τον δίσκο ένα εξαιρετικό διακοσμητικό αξεσουάρ!

Σε μια αγορά, όπου οι σκληροί δίσκοι μπορούν να αποθηκεύσουν σε ψηφιακή μορφή ολόκληρη της ζωή μας, από το σύνολο των ιατρικών εξετάσεων, μέχρι τις φορολογικές δηλώσεις μας, το design studio από την Georgia των Η.Π.Α. βρήκε έναν κυριολεκτικό τρόπο να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στις πραγματικά σημαντικές στιγμές και πληροφορίες της ζωής, που είναι πολύ πιο προσωπικές από το οικονομικό αποτύπωμά μας στον κόσμο. Κάπως έτσι “γεννήθηκε” το Roch Hard Drive, μια μαύρη μινιμαλιστική πέτρα που στο εσωτερικό της μπορεί να φιλοξενήσει terabyte από τις σημαντικότερες στιγμές και αναμνήσεις μας.

“Εκείνο το τρεμάμενο βίντεο των δύο δευτερολέπτων που δείχνει τα πρώτα βήματα του παιδιού μας, μία φωτογραφία της παρέας τους κατά την αποφοίτησή τους ή ακόμη και το πιο πρόσφατα ηχητικό μήνυμα του αγαπημένου μας προσώπου. Αυτός ο σκληρός δίσκος παίρνει την μορφή της πέτρας, δίνοντας βαρύτητα και αίσθηση μονιμότητας στις πιο πολύτιμες ψηφιακές πληροφορίες μας” επισημαίνει το Donttakethisthewrongway studio.

Read More

And More