Hailey Bieber: Το στοιχείο που πρωταγωνιστεί στην κουζίνα της και 6+1 αντίστοιχα σχέδια για να εμπνευστείς

Παραδέξου το! Είτε αγαπάς το interior design, είτε όχι ιδιαίτερα, πάντα σε ιντριγκάρει να ρίχνεις κλεφτές ματιές στα σπίτια των celebrities. Να μαθαίνεις πως είναι η κρεβατοκάμαρά τους, η κουζίνα τους, το καθιστικό τους, ποια είναι η αγαπημένη τους γωνιά και «γιατί», που αράζουν τις περισσότερες ώρες όταν είναι στο σπίτι, ποιο είναι το στυλ και η αισθητική τους, ποια χρώματα αγαπούν και πάει λέγοντας. Έχοντας στο νου της όλα τα παραπάνω, η Hailey Bieber ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Youtube ένα βίντεο, στο οποίο μας καλωσορίζει και μας ξεναγεί στην κουζίνα του σπιτιού της.

Στο τρίλεπτο βίντεο – γυρισμένο από την ίδια με την κάμερα να τρέμει και να μας ψιλοζαλίζει, αν και καμία σημασία δεν έχει αυτό – βλέπουμε έναν επιβλητικό χώρο, όπου πρωταγωνιστεί το μάρμαρο. Οι πάγκοι της κουζίνας, ο τοίχος πίσω από τις εστίες αλλά και το – εξαιρετικά πρακτικό – νησί στο κέντρο του δωματίου. Όλα είναι φτιαγμένα από μάρμαρο. «Μου αρέσει πάρα πολύ το μάρμαρο που έχουμε σε όλη την κουζίνα. Είναι πολύ trendy άλλωστε», αναφέρει κάποια στιγμή η Hailey κατά την διάρκεια του βίντεο. «Ασχολήθηκα πολύ με το σχεδιασμό και την διακόσμηση όλου του σπιτιού, αλλά ιδιαίτερα της κουζίνας, μιας και είναι ένας χώρος στον οποίο όλοι περνάμε πολύ χρόνο», συνεχίζει.

Το μάρμαρο ήταν πάντα στη μόδα. Δεν έφυγε ποτέ. Η minimal διάθεσή του, η κομψότητα, η διαχρονικότητα, η φινέτσα του, η πολυτέλεια που αποπνέει, η polish αισθητική του, το μετατρέπουν σε ένα υλικό, ένα στοιχείο, στο οποίο είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς. Για αυτό άλλωστε βρίσκεται κάθε χρόνο ανάμεσα στο κορυφαία deco trends. Η Hailey Bieber – ή μάλλον ΚΑΙ η Hailey Bieber – του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και μας προκαλεί να το εντάξουμε στην διακόσμηση της κουζίνας μας. Γι’ αυτό παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 6+1 ιδέες διακόσμησης για να αντλήσεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι, ώστε να προσθέσεις το μάρμαρο στην κουζίνα σου και να το κάνεις όπως… η Hailey Bieber. 

Do it like Bieber!

Κεντρική φωτογραφία: @haileybieber

And More