Can you keep up with the Kardashians? Αυτά είναι τα σπίτια της πιο διάσημης αμερικανικής οικογένειας

Τους γνωρίσαμε όλους μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας, μιας και η διάσημη οικογένεια υπήρξε και συνεχίζει να είναι μία από τις πιο προβεβλημένες της αμερικανικής ιστορίας. Το reality show που έχει την επωνυμία τους συνεχίζει ακάθεκτο να σημειώνει μεγάλη εμπορική επιτυχία μετά από 13 τηλεοπτικές σεζόν, ενώ κάθε μέλος -κάθε γυναίκα- της φαμίλιας έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μεγάλα κέρδη, αλλά και τεράστια φήμη και επαγγελματική καταξίωση (για όσες πραγματικά εργάζονται). Ο λόγος φυσικά για την πολυμελή οικογένεια των Kardashians και Jenners και την πολυτελή ζωή του που συνεχίζουμε να προσπαθούμε να… keep up!

Μετά από τόση δημοσιότητα, τόσα σκάνδαλα και τόσες αλλαγές στη ζωή, την εμφάνιση και τις καριέρες τους, η all-american-family έχει φυσικά καταφέρει να… εξαργυρώσει τη φήμη της και κάθε ένας από αυτούς καταφέρνει να τραβάει τα φώτα τις δημοσιότητας σε κάθε βήμα του. Το ίδιο συμβαίνει και με τις… μεσιτικές δραστηριότητές τους, μιας και η οικογένεια μοιάζει να αλλάζει τα σπίτια σαν “πουκάμισα”!

Η Kim, η Khloé και η Kourtney Kardashian, οι μικρότερες ετεροθαλείς αδερφές τους Kendall και Kylie Jenner, η μητέρα όλων Kris Jenner και η πρώην σύζυγος Caitlyn Jenner (πρώην Bruce), όλοι έχουν καταφέρει να αγοράσουν, να διατηρήσουν και να αλλάξουν τόσα σπίτια που θα πίστευε κανείς ότι είναι αδύνατο να μετρηθούν! Και όμως, καταμετρήσαμε τις υπερπολυτελείς βίλες τους, τα μεγαλειώδη διαμερίσματά τους και τις κομψές μονοκατοικίες τους και ναι, είναι πολλές, είναι “τρανταχτές” και σίγουρα κάνουν αίσθηση!

Αν θέλεις, λοιπόν, να δεις ποιος ή (πιο πιθανό!) ποια βγαίνει… νικητής στον αγώνα της ιδιοκτησίας, συγκεντρώνοντας τα περισσότερα ακίνητα στο όνομά του, τότε ρίξε μια ματιά παρακάτω στα σπίτια της οικογένειας Kardashian- Jenner!

Kim Kardashian:

Το ζεύγος Kardashian- West ζει από το 2014 σε μια έπαυλη των Hidden Hills της Καλιφόρνια, που αγόρασε έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων! Το σπίτι των οκτώ υπνοδωματίων διαθέτει δύο πισίνες, δύο σπα, αλλά και δικό του αμπελώνα και μάλλον είναι υπεραρκετό για τετραμελή οικογένειά τους.

Kris Jenner:

Η… big mama όλης της φαμίλιας δεν διαθέτει ένα, ούτε δύο, αλλά τρία σπίτια στο όνομά της! Μετά την ενηλικίωση όλων των μελών, η Kris ανακαίνισε το πατρικό σπίτι των Kardashians με μεγαλειώδη τρόπο το 2015, καθιστώντας το ένα από τα πιο stylish ολόκληρης της οικογένειας.

Το δεύτερο σπίτι της Kris βρίσκεται στην περιοχή Calabasas της Καλιφόρνιας και ξόδεψε μόλις 2.2 εκατομμύρια δολάρια για να το αποκτήσει το 2016! Με τέσσερα υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια και μια ειδυλλιακή πισίνα να κοσμεί τον κήπο, η έπαυλη της μαμάς βάζει… κάτω τις επιλογές των κορών της!

Και το τρίτο και τελευταίο σπίτι της Kris μπορεί να είναι και το πιο… ταπεινό, μιας και πρόκειται για ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα στο Λος Άντζελες που απέκτησε το 2015. Περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, ενώ της κόστισε μόλις 1.6 εκατομμύρια δολάρια, παρά τη συνολική αξία της ίδιας που φτάνει τα 125 εκατομμύρια.

Kourtney Kardashian:

Η Kourtney με το σύντροφό της Scott Disick και τα τρία παιδιά της απέκτησαν αυτή την εκπληκτική μονοκατοικία στην περιοχή Calabasas το 2014 για να στεγάσουν την οικογένειά τους στα 1100 τ.μ. της! Με τιμή αγοράς τα 8.5 εκατομμύρια δολάρια, η έπαυλη διαθέτει γυμναστήριο και σπα.

Khloe Kardashian:

Της κόστισε 7,2 εκατομμύρια και το αγόρασε το 2015 από τον τραγουδιστή Justin Bieber. Αυτή η έπαυλη στα Calabasas της Khloe αγγίζει τα 860 τ.μ. και διαθέτει κελάρι για μεγάλες ετικέτες κρασιών, πισίνα, έξι τζάκια, ξενώνα και δύο γκαράζ.

Kendall Jenner:

Το καλοκαίρι του 2016 η μικρή Kendall, διάσημο μοντέλο, αγόρασε για 6,5 εκατομμύρια δολάρια αυτό το σπίτι στα Hollywood Hills από την ηθοποιό Emily Blunt.

Kylie Jenner:

Ο “Βενιαμίν” της οικογένειας μάλλον συναγωνίζεται τη μητέρα της, μιας και διαθέτει τρία σπίτια! Το φθινόπωρο του ’16 αγόρασε το σπίτι της στην περιοχή Hidden Hills έναντι 12 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η κατοικία περιλαμβάνει οκτώ υπνοδωμάτια, 11 μπάνια και έχει έκταση 1226 τ.μ.

Στα Calabasas έμεινε και η μικρή αδερφή της οικογένειας και μάλιστα εκεί απέκτησε το πρώτο σπίτι της στα 17 της. Για 2,7 εκατομμύρια και με πέντε δωμάτια και έξι μπάνια, η έπαυλη ήταν μεγαλειώδης ειδικά συγκριτικά με την ηλικία της.

Και πλέον, η Kylie έχει αποκτήσει και το τρίτο σπίτι της, και πάλι στα Hidden Hills για 4,5 εκατομμύρια δολάρια και έχει έκταση 500 τ.μ.

Caitlyn Jenner:

Ο… μπαμπάς της οικογένειας (ναι, είπαμε, κάποτε ήταν Bruce) και πρώην ολυμπιονίκης έχει αποκτήσει τη φαντασμαγορική έπαυλή της στο Μαλιμπού για 3,5 εκατομμύρια από το Μάρτιο του ’15. Η έκτασή της φτάνει τα 325 τ.μ. και διαθέτει απέραντη θέα στον ωκεανό και τους γύρω λόφους.

Φωτογραφίες προσώπων και εξωφύλλου: © Getty Images / Ideal Image

And More