Harry Styles: Αυτή την εκπληκτική μονοκατοικία προσπαθεί να πουλήσει ο Βρετανός μουσικός

Μπορεί οι One Direction να διέκοψαν απότομα την κοινή πορεία τους και αυτό να “στοίχισε” στις πανταχού fans του διάσημου βρετανικού boy band, αλλά όπως φαίνεται οι… μετοχές του Harry Styles δεν σταμάτησαν ποτέ να πέφτουν στο χρηματιστήριο της καρδιάς τους! Μετά από αυτό τον κλισέ πρόλογο, λοιπόν, ας μπούμε στο κυρίως θέμα που είναι η πολυτελής μονοκατοικία του στην California, την οποία ο νεαρός μουσικός έχει αποφασίσει να πουλήσει, αλλά ακόμα δεν τα έχει καταφέρει!

Στην lux γειτονιά του Sunset Strip, σε μια καλά προστατευμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα ιδιοκτησία, το εκπληκτικό σπίτι αγοράστηκε από τον Styles το 2016 για $6,87 εκατομμύρια και μάλιστα σε ένα προσωπικό deal που έγινε εκτός μεσιτικού παράγοντα. Έκτοτε, ο τραγουδιστής δεν διέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ειδυλλιακή μονοκατοικία και κάπως έτσι τον Μάιο του ’17 αποφάσισε να διαθέσει το σπίτι του προς πώληση, έναντι $8,45 εκατομμυρίων. Επειδή, όμως, ο μουσικός δεν είχε… τύχη σε αυτή την τιμή, αποφάσισε να την ρίξει λίγο περισσότερο και να φτάσει την πώληση στα $7,995 εκατομμύρια. Όπως αποδεικνύεται, όμως, ούτε αυτό το πόσο φαίνεται ελκυστικό στους πιθανούς αγοραστές, με αποτέλεσμα η βίλα να παραμένει στην προσωπική ιδιοκτησία του Harry. Πρόσφατα, όμως, ο Βρετανός γόης προχώρησε σε μια ακόμη οικονομική “πτώση”, δίνοντας νέα τιμή πώλησης στα $7,495 εκατομμύρια και πλέον μένει να δούμε αν η υπερπολυτελής κατοικία θα έχει διαφορετική τύχη.

Βλέπεις, παρά τις εκτεταμένες παρεμβάσεις και ανακαινίσεις στις οποίες προχώρησε ο Harry Styles, δίνοντας μοναδικά… styles (see what I did there?) στην καινούρια τότε μονοκατοικία του, ο ίδιος δεν έχει μείνει σε αυτή καθόλου τον τελευταίο χρόνο. Κι αν αναρωτιέσαι πώς μπορεί να “σνομπάρει” ένα τόσο εντυπωσιακό σπίτι που φτάνει σε έκταση τα 410 τ.μ., τότε καλώς ήρθες στο club, γιατί ούτε εγώ μπορώ να φανταστώ για ποιο λόγο μπορεί να του συμβαίνει αυτό! Άλλωστε, ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων και πέντε μπάνιων, με κατάλευκα γυαλιστερά δάπεδα και πολυτελείς υφές; Ή πώς γίνεται να μην του αρέσουν οι πολλαπλές και πελώριες τζαμαρίες, που φέρνουν το έξω… μέσα, αλλά και τα ηχητικά συστήματα που ο ίδιος εγκατέστησε, ώστε να έχει την μέγιστη απόδοση ήχου σε όλους τους χώρους του; Πώς αντιστάθηκε στο open plan σαλόνι και την elegant τραπεζαρία με το μινιμαλιστικό τζάκι και την στιλάτη κουζίνα; Πώς κατάφερε να ξεπεράσει το home theater που έστησε με το πιο iconic σύστημα προβολών και διακόσμησε με μωβ αποχρώσεις και ζεστές υφάνσεις; Πώς ξέχασε τόσο εύκολα το yoga studio για τις ζεν στιγμές του; Πώς άφησε πίσω το προσωπικό του master υπνοδωμάτιο με τον γυάλινο τοίχο και την ιδιωτική βεράντα; Ή πως μπορεί να μην βουτάει πια στο τυρκουάζ νερό της πισίνας του και να απολαμβάνει το σπα του;

Μάλλον βρήκα πώς! Μοιράζοντας τον χρόνο του στην τριώροφη κατοικία του στο Hampstead Heath του βόρειου Λονδίνου και στο εκθαμβωτικό διαμέρισμά του στο συγκρότημα των διασήμων στην Tribeca του Manhattan, όπου γειτονεύει με τους Jennifer Lawrence, Jake Gyllenhaal, Meg Ryan, Justin Timberlake και Jessica Biel και πρόσφατα με την Bella Hadid και τον The Weeknd.

And More