In retrospect: Τα 10 Celebrity Homes που μας εντυπωσίασαν με το στυλ τους το 2018

Το 2018 ήταν μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις, απρόοπτες ειδήσεις, ευχάριστες εκπλήξεις, δυσάρεστες εξελίξεις, γάμους, βαφτίσεις, fashion events, beauty συνεργασίες και design καινοτομίες! Αποχαιρετώντας, λοιπόν, ένα έτος με γλυκόπικρη γεύση, αξίζει να κάνουμε μια αναδρομή σε όσα με εντυπωσίασαν, μας “θάμπωσαν” με την ομορφιά τους και μας έκαναν λιγάκι να ζηλέψουμε την ζωή (και την τσέπη) των μεγαλύτερων celebrities της διεθνούς showbiz! Άλλωστε, η χρονιά που μόλις αποχαιρετήσαμε είχε μπόλικες επώνυμες αγοραπωλησίες ακινήτων, πολύ προσεγμένο interior design και απέραντη πολυτέλεια!

Παρακάτω, λοιπόν, σου έχω συγκεντρώσει τα πιο εκθαμβωτικά Celebrity Homes που αγοράστηκαν από τους αγαπημένους μας διάσημους μέσα στην χρονιά που μόλις έκλεισε τον κύκλο της! Κάνε scroll down και απόλαυσέ τα!

Kylie Jenner

Ο “Βενιαμίν” της οικογένειας Kardashian απέκτησε τον Νοέμβριο μια ολοκαίνουρια έπαυλη στο Los Angeles και μάλιστα μια ανάσα μακριά από το διάσημο Beverly Hills Hotel! Φυσικά, για την αγορά χρειάστηκε να καταβάλει το ποσό των $13,4 εκατομμυρίων, αλλά who cares όταν το καθαρό εισόδημά της για το 2018 έφτασε τα $166,5 εκατομμύρια, σύμφωνα με τις λίστες του περιοδικού Forbes; Ένα από τα πιο καλά προστατευμένα σπίτια της περιοχής, η έπαυλη της Kylie αγγίζει τα 756 τ.μ. σε έκταση και στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακότατο διώροφο νεόδμητο κτίσμα!

Gisele Bündchen & Tom Brady

Στην Tribeca της Νέας Υόρκης και συγκεκριμένα στο εκπληκτικό συγκρότημα 70 Vestry απέκτησε το ολοκαίνουριο loft του το πιο όμορφο ζεύγος της αμερικανικής showbiz! Το ολοκαίνουριο διαμέρισμά στοίχισε $25,5 εκατομμύρια, ενώ αγγίζει τα 431 τ.μ. και διαθέτη ανυπέρβλητη θέα 360 μοιρών στην μητρόπολη γύρω του!

Priyanka Chopra & Nick Jonas

Το νεόνυμφο ζευγάρι προχώρησε τον Απρίλιο του ’18 στην αγορά μιας σοκαριστικά πολυτελούς μονοκατοικίας στο Beverly Hills, όπου εγκαταστάθηκαν επισήμως μετά τον γάμο τους! Γνωστή με την ονομασία Phineas Residence, η εκπληκτική κατοικία αποκτήθηκε στην τιμή των $6 εκατομμυρίων και αποτελεί επιτομή του contemporary design και της σύγχρονης πολυτέλειας!

Lana Del Rey

Η σαγηνευτική και μελαγχολική φωνή της Lana Del Rey βρήκε το “καταφύγιό” της σε ένα ιστορικό και άκρως ατμοσφαιρικό σπίτι στο L.A. και συγκεκριμένα στην so-hot-right-now γειτονιά Echo Park με το τεράστιο hype! Η μουσικός απέκτησε στα τέλη του Νοεμβρίου την cozy και boho μονοκατοικία που χρονολογείται από το 1911 έναντι $1,2 εκατομμυρίων και πλέον μπορεί να απολαμβάνει τα 114 τ.μ. της με την ησυχία της!

Alessandra Ambrosio

Ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα “Αγγελάκια” της Victoria’s Secret, στην οποία μεσουράνησε για 17 ολόκληρα χρόνια, η Ambrosio άνοιξε τις πόρτες της υπερπολυτελούς μονοκατοικίας της στην Santa Monica του Los Angeles! Η εκθαμβωτική βίλα ισπανικού αποικιακού στυλ που χρονολογείται από την δεκαετία του ’20 είναι για εκείνη η ιδανική κατοικία για την οικογένειά της, αφού χρειάστηκαν πέντε χρόνια για να την βρει και άλλα τόσα για να την διαμορφώσει ακριβώς όπως ήθελε!

Olivia Culpo

Το ολοκαίνουριο loft που απέκτησε η Olivia Culpo στο Los Angeles είναι ουσιαστικά και το πρώτο σπίτι της ενηλικίωσής της. Συνδυάζοντας τη θηλυκότητα με την πολυτέλεια και τον εξευγενισμένο… καθωσπρεπισμό που χαρακτηρίζει την πρώην Miss Universe, το loft καταφέρνει να ενσωματώσει όλες τις παραπάνω επιρροές σε ένα ολοκληρωμένο interior design που μοιάζει να συνδέει την αύρα της Ανατολικής Ακτής, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε η Culpo, με την ατμόσφαιρα της Δυτικής Ακτής, όπου βρίσκεται η νέα κατοικία της.

Scarlett Johansson

Στο διάσημο συγκρότημα κατοικιών Gurney’s και στην τιμή των $7,95 εκατομμυρίων “τοποθετείται” το νέο απόκτημα της ηθοποιού και του συντρόφου της, Colin Jost, στο Montauk του Ανατολικού Hampton! Το εκπληκτικό παραθαλάσσιο σπίτι, που πιθανότατα να βρίσκεται πρώτο στις προτιμήσεις του ζευγαριού και ίσως σύντομα βρεθεί στην ιδιοκτησία τους, διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και εκτείνεται σε συνολικά 386 τ.μ.

Ben Affleck

Ο επιτυχημένος γόης του Hollywood πρόσθεσε τον Ιούνιο στη λίστα με τις ιδιοκτησίες του άλλη μία υπερπολυτελή μονοκατοικία, αυτή τη φορά στην high-end περιοχή του Los Angeles, Pacific Palisades! Το εκπληκτικό σπίτι του Ben Affleck στοίχισε $19,25 εκατομμύρια και διαθέτει επτά υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια, ενώ εκτείνεται σε 1250 τ.μ. και περιλαμβάνει έναν ξεχωριστό ξενώνα των 55 τ.μ.!

Chrissy Teigen και John Legend

Το ίσως πιο αγαπημένο ζευγάρι της αμερικανικής showbiz απέκτησε τον Μάιο ένα εξωπραγματικά stylish και πολυτελές διαμέρισμα στην Νέα Υόρκη! Με τον ερχομό του τέταρτου μέλους στην οικογένειά τους, του μικρού Miles Theodore, αποφάσισαν να αγοράσουν άλλο ένα σπίτι με έκταση 242 τ.μ., στο εμβληματικό κτίριο Brewster Carriage House, έναντι εννέα εκατομμυρίων δολαρίων!

Diane Keaton

Η “Annie Hall” της καρδιάς μας έχει τον τρόπο να μεταφέρει την εκλεπτυσμένη προσωπικότητά της και στους προσωπικούς χώρους της! Επομένως, η νέα μονοκατοικία που απέκτησε στην Τουσόν της Αριζόνα στις αρχές Δεκεμβρίου και στοίχισε $1,5 εκατομμύρια αποτελεί άλλη μία εντυπωσιακά chic επιλογή για την μεγάλη πρωταγωνίστρια! Με συνολική έκταση που φτάνει τα 425 τ.μ., το εμβληματικό σπίτι χρονολογείται από το 1880 ακολουθώντας τον αρχιτεκτονικό ρυθμό του Μεξικού, με το οποίο άλλωστε συνορεύει.

And More