Chrissy Teigen και John Legend: Το ζευγάρι απέκτησε ένα υπερπολυτελές loft στη Νέα Υόρκη

Μπορεί το διάσημο ζευγάρι αυτό το διάστημα να δέχεται συγχαρητήρια, μιας και η Chrissy Teigen μόλις δύο εβδομάδες πριν ανακοίνωσε πως έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ωστόσο αυτή εδώ η στήλη μπορεί ελεύθερα να τους συγχαρεί και για το εξωπραγματικά stylish και πολυτελές διαμέρισμα που μόλις απέκτησαν στη Νέα Υόρκη! Βλέπεις, των ζεύγος των Chrissy και John Legend δεν επεκτείνει μονάχα την οικογένειά του, αλλά και την ακίνητη περιουσία του! Γι’ αυτό και αποφάσισαν με τον ερχομό του τέταρτου μέλους, του μικρού Miles Theodore, να αγοράσουν άλλο ένα σπίτι στο εμβληματικό κτίριο Brewster Carriage House, έναντι εννέα εκατομμυρίων δολαρίων!

Μάλιστα, οι δυο τους διατηρούσαν και στο παρελθόν ένα διαμέρισμα στο διάσημο κτίριο, το οποίο πούλησαν το καλοκαίρι του 2016. Σύντομα, όμως, φαίνεται πως αποφάσισαν να επιστρέψουν… στον τόπο του εγκλήματος, αυτή τη φορά πιο δυναμικά και με περισσότερη αίγλη! Έτσι, στόχευσαν στο ρετιρέ του ιστορικού κτιρίου που χρονολογείται από το 1856! Με έκταση 242 τ.μ., αλλά και εξωτερικούς χώρους που καταλαμβάνουν συνολικά 167 τ.μ. στο rooftop του σπιτιού, το διαμέρισμα της ευτυχισμένης οικογένειας αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, ιδανικά σχεδιασμένα για τα μέλη της!

Στο interior design του υπερπολυτελούς διαμερίσματος, η vintage αισθητική συναντά το contemporary design σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό δυναμικών αισθητικών ρευμάτων και προσωπικών διακοσμητικών επιλογών. Με τη χρωματική παλέτα στους open plan κοινόχρηστους χώρους να κινείται σε περισσότερο γήινες αποχρώσεις, με αρκετά lux στοιχεία, όπως τα metallics και οι φινετσάτες υφές, το loft καταφέρνει να εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο… δύσπιστους!

Οι παραδοσιακά πανύψηλες (4 m) οροφές των χώρων προσφέρουν και αντίστοιχα πελώρια παράθυρα (οκτώ στον αριθμό), από τα οποία το φυσικό φως διαχέεται ανεμπόδιστα σε κάθε γωνιά του σπιτιού, ενώ προσφέρουν διέξοδο προς τις βεράντες και τα μπαλκόνια του διαμερίσματος! Μάλιστα, το κεντρικό σαλόνι βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με την εξαιρετικά εξοπλισμένη και στιλάτη κουζίνα, αλλά και την επίσημη τραπεζαρία. Στις δύο άκρες του σαλονιού βρίσκονται τα υπνοδωμάτια, δύο master κρεβατοκάμαρες και μία παιδική. Στη βόρεια master σουίτα συναντάμε μία γκαρνταρόμπα και ένα en-suite μπάνιο, ενώ το ίδιο ισχύει και στη δεύτερη κρεβατοκάμαρα, η οποία βρίσκεται στο νότιο τμήμα του σπιτιού.

Στους εξωτερικούς χώρους, ένα ιδιωτικό roof garden εκτείνεται σε 167 τ.μ., περιλαμβάνοντας τροπική βλάστηση, εξωτερική κουζίνα και τραπεζαρία, αλλά και πολλαπλά deck για lounge στη βεράντα.

And More