Ariana Grande: Δες το υπέροχο σπίτι της στο L.A.

Η μικρή σέξι κουκλίτσα, η Αριάνα Γκράντε, μία από τις μεγαλύτερες pop star σήμερα, επιτέλους βρήκε το σπίτι των ονείρων της. Περισσότερα από 10.000 τ.μ. στεγάζουν τον προσωπικό της χώρο, βρίσκεται φυσικά στο Λος Άντζελες και στη γειτονιά βρίσκονται επίσης τα σπίτια των Leonardo DiCaprio και Keanu Reeves. 

Πηγή Instagram: @_celebrityhomes

Όπως βλέπεις πρωταγωνιστεί το ξύλο, οι γήινες αποχρώσεις και οι λιτές, καθαρές γραμμές. Μεταλλικές λεπτομέρειες να δίνουν το απαραίτητο διακοσμητικό twist και φως, πολύ φως. 

Διακριτική, κομψή διακόσμηση χωρίς υπερβολές. Τζάκι διπλής, γκρι μαύρο και καφέ συνυπάρχουν, γυάλινες επιφάνειες για να μην εμποδίζουν τη θέα, τεράστιοι χώροι σαφώς. Μοντέρνα αισθητική και μίνιμαλ ύφος. 

Όπως καταλαβαίνεις, μιλάμε για μια σούπερ επιτυχημένη τραγουδίστρια, άρα όπως είπαμε και στην αρχή μιλάμε για 10.000 τ.μ. τουλάχιστον. Καθιστικά, κρεβατοκάμαρες, γυμναστήριο, σάουνα, wine closet για τα κρασιά της, εσωτερικό μπαρ και φυσικά πισίνα. Για να μην της λείπει τίποτα. 

Home theater και φυσικά μια τεράστια boutique style ντουλάπα για τα αμέτρητα ρούχα και παπούτσια της pop star. Κάπου εδώ, είναι που όλες μας τρελαινόμαστε… 

Στο μπάνιο όπως βλέπεις επικρατεί το λευκό μάρμαρο. Το ύφος συνεχίσει να είναι μοντέρνο και μίνιμαλ. Και η θέα αποστομωτική, ακόμα και από την μπανιέρα. 

Infinity pool για κάθε σταρ που σέβεται τον εαυτό της και ο παράδεισος της Ariana Grande, εκεί στο L.A μας κόβει την ανάσα με τις ανέσεις και την πολυτέλειά του. 

Well done, Ariana!
Να συμπληρώσουμε κλείνοντας, ότι το σπίτι της δεν βρίσκεται σε μια απομονωμένη περιοχή, αντιθέτως. 

And More