Jodie Foster: Η εκθαμβωτική βίλα της ηθοποιού στο Beverly Hills ψάχνει νέο ιδιοκτήτη

Την γνωρίσαμε ως νήπιο ακόμη, όταν ξεκίνησε την πορεία της στο modeling, ενώ μεγαλώνοντας μεταπήδησε στον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, αποδεικνύοντας το αστείρευτο ταλέντο της και “χτίζοντας” μια εξωφρενικά επιτυχημένη καριέρα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Οι περισσότεροι από εμάς την αγαπήσαμε ως την πράκτορα του FBI, Clarice Starling, που μπλέχτηκε στα δίχτυα του serial-killer, Hannibal Lecter, και αυτή η iconic περσόνα την ακολουθεί στο υποσυνείδητό μας έως σήμερα. Μιλάω φυσικά για την υποδειγματική ηθοποιό, σκηνοθέτη και παραγωγό, Jodie Foster, που αυτή την φορά μας απασχολεί για κάτι άλλο πέρα από την εντυπωσιακό ταλέντο της που της έχει χαρίσει δύο βραβεία Oscar (Α’ Γυναικείου Ρόλου) και μια πορεία σχεδόν έξι δεκαετιών (!) στον χώρο του θεάματος. Βλέπεις, η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια αποφάσισε να προχωρήσει στην πώληση της εκπληκτικής βίλας που διατηρούσε από το 2012 στην περιοχή Coldwater Canyon του Beverly Hills και κάπως έτσι μπορούμε να ρίξουμε μια μικρή ματιά στην πολυτελή μονοκατοικία της!

Η Jodie Foster απέκτησε την έπαυλή της στην California πριν από περίπου επτά χρόνια έναντι $11,75 εκατομμυρίων, ενώ τώρα ετοιμάζεται να το διαθέσει ξανά στην μεσιτική αγορά στην τιμή των $15,9 εκατομμυρίων. Πάντως, τόσο ο προκάτοχός του, όσο και η ίδια, είχαν φροντίσει να το “ασφαλίσουν” από τα αδιάκριτα βλέμματα των φωτογράφων, αφού το σπίτι έχει θωρακιστεί πίσω από ένα τεράστιο φράχτη, ενώ έχει συνδεθεί σε ένα ψηφιακό σύστημα παρακολούθησης.

Σε μια έκταση που αγγίζει τα δύο στρέμματα, η μονοκατοικία της ηθοποιού χρονολογείται από το 1950, ενώ έχει υποστεί πλήρη αναστήλωση μέσα στα χρόνια. Μάλιστα και η ίδια έχει προχωρήσει στην εντατική ανακαίνιση του χώρου, ώστε να ανταποκρίνεται στα υψηλά αισθητικά standards της, αλλά και να αποκτήσει αυτή την εκλεπτυσμένη όψη του. Το εσωτερικό του σπιτιού απλώνεται σε δύο ορόφους που καταλαμβάνουν συνολικά 700 τ.μ. και διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και επτά μπάνια!

Η είσοδος στον χώρο γίνεται μέσω ενός πανύψηλου φουαγιέ, όπου κυριαρχεί ο contemporary πολυέλαιος των 12 λαμπτήρων. Από εκεί ξεκινά η πρόσβαση στους κοινόχρηστους χώρους της κατοικίας, με πρώτο να έρχεται το σαλόνι! Εδώ, η πολυτέλεια συναντά την απλότητα, αφού η cozy διαμόρφωση του χώρου ταιριάζει άψογα με τις τρεις γαλλικού τύπου μπαλκονόπορτες που “λούζουν” το καθιστικό με άπλετο φυσικό φως. Οι neutral και χαλαρωτικές αποχρώσεις του λευκού και του γκρι πλαισιώνονται από τις μεσοπολεμικές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες του χώρου και το επιβλητικό τζάκι. Έπειτα ακολουθεί η επίσημη τραπεζαρία, αλλά και το καθημερινό media lounge για την οικογένεια της ηθοποιού. Τέλος, στην ίδια διάταξη έχει προστεθεί και η εντυπωσιακή κουζίνα σε country style, με τα γκρι έπιπλα και τα λευκά μάρμαρα, που έχει άμεση επαφή με τον κήπο και τα εξωτερικά lounge της μονοκατοικίας!

Όσο για την master σουίτα που η Jodie Foster αποκαλούσε έως τώρα “το δωμάτιό μου”, επικρατούν οι χαλαρωτικοί ρυθμοί του minimal american style, με τις απαλές αποχρώσεις και τις φίνες υφάνσεις, ενώ την ανάσα “κόβει” η πανοραμική θέα που φτάνει έως τα νερά του Ειρηνικού Ωκεανού!

And More