Δεν θα πιστεύεις τι διαμέρισμα είχε (και πουλάει) ο Johnny Depp!

Ο Johnny Depp φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ξεπουλάει την ακίνητη περιουσία του. Μάλλον το πανάκριβο διαζύγιό του απαιτεί ρευστό χρήμα στην τράπεζα. Και μετά από ένα ακίνητο που πούλησε πρόσφατα έναντι 56 εκατομμυρίων δολαρίων και μερικούς πανάκριβους πίνακες σειρά πήραν 5 απίστευτα ρετιρέ στο πλέον μοναδικό κτίριο Eastern Columbia Building στο Λος Άντζελες.
Τα 5 ρετιρέ χρησιμοποιούνταν μέχρι πρότινος ως ένα ενιαίο οίκημα από τον ηθοποιό και την πρώην συμβία του Amber Heard αλλά μάλλον θα πουληθούν ως 5 ξεχωριστά στην τιμή των 13 εκατομμυρίων δολαρίων (τιμή και για τα πέντε).
Τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά το συγκρότημα των κατοικιών με τα εννιά υπνοδωμάτια και τα 13 μπάνια αντικατοπτρίζει πλήρως την μποέμ αύρα του Ντεπ, όπως άλλωστε θα διαπιστώσεις και στις φωτογραφίες αλλά και στο βίντεο που θα σε ξεναγήσει σε όλους τους χώρους της κατοικίας!


Ο Ντεπ αγόρασε τα διαμερίσματα το 2007 περίπου στη μισή τιμή αλλά ποτέ δεν τα ενοποίησε γιατί δεν ήθελε να χαλάσει την ακεραιότητα των χώρων. Εσωτερικά όμως η διακόσμηση είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.


Κάθε χώρος είναι μια συλλογή από παραμυθένια χρώματα, τοιχογραφίες και ιδιαίτερα έπιπλα.


Το ύφος των χώρων θυμίζει κάτι μεταξύ vintage της δεκαετίας του 50 και τα σκηνικά των ταινιών που κατά καιρούς έχει παίξει ο Ντεπ.


Μία από τις κουζίνες που παντρεύει τις λαμπερές μεταλλικές επιφάνειες με μια ξύλινη επιγραφή και βαριές κουρτίνες.


Αυτή η γωνιά είναι τόσο ρετρό και θυμίζει πολύ έντονα Παρίσι, μια πόλη σε μια χώρα που ο Ντεπ πέρασε αρκετό καιρό της ζωής του όντας σύντροφος της Βανέσα Παραντί.


Ένα tv room με κιλίμια, δερμάτινα πουφ και βιβλία.


Μία από τις κρεβατοκάμαρες με θέα την πόλη είναι η επιτομή του μποέμ στιλ και ειδικά όσο κοιτάζει κανείς το υπέροχο πορτοκαλί κάλυμα του κρεβατιού με τα πλούσια κρόσια.


Ένα από τα 13 μπάνια των διαμερισμάτων έχει θέμα μάλλον την Αφρική.


Το κτίριο από μόνο του είναι εμβληματικό πόσω μάλλον να υπάρχει μια πισίνα που το βράδυ να έχει αυτή τη θέα!

And More