Gwen Stefani: Μια βόλτα στην εντυπωσιακά εκκεντρική έπαυλη της performer στο Beverly Hills

“If I was a rich girl” ρώτησε τον εαυτό της η Gwen Stefani, “πώς θα ήταν το σπίτι μου;”. Και ΜΠΑΜ λίγο αργότερο το απέκτησε! Ναι, αυτή η έπαυλη μοιάζει βγαλμένη από τα artworks που ακολουθούν τη μουσική καριέρα της τραγουδίστριας, ενώ τα πάντα μέσα και έξω από αυτή μαρτυρούν πως πρόκειται για ιδιοκτησία της διάσημης performer! Η εντυπωσιακή και υπερπολυτελής βίλα, όμως, που η Stefani απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Gavin Rossdale, το 2006 έναντι $13 εκατομμυρίων φαίνεται πως δεν μπορεί να… ξεκολλήσει από πάνω της, παρά το γεγονός πως είναι διαθέσιμη προς πώληση από το 2016, αμέσως μετά το διαζύγιο του ζευγαριού. Τώρα, λοιπόν, η τραγουδίστρια αποφάσισε να “ρίξει” κι άλλο την τιμή, ζητώντας $29 εκατομμύρια, δηλαδή έξι ολόκληρα εκατομμύρια λιγότερο από την αρχική! Ποιος, όμως, θα είναι ο θαρραλέος (και πολυεκατομμυριούχος) που θα την αποκτήσει;

Ρίχνοντας μια ματιά στην πολυτελή έπαυλη της Gwen Stefani στο Beverly Hills, με έκταση που αγγίζει τα 1100 (!) τ.μ., η λέξη “galore” είναι το πρώτο πράγμα που θα έρθει στο μυαλό σου! Ένα… τσουνάμι χρωμάτων, όγκων και μορφών, αλλά και extravagnat pop αναφορές που μοιάζουν να ξεπήδησαν από το εργαστήρι του Jeff Koons είναι τα βασικά αισθητικά στοιχεία που απαρτίζουν την πλειονότητα των εσωτερικών χώρων!

 

Με έξι υπνοδωμάτια και μία master σουίτα για την entertainer, η οποία μάλιστα περιλαμβάνει δύο εκθαμβωτικά μπάνια και δύο γκαρνταρόμπες, αλλά και με ένα δεύτερο σπίτι-ξενώνα να ολοκληρώνει τη βίλα, το εκκεντρικό σπίτι της τραγουδίστριας καταφέρνει να εντυπωσιάσει και με τους τεράστιους και πολυάριθμους χώρους του!

Για τις ανάγκες του interior design, η τραγουδίστρια “στρατολόγησε” τη σχεδιάστρια Kelly Wearstler, η οποία άφησε τη σφραγίδα της στη δημιουργία του εσωτερικού χώρου, με τις μαρμάρινες προσόψεις, τα γραμμικά σχέδια και τα neon χρώματα να εντοπίζονται παντού στο σπίτι. Με αναφορές από το glam Hollywood, έως το space age και το φουτουρισμό, η διακόσμηση παραπέμπει περισσότερο σε σκηνικά από τα video που πλαισιώνουν τη δισκογραφία της Stefani, παρά με οικιακές εγκαταστάσεις.

Από το φουαγιέ της έπαυλης, με το patterned μαρμάρινο δάπεδο και τα oversized έργα τέχνης, ο επισκέπτης αντιλαμβάνεται αυτόματα τον εκκεντρικό χαρακτήρα της κατοικίας. Από εκεί, συναντά την επίσημη τραπεζαρία, για να βρεθεί στα πελώρια και πολλαπλά σαλόνια με τις contemporary αναφορές και την B&W κουζίνα, όπου τα πάντα “φωνάζουν” το όνομα του… Hollaback girl!

Με παράθυρα από την κορυφή έως το δάπεδο και τις ανοιχτές οροφές, ο χώρος είναι πλήρως φωτισμένος από το φυσικό φως, ενώ οι έντονες χρωματικές επιλογές με τους fluorescent τόνους δίνουν ακόμη μεγαλύτερη ζωντάνια στους χώρους.

Πολλά από τα δωμάτια του σπιτιού έχουν άμεση πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους και τους κήπους, με τα πολλά lounges και τις τραπεζαρίες, αλλά και την τεράστια πισίνα με το εκτενές deck! Παράλληλα, η ιδιοκτησία περιλαμβάνει γήπεδο τένις, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και σπα, αίθουσα προβολών, έναν παιδότοπο, εξωτερική κουζίνα, αλλά και… κοτέτσι!

And More