Και όμως! Αυτό είναι το σπίτι της Emma Stone και προλαβαίνεις να το δεις πριν το πουλήσει

Δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ το σπίτι της Emma Stone. Μιλάμε για μία από τις πιο ταλαντούχες, επιτυχημένες και ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της νέας γενιάς του Hollywood, που κρατάει ήδη στα χέρια της ένα από τα χρυσά αγαλματίδια της Ακαδημίας, ενώ έχει προταθεί για άλλα δύο μέχρι τώρα. Μιλάμε για μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της διεθνούς showbiz, που δεν έχει υποπέσει ποτέ σε στιλιστικά λάθη κατά τις red carpet και street style εμφανίσεις της και που διαθέτει χαρακτηριστική αισθητική και στυλ. Και για όλα αυτά, δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με το σπίτι της. Ας ξεκινήσω, λοιπόν, από τα βασικά, αφού πρόκειται για μια πολυτελή μονοκατοικία στην περιοχή Coldwater Canyon του Beverly Hills, το οποίο απέκτησε το 2012, όταν ήταν ακόμα ζευγάρι με τον Andrew Garfield, έναντι $2,477 εκατομμυρίων. Τώρα, η ηθοποιός αποφάσισε να προχωρήσει στην πώλησή του, με τιμή έναρξης στα $3,899 εκατομμύρια.

Η έκτασης 358 τ.μ. βίλα βρίσκεται καλά προστατευμένη από τα φλας των φωτογράφων και των ανεπιθύμητων επισκεπτών πίσω από ψηλούς τοίχους με ειδικό σύστημα παρακολούθησης. Μάλιστα, το οίκημα του χρονολογείται από την δεκαετία του ’50, υπήρξε ιδιοκτησία του Βρετανού ηθοποιού Dudley Moore και έκτοτε έχει δεχθεί εκτενείς μετατροπές και ανακαινίσεις, αλλάζοντας τόσο την χωροταξία, όσο και την συνολική έκτασή του. Πάντως, η μονοκατοικία διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια.

Είναι εντυπωσιακό το πόσο δεν ταιριάζει η εικόνα της Emma Stone με εκείνη του σπιτιού της. Βλέπεις, κάτι που ξεκινάει από το μικρό φουαγιέ με την κόκκινη γεωμετρική ταπετσαρία ως ένα cute 50s σπίτι, καταλήγει σύντομα σε ένα… granny’s house, με ετερόκλητα και καθόλου ταιριαστά στοιχεία. Και εξηγούμαι: στο πανύψηλο σαλόνι που συνορεύει με την επίσημη τραπεζαρία, ο χρωματικός συνδυασμός του λευκού τούβλου στο τζάκι με το οινοπνευματί στους υπόλοιπους τοίχους μοιάζει ιδανικός καμβάς για το καθιστικό. Ωστόσο, εκεί που είσαι πρόθυμη να παραβλέψεις το συνταίριασμα καρό και πολλών εκφάνσεων του floral, αντικρίζεις τον περίεργο πολυέλαιο, τις παράξενες πολυθρόνες και τα ανεκδιήγητα φωτιστικά της τραπεζαρίας και δεν ξέρεις πώς να της συγχωρέσεις τα ατοπήματα.

Από εκεί προχωράμε στην κουζίνα που συνοδεύεται από ένα καθημερινό καθιστικό και αντίστοιχα casual τραπεζαρία. Εδώ τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά, ωστόσο και πάλι δεν θα περίμενες ποτέ να είναι τόσο παλιομοδίτικα τα στοιχεία που απαρτίζουν το σπίτι της Emma Stone. Και πάνω που είσαι έτοιμη να δώσεις τόπο στην οργή… έρχεσαι αντιμέτωπη με το TV room και χάνεις τα λόγια και τα λογικά σου! Μαύρος δερμάτινος καναπές με ριγέ μαξιλάρια που καταλήγουν σε γουνάκι. Βελούδινες κόκκινες πολυθρόνες με χρυσό καρό. Κατακόκκινο δερμάτινο ottoman με ζεβρέ λεπτομέρειες και ένας oversized πίνακας με ένα μπουκέτο λουλούδια. Δεν περιγράφω άλλο!

Κατά τα άλλα, το σπίτι διαθέτει ένα master υπνοδωμάτιο με τζάκι, en suite μπάνιο και γκαρνταρόμπα, αλλά και άμεση επαφή με τον κήπο, καθώς και άλλα τρία εξίσου μεγάλα και άνετα υπνοδωμάτια που χρησιμεύουν ως ξενώνες. Τέλος, η ιδιοκτησία ολοκληρώνεται με τον εντυπωσιακό κήπο, όπου πολλαπλά lounge και ντεκ πλαισιώνουν την ανακαινισμένη πισίνα.

And More