Jennifer Connelly: Το εκπληκτικό σπίτι της διάσημης ηθοποιού στο Brooklyn

Φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια δυσκολεύονται να αποφασίσουν γύρω από την κατάλληλη περιοχή διαμονής, μιας και το δίλημμα Manhattan ή Brooklyn ανακύπτει για δεύτερη φορά στη ζωή τους, ωστόσο μάλλον πλέον έχουμε νικητή! Κι αυτό γιατί η διάσημη ηθοποιός Jennifer Connelly και ο σύντροφός της Paul Bettany, μετά από μερικά χρόνια στο Big Apple αποφάσισαν να επιστρέψουν… κάτω από τη γέφυρα και να αγοράσουν μία υπερπολυτελή μονοκατοικία στο Brooklyn και μάλιστα στην τιμή των $15,5 εκατομμυρίων, που θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες μεσιτικές συναλλαγές της περιοχής! Παρ’ όλα αυτά, η ολοκαίνουρια (και πανάκριβη) κατοικία τους στο Brooklyn Heights των τριών ορόφων, τριών υπνοδωματίων, των συνολικά 12 χώρων και της master κρεβατοκάμαρας που εκτείνεται σε ιδιωτική πτέρυγα του τρίτου ορόφου, δεν είναι το πρώτο σπίτι που αποκτούν ποτέ στο Brooklyn! Βλέπεις, οι δυο τους αγόρασαν και έζησαν για πρώτη φορά μαζί ως ζευγάρι στο Park Slope από το 2003 έως το 2008 σε μια ακόμη stylish και πολυτελή έπαυλη του Brooklyn! Μάλιστα, αυτή τη στιγμή το σπίτι είναι ξανά διαθέσιμο προς πώληση, έναντι $12,9 εκατομμυρίων!

Με έκταση που αγγίζει τα 600 τ.μ. και τρεις ορόφους, το εκπληκτικό σπίτι που χρονολογείται από το 1899 και σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Montrose W. Morris, αποκτήθηκε από το επιτυχημένο κινηματογραφικό ζευγάρι το 2003 στην τιμή των $3,7 εκατομμυρίων! Ο χώρος εκτείνεται σε τρία επίπεδα, ενώ διαθέτει επτά υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια! Με αρχοντικές αρχιτεκτονικές γραμμές που χαρακτηρίζουν τις αρχές του 20ου αιώνα, όπως οι βιτρό τζαμαρίες, οι ξύλινες κολώνες, τα chevre ξύλινα πατώματα και τα πέντε περίτεχνα τζάκια, αλλά με απόλυτα contemporary αισθητική χάρη στις μοντέρνες προσθήκες, η πολυτελής βίλα της Jennifer Connelly αποτελεί ένα “διαμάντι” της γειτονιάς!

Στο ισόγειο επίπεδο της έπαυλης, συναντά κανείς το γωνιακό κεντρικό σαλόνι που “βλέπει” στο Prospect Park. Οι μεγαλειώδεις οροφές με τα γύψινα σκαλιστά, το εντυπωσιακό τζάκι από όνυχα και η επένδυση των τοίχων από μαόνι ταιριάζουν απόλυτα με το contemporary design που έχει επιλεγεί στα πολυτελή έπιπλα! Επιπλέον, στον ίδιο όροφο έχει τοποθετηθεί η επίσημη τραπεζαρία, με το τζάκι, τις χτιστή βιτρίνες για τις πορσελάνες. Πλάι της, σε διαφορετικό χώρο εκτείνεται και η εντυπωσιακή κουζίνα με τη χειροποίητη επένδυση στα ντουλάπια και τη μαρμάρινη νησίδα! Κάτω από αυτό το σημείο έχει τοποθετηθεί και το συγκλονιστικό υπόγειο κελάρι, χωρητικότητας 600 (!) ετικετών κρασιού.

Στον πρώτο όροφο του σπιτιού βρίσκεται το master υπνοδωμάτιο με θέα στο πάρκο, ενώ δίπλα του έχει χτιστεί η γκαρνταρόμπα. Το επίπεδο διαθέτει τζαμαρίες με βιτρό και έναν μαρμάρινο πάγκο που “στέκεται” στο κέντρο του χωλ, ενώνοντας το δεύτερο υπνοδωμάτιο με τη master κρεβατοκάμαρα. Ο δεύτερος όροφος της μονοκατοικίας είναι… ο παιδικός, μιας και διαθέτει δύο τεράστια παιδικά υπνοδωμάτια και μια ηλιόλουστη βιβλιοθήκη! Τέλος, στον τρίτο όροφο του σπιτιού συναντάμε τρεις ακόμη χώρου, εκ των οποίων ο ένας διαθέτει ενσωματωμένο κουζινάκι, ο δεύτερος χρησιμοποιείται ως media room και ο τρίτος ως ξενώνας!

And More