Ellen Pompeo: Η… Dr. Meredith Grey μόλις αποφάσισε να πουλήσει την υπερπολυτελή βίλα της

Για περισσότερο από μία δεκαετία, κάθεται στο… τιμόνι του Grey Sloan Memorial Hospital, ενώ στα χέρια της κρατάει το πιο πολυπόθητο βραβείο ιατρικής καινοτομίας στη χειρουργική, χάρη στο αστείρευτο ταλέντο που η ίδια κληρονόμησε από τη μητέρα της. Ο λόγος φυσικά για την αγαπημένη μας Meredith Grey, ή κατά κόσμον Ellen Pompeo, την πρωταγωνίστρια της πιο επιτυχημένης αμερικανικής σειράς των τελευταίων ετών (μετρά έως τώρα 14 τηλεοπτικούς κύκλους, ενώ έχει ήδη ανανεωθεί και για άλλες δύο σεζόν), Grey’s Anatomy! Γιατί, όμως, σου μιλάω για την Pompeo -παρά το προφανές γεγονός πως είμαι μεγάλη fan-; Διότι, η διάσημη ηθοποιός με το σύντροφό της και μουσικό παραγωγό, Chris Ivery, αποφάσισαν να πουλήσουν την πολυτελή βίλα τους στην προστατευόμενη διατηρητέα περιοχή των Whitley Heights στο Los Angeles.

Το επιτυχημένο ζεύγος που ανακαίνισε και ανανέωσε την ισπανικού ρυθμού μονοκατοικία, η οποία χρονολογείται από τη δεκαετία του ’20, αποφάσισε να προχωρήσει στην πώλησή της μετά από ένα… μπαράζ πωλήσεων στο οποίο έχει επιδοθεί τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα, η τιμή πώλησης ανέρχεται στα $2,795 εκατομμύρια, κάτι παραπάνω από τη διπλάσια τιμή αγοράς της το 2005 από τη γοητευτική πρωταγωνίστρια έναντι $1,295 εκατομμυρίων! Με μαγευτική πανοραμική θέα στην πόλη, αλλά και τα βουνά που περιτριγυρίζουν την ιδιοκτησία, η διώροφη μονοκατοικία της Pompeo με την κεραμωτή σκεπή εκτείνεται σε συνολικά 228 τ.μ., ενώ διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια.

Ανοίγοντας κανείς τη γυάλινη κεντρική είσοδο της βίλας, εισέρχεται στο cozy και διακριτικά πολυτελές φουαγιέ με τα καλογυαλισμένα ξύλινα πατώματα για να βρεθεί σε μόλις λίγα βήματα στο πανύψηλο κεντρικό σαλόνι του σπιτιού. Ένα υπερμέγεθες τζάκι κοσμεί το αριστοκρατικό καθιστικό, με τα καμπυλωτά παράθυρα και τις ξύλινες δοκούς της οροφής να “κλέβουν” τις εντυπώσεις. Μάλιστα, αν ρίξεις μια γρήγορη ματιά στο χώρο, σίγουρα θα εντοπίσεις αρκετές ομοιότητες με εκείνο που “έχτισε” για εκείνη ο Derek “McDreamy” Shepherd, δηλαδή ο τηλεοπτικός σύζυγός της στο Grey’s Anatomy!

Πίσω από το σαλόνι βρίσκεται το media room, όπου ίσως η οικογένεια της Pompeo απολάμβανε τις περιπέτειές της στη μικρή οθόνη κάθε Πέμπτη βράδυ (#TGIT), οπότε και προβάλλεται στην Αμερική η σειρά Grey’s Anatomy, ενώ δίπλα εκτείνεται η ηλιόλουστη τραπεζαρία. Η “γειτονική” κουζίνα έχει διακοσμηθεί με φολιδωτά πλακάκια τερακότας, ενώ οι ανέσεις της παραπέμπουν σε κουζίνα πεντάστερου εστιατορίου!

Και τα δύο υπνοδωμάτια της βίλας βρίσκονται στο δεύτερο επίπεδο, ενώ μοιράζονται ένα κοινό μπάνιο με μινιμαλιστική αισθητική και αρκετά αρχιτεκτονικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ισπανική αρχιτεκτονική της παραθαλάσσιας περιοχής!

 

Στους εξωτερικούς χώρους, με τους τεράστιους φοίνικες και τα ελαιόδενδρα, τα decks και τα lounges είναι πολυάριθμα για κάθε πιθανή δραστηριότητα, ενώ στον κήπο έχει εγκατασταθεί και η απλή, αλλά εντυπωσιακή πισίνα της βίλας!

Για την ώρα, πάντως, η Ellen Pompeo διαθέτει μία μεσογειακού τύπου έπαυλη 750 τ.μ. στο διάσημο Laughlin Park του L.A., την οποία απέκτησε το 2009 για $3,475 εκατομμύρια. Και σε αυτή την πολυτελή μονοκατοικία αποφάσισε να επέμβει αισθητικά με τη βοήθεια του interior designer Martyn Lawrence Bullard. Ταυτόχρονα, έχει στην κατοχή της και ένα ακόμη σπίτι στο Malibu, το οποίο αγόρασε το 2014 για $6,365 εκατομμύρια.

And More