Jennifer Garner: Αυτή είναι η έπαυλη που νοικιάζει η διάσημη ηθοποιός στο L.A.!

Η Jennifer Garner απέκτησε στις αρχές του χρόνου μια εκπληκτική μονοκατοικία στο Brentwood Park της British Columbia έναντι $7,9 εκατομμυρίων. Αυτή την περίοδο, όμως, το νέο σπίτι της βρίσκεται υπό κατασκευή αφού αποφάσισε να προχωρήσει στην συνολική ανακαίνιση του κτιρίου πριν εγκατασταθεί εκεί με τα τρία παιδιά της, που απέκτησε με τον πρώην σύντροφό της, Ben Affleck. Μέχρι να ολοκληρωθούν, λοιπόν, οι εργασίες πού θα μένει η ταλαντούχα ηθοποιός και η οικογένειά της; Ευτυχώς, η αγαπημένη μας κινηματογραφική πρωταγωνίστρια έχει προνοήσει και προχώρησε στην ενοικίαση μιας εκθαμβωτικής έπαυλης στην περιοχή Rustic Canyon των Pacific Palisades στο L.A.!

Το σπίτι, στο οποίο αποφάσισε να μετακομίσει πρόσκαιρα η επιτυχημένη ηθοποιός, ανήκε για χρόνια στον “χρυσό κληρονόμο” της βιομηχανίας καλλυντικών, Dean Factor. Και αν σου λέει κάτι το όνομα, να τονίσω πως είναι ο τωρινός διευθυντής της αυτοκρατορίας του παππού του, Max Factor, ενώ ο ίδιος έχει ιδρύσει την Smashbox Cosmetics. Και όπως έγινε γνωστό, ο Factor προχώρησε στην πώληση της βίλας του έναντι $13,86 εκατομμυρίων σε έναν επιχειρηματία που με την σειρά του αποφάσισε να προχωρήσει στην ενοικίαση της βίλας και συγκεκριμένα στην διάσημη ηθοποιό! Η μονοκατοικία έχει συνολική έκταση που αγγίζει τα 981 τ.μ. και απλώνεται σε τρία επίπεδα. Περιλαμβάνει έξι υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, ενώ οικοδομήθηκε το 2009 σε μια έκταση περίπου δύο στρεμμάτων. Πάντως, μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστο το ποσό το οποίο καταβάλει η ηθοποιός κάθε μήνα στον ιδιοκτήτη της έπαυλης.

Ας ρίξουμε, όμως, μια ματιά στους πολυτελείς χώρους της νέας βίλας στην οποία διαμένει η Jennifer Garner! Στο ισόγειο επίπεδο του σπιτιού έχουν τοποθετηθεί οι κοινόχρηστοι χώροι, με το εντυπωσιακό φουαγιέ όπου κυριαρχεί το ξύλο και οι neutral αποχρώσεις να οδηγεί στα υπόλοιπα δωμάτια. Το κεντρικό σαλόνι με τον βελούδινο σμαραγδί καναπέ και το τζάκι “συνορεύει” με την επίσημη τραπεζαρία, όπου το black & white συναντά τον χρυσό και την σύγχρονη τέχνη. Έπειτα, συναντάμε το γραφείο-βιβλιοθήκη με το σκουρόχρωμο μαρμάρινο τζάκι και τα πολλαπλά γαλλικού τύπου παράθυρα για να καταλήξουμε στην open plan κουζίνα με την εκτενέστατη νησίδα, η οποία οδηγεί σε ένα “καθημερινό” καθιστικό που βρίσκεται σε άμεση επαφή με τους εξωτερικούς χώρους.

Ανεβαίνοντας την σκάλα από το φουαγιέ, η διαρρύθμιση οδηγεί στο δεύτερο επίπεδο, όπου βρίσκονται τέσσερα υπνοδωμάτια με ενσωματωμένο προσωπικό μπάνιο στο καθένα, ενώ το ένα από αυτά διαθέτει ιδιωτικό καθιστικό και τζάκι. Όλες οι σουίτες διαθέτουν δική τους βεράντα, ενώ το master δωμάτιο της ηθοποιού έχει θολωτές οροφές, μαρμάρινο τζάκι, ξεχωριστή γκαρνταρόμπα και ένα μεγαλοπρεπές τζάκι εξολοκλήρου επενδυμένο με λευκό μάρμαρο.

 

Τέλος, στους υπόγειους χώρους του σπιτιού βρίσκεται ένα ξεχωριστό διαμέρισμα-ξενώνας, κελάρι για τα κρασιά και μπαρ, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με σάουνα, χώρος διασκέδασης με μπιλιάρδα και ηλεκτρονικά παιχνίδια, χώρος για χειροτεχνίες και φυσικά ένα εντυπωσιακό home theater με αμφιθεατρικό στήσιμο!

Εμένα, πάντως, κάτι μου θύμισε αυτή η βίλα… εσένα; Για να φρεσκάρω την μνήμη σου εδώ!

And More