Calvin Harris: Ο διάσημος DJ πουλά μία από τις πολλαπλές ιδιοκτησίες του στο Los Angeles

Από το 2013 έως σήμερα, το περιοδικό Forbes τον κατατάσσει στην κορυφή της ετήσιας λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους DJs του κόσμου, ενώ το 2018 “έκλεισε” με κέρδη $48 εκατομμυρίων για τον διάσημο μουσικό παραγωγό από την Σκωτία. Ο 34χρονος Calvin Harris, που έχει καταφέρει να μεσουρανήσει τα τελευταία χρόνια στην dance electro μουσική σκηνή φαίνεται πως είναι γνωστός στους κύκλους του Hollywood και για έναν ακόμη λόγο, που δεν αφορά την δημιουργική φύση του, αλλά το ταλέντο του στο… real estate! Βλέπεις, ο ταλαντούχος μουσικός αποφάσισε να προχωρήσει στην πώληση ή και ενοικίαση μιας από τις πολυτελείς βίλες που περιλαμβάνονται στην τεράστια περιουσία του! Και για αυτό τον λόγο, εμείς έχουμε την δυνατότητα να ρίξουμε μια -έστω και γρήγορη- ματιά στους πολυτελείς χώρους της εντυπωσιακής μονοκατοικίας του Harris στο Los Angeles!

Ο επιτυχημένος μουσικός και πρώην σύντροφος της Rita Ora και της Taylor Swift απέκτησε την εκθαμβωτική έπαυλη το 2017 έναντι $5 εκατομμυρίων. Μάλιστα, η μονοκατοικία έχει βαθύ… μουσικό ιστορικό, μιας και πριν τον Calvin Harris ανήκε στον Ελληνο-Σουηδό DJ και παραγωγό, Steve Angello, ο οποίος την είχε αποκτήσει από τον μουσικό και παραγωγό, Tom Rothrock. Τώρα, ο Calvin Harris αποφάσισε να παραχωρήσει την βίλα του στην μεσιτική αγορά, με την τιμή πώλησης να φτάνει τα $5,75 εκατομμύρια και την τιμή ενοικίασης να αγγίζει τα $25.000 τον μήνα.

Πάντως, η εκπληκτική κατοικία χρονολογείται από το 1940 και έχει υποστεί πλήρη αναστήλωση τα τελευταία χρόνια! Η έκτασή της φτάνει στα 560 τ.μ., ενώ διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και έξι μπάνια, εκ των οποίων η μία κρεβατοκάμαρα είναι μέρος του ημιαυτόνομου ξενώνα της ιδιοκτησίας. Το σπίτι που βρίσκεται πάνω από την λίμνη Hollywood Reservoir, στην περιοχή Hollywood Hills, είναι μια εκτενής κατάμαυρη εξωτερικά βίλα, όπου το μόνο που ξεχωρίζει επάνω της είναι η κόκκινη εξώπορτα και η πράσινη βλάστηση του κήπου που συνοδεύει την πρόσοψή της!

Από την “ντοματί” πόρτα του μαύρου σπιτιού, ο επισκέπτης βρίσκεται αμέσως στο κεντρικό σαλόνι με τις τεράστιες τζαμαρίες, τα ξύλινα δάπεδα, το επιβλητικό τζάκι και τα πανύψηλα ξύλινα δοκάρια στις οροφές. Πλάι του, η κουζίνα που διαθέτει και δική της τραπεζαρία είναι χρωματισμένη στους μαύρους τόνους που επικρατούν στην πολυτελή οικία, με το ξύλο να συνοδεύει τα μαύρα έπιπλα και την μαύρη πέτρα των πάγκων. Την ίδια στιγμή, ο χώρος βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον κήπο και το lounge που βρίσκεται στην πισίνα, δημιουργώντας φοβερή αισθητική συνοχή του indoor και outdoor! Στο ίδιο επίπεδο του σπιτιού βρίσκεται και ένα δεύτερο, casual, καθιστικό, καθώς και το bar του DJ.

Δύο δωμάτια που χρησιμεύουν ως ξενώνες συγκαταλέγονται επίσης στους κυρίως χώρους του σπιτιού, ενώ το master υπνοδωμάτιο του Calvin Harris είναι ένας διώροφος χώρος με δικό του καθιστικό και πριβέ μπάνιο που οδηγεί στην πισίνα. Επίσης, στο ημιαυτόνομο κτίριο του ξενώνα, έχει τοποθετηθεί το studio ηχογράφησης του καλλιτέχνη, καθώς και ένα loft υπνοδωμάτιο με καθιστικό.

And More