Ben Affleck: Η contemporary εκθαμβωτική έπαυλη που απέκτησε ο ηθοποιός στο Los Angeles

Έχει στην κατοχή δύο βραβεία Oscar, τρεις Χρυσές Σφαίρες και δύο BAFTA για τα κατορθώματά του… πίσω από την κινηματογραφική κάμερα, 67 συμμετοχές στον κινηματογράφο και την τηλεόραση (σύμφωνα με τα στοιχεία του IMDb), αρκετά χολιγουντιανά ειδύλλια, έναν γάμο, ένα διαζύγιο και τρία παιδιά με την ηθοποιό Jennifer Garner και φυσικά αρκετές κατοικίες στο ενεργητικό του. Ο λόγος για τον επιτυχημένο γόη του Hollywood, Ben Affleck, που μόλις πρόσθεσε στη λίστα με τις ιδιοκτησίες του άλλη μία υπερπολυτελή μονοκατοικία, αυτή τη φορά στην high-end περιοχή του Los Angeles, Pacific Palisades! Μάλιστα, η εντυπωσιακή βίλα του ηθοποιού, παραγωγού, σεναριογράφου και σκηνοθέτη (και Batman!) βρίσκεται μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι της πρώην συζύγου του, Jennifer Garner, γεγονός που σίγουρα διευκολύνει στην κοινή κηδεμονία των παιδιών τους!

Το εκπληκτικό καινούριο σπίτι του Ben Affleck στοίχισε $19,25 εκατομμύρια για την αγορά του και διαθέτει επτά υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια, ενώ εκτείνεται σε 1250 τ.μ. και περιλαμβάνει έναν ξεχωριστό ξενώνα των 55 τ.μ.! Φυσικά, γείτονές του στην “ακριβή” περιοχή Riviera του Pacific Palisades είναι -πέρα από την μητέρα των παιδιών του- και άλλοι αστέρες του αμερικανικού σινεμά και γενικότερα του χώρου του θεάματος, όπως η Whoopi Goldberg, η Reese Witherspoon και η Tyra Banks!

Η πολυτελής και ολοκαίνουρια Batcave έπαυλη του διάσημου ηθοποιού κατασκευάστηκε το 2017, ενώ στο σχεδιασμό της έχει υιοθετηθεί η παραδοσιακή αρχιτεκτονική γραμμή της ανατολικής ακτής, στοιχείο αρκετά γνώριμο και οικείο στον πρωταγωνιστή που μεγάλωσε στη Βοστόνη.

Το εσωτερικό της εντυπωσιακής βίλας αποτελείται ουσιαστικά από τρία επίπεδα, μιας και περιλαμβάνει έναν αχανή “κρυφό” όροφο στο υπόγειό του. Μπαίνοντας στην μονοκατοικία, συναντά κανείς το φωτεινό και κατάλευκο φουαγιέ με τους επενδυμένους με ξύλο τοίχους από όπου οδηγείται στο “ηλιόλουστο” κεντρικό καθιστικό! Ανοιχτόχρωμα ξύλινα δάπεδα κοσμούν όλους τους κοινόχρηστους χώρους, ενώ η γήινη χρωματική παλέτα έχει χρησιμοποιηθεί σε σχεδόν όλα τα έπιπλα. Το ευρύχωρο minimal σαλόνι κοσμείται από το μαύρο μαρμάρινο τζάκι, αλλά και αρκετά έργα της contemporary art που κυριαρχούν στους τοίχους. Ταυτόχρονα, το interior design έχει ολοκληρωθεί με σύγχρονες σχεδιαστικές φόρμες, αλλά και αρκετές lux μεταλλικές λεπτομέρειες.

Στη μία άκρη του κεντρικού καθιστικού έχει τοποθετηθεί η επίσημη τραπεζαρία, όπου επίσης κυριαρχεί το λευκό χρώμα, με μερικές μαύρες μεταλλικές προσθήκες, ενώ στην άλλη πλευρά βρίσκεται η gourmet κουζίνα. Εκεί υπάρχει και μία “καθημερινή” τραπεζαρία, καθώς και ένα μεγάλο οικογενειακό σαλόνι για πιο χαλαρές στιγμές στο σπίτι. Στον ίδιο όροφο βρίσκεται και το γραφείο του ηθοποιού, με αρκετά παραδοσιακό design, αφού χρησιμοποιεί τα ξύλινα πάνελ στους τοίχους, αλλά και αρκετά πιο “αυστηρές” γεωμετρικές γραμμές στα έπιπλα.

Αλλάζοντας επίπεδο και ανεβαίνοντας στον δεύτερο όροφο, βρίσκεται το “διαμάντι” της έπαυλης που δεν είναι άλλο από το master υπνοδωμάτιο της κατοικίας! Με δικό του χώρο καθιστικού, αλλά και δύο elegant μαρμάρινα μπάνια, καθώς και δύο γκαρνταρόμπες σε μέγεθος… κρεβατοκάμαρας, το υπνοδωμάτιο του ηθοποιού καταφέρνει να “κλέψει” τις εντυπώσεις! Στον ίδιο όροφο βρίσκονται και τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού, ανάμεσά τους και τα παιδικά.

Τέλος, στον “υπόγειο” χώρο της έπαυλης βρίσκονται μία αίθουσα προβολών 12 θέσεων, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, ένα ακόμη σαλόνι με μπαρ, κελάρι με ελεγχόμενη θερμοκρασία, καθώς και ένας ξενώνας για το προσωπικό του σπιτιού. Όσο για τους εξωτερικούς χώρους, η έπαυλη περιλαμβάνει εξωτερική κουζίνα και μπάρμπεκιου, καθώς και μια ειδυλλιακή πισίνα, πολλαπλά deck και lounge, καθώς και τον ξεχωριστό ξενώνα.

And More