Ellen DeGeneres & Portia de Rossi: Μια ματιά σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια τους

Έχουν χαρακτηριστεί αμέτρητες φορές ως το απόλυτο power couple της αμερικανικής showbiz! Άλλωστε, η Ellen DeGeneres είναι μία από τις πιο επιδραστικές γυναίκες στον χώρο του θεάματος διεθνώς, ενώ ο γάμος της με την ηθοποιό Portia de Rossi θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους και αγαπητούς στις Η.Π.Α. Πέρα, όμως, από την προσωπικά και επαγγελματική επιτυχία των δύο γυναικών, οι δυο τους έχουν εξελιχθεί πλέον σε ενός είδους “επαγγελματίες αγοραστές σπιτιών”, μιας και μονίμως αγοράζουν νέες μονοκατοικίες, τις οποίες αφού ανακαινίσουν και μετατρέψουν σε υπερπολυτελείς επαύλεις, έπειτα τις διοχετεύουν ξανά στην αγορά, επιτυγχάνοντας τεράστιο οικονομικό κέρδος! Μία από αυτές τις περιπτώσεις και πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτής της συνήθειάς τους είναι και η εντυπωσιακά stylish κατοικία τους στην περιοχή Trousdale Estates του Beverly Hills, την οποία απέκτησαν μόλις επτά μήνες νωρίτερα και πλέον αποφάσισαν να… χωρίσουν τους δρόμους τους!

Το διάσημο ζευγάρι αγόρασε την εκπληκτική μονοκατοικία στην τιμή των $15 εκατομμυρίων και πλέον, έπειτα από τις εκτενείς εργασίες αναστήλωσης και αναδιαμόρφωσης του χώρου, προχωρά στην πώληση έναντι $18 εκατομμυρίων. Ωστόσο, δεν είναι μονάχα οι δικές τους διορθωτικές κινήσεις που κάνουν την βίλα τόσο εντυπωσιακή, αφού πρόκειται για μια εμβληματική οικία που σχεδιάστηκε από τον αναγνωρισμένο αρχιτέκτονα John Elgin Woolf και η κατασκευή της χρονολογείται από το 1962.

 

Πριν ακόμα η μονοκατοικία περάσει στα χέρια της Ellen DeGeneres και της Portia de Rossi, το αρχιτεκτονικό γραφείο Marmol Radziner είχε αναλάβει να ανακαινίσει τους χώρους της, ενώ και οι δύο γυναίκες προχώρησαν σε νέες εργασίες αναστήλωσης και ανανέωσης, οι οποίες ολοκληρώθηκαν μέσα στο 2019. Μάλιστα, όλη η κατασκευή έχει ενισχυθεί με τεχνολογίες τελευταίας γενιάς, ώστε να είναι μια “έξυπνη” και εύχρηστη κατοικία για τους νέους ιδιοκτήτες της.

 

 

Η έπαυλη απασχολεί έναν όροφο, ενώ διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια σε συνολική έκταση 473 τ.μ.! Φυσικά, ο χώρος είναι απολύτως προστατευμένος, με τελευταία συστήματα ασφαλείας, χάρη στις διάσημες ιδιοκτήτριές του! Ξεκινώντας ένα μικρό tour στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, τις εντυπώσεις κλέβει η πανύψηλη πόρτα της εισόδου, η οποία ανοίγει σε ένα πολυτελές κυκλικό φουαγιέ. Από εκεί, ο χώρος οδηγεί στο ενιαίο σαλόνι με την τραπεζαρία, όπου επικρατούν οι γεωμετρικές φόρμες του contemporary σχεδιασμού, αλλά και μια γαλλικής κοπής φινέτσα με επιρροές από τον ιταλικό μεταμοντερνισμό.

 

Καμπύλες και βελούδινες υφάνσεις συναντώνται με αντίκες και μαρμάρινα τζάκια, ενώ τα σκανδιναβικά στοιχεία του μινιμαλισμού συμπληρώνουν την επέλαση των έθνικ λεπτομερειών και των αντισυμβατικών έργων σύγχρονης τέχνης! Πέρα, όμως, από τους κοινόχρηστους χώρους, αυτό το αμάλγαμα αντιτιθέμενων και συμπληρωματικών αισθητικών αναφορών συνεχίζεται και στους εξωτερικούς χώρους της μονοκατοικίας, με τα αρχιτεκτονικά γλυπτά και τα σπάνια έπιπλα να λαμβάνουν έκταση και ένταση καλλιτεχνικών εγκαταστάσεων!

And More