Kim Kardashian & Kanye West: Η έπαυλη που μόλις πούλησαν για 17,8$ εκατομμύρια

Μερικές φορές, μοιάζει με το πιο δύσκολο εγχείρημα να προσπαθήσεις να καταγράψεις τις κινήσεις των Kardashian-Jenners, κι αυτό γιατί από τη μία τα μέλη της είναι πολλά και από την άλλη οι φήμες για τη ζωή τους “τρέχουν” με ιλιγγιώδεις ρυθμούς! Και ενώ οι ίδιες φροντίζουν να ενημερώνουν το κοινό για καθετί κάνουν μέσω των λογαριασμών τους στα social media, την ίδια στιγμή προτιμούν να μην απαντήσουν στα Μέσα για ό,τι αφορά τη ζωή τους. Κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση των σπιτιών τους (διάβασε εδώ περισσότερα)! Βλέπεις, ένα σημερινό άρθρο για την ακίνητη περιουσία των Kardashians, μπορεί την επόμενη ημέρα να αποδειχθεί αναληθές γιατί μέσα σε λίγες ώρες μεσολάβησε μια αγοραπωλησία-αστραπή! Παρά, λοιπόν, τον κίνδυνο να… διαψευσθώ μέχρι αύριο το πρωί, ας πάρουμε μια γεύση από την πολυτελή έπαυλη της Kim Kardashian και του Kanye (“Yeezy”) West στο Bel Air, που σύμφωνα με τα διεθνή μίντια μόλις πούλησαν!

Πρόκειται για μια πελώρια μονοκατοικία στο Los Angeles, την οποία απέκτησαν το 2013 έναντι εννέα εκατομμυρίων δολαρίων. Κι αν αυτό το ποσό σε κάνει να σκέφτεσαι πως the living is… Yeezy για το διάσημο ζεύγος, να σε “προλάβω” με την αποκάλυψη της τιμής στην οποία πούλησαν το σπίτι, που έφτασε τα 17,8 εκατομμύρια! Μάλιστα αυτή τη στιγμή, η πώληση της έπαυλης της οικογένειας Kardashian West θεωρείται η ακριβότερη που έχει γίνει ποτέ σε ολόκληρο το Bel Air!

Η αρχική μορφή της υπερπολυτελούς μονοκατοικίας ήταν αρκετά αταίριαστη στο επιτυχημένο ζευγάρι, μιας και οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες είχαν υιοθετήσει το αρχιτεκτονικό στυλ της νότιας Ιταλίας, δίνοντας έναν ελαφρώς παλιομοδίτικο τόνο στην κατά τα άλλα σύγχρονη κατοικία. Για αυτό και η Kim με τον Kanye αποφάσισαν να επενδύσουν αρκετά επιπλέον εκατομμύρια (το ακριβές ποσό παραμένει άγνωστο μέχρι σήμερα!) για την ολική ανακαίνιση του χώρου, ώστε το ρουστίκ και νεοκλασικό interior design που χαρακτήριζε το σπίτι, να μετατραπεί σε μια αφαιρετική και contemporary οικία ακριβώς στα… μέτρα τους! Χρησιμοποιώντας τις ανοιχτόχρωμες τονικές διαβαθμίσεις του γκρι σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και με τις πετρώδεις υφές να επενδύουν όλες τις επιφάνειες του σπιτιού, η διακόσμηση και ο σχεδιασμός των χώρων παραπέμπει σε μια γήινη και ταυτόχρονα μινιμαλιστική αισθητική που σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο που ανέλαβε την πώληση “είχε ως στόχο τη δημιουργία της αίσθησης πως μπαίνει κανείς σε ένα μουσείο σύγχρονης τέχνης”!

Μετρώντας συνολικά 836 τ.μ. και με έξι υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια να “επανδρώνουν” την elegant μονοκατοικία, η τετραμελής μέχρι στιγμής οικογένεια των Kardashian West φαίνεται πως είχε άπλετο χώρο για να… δραστηριοποιηθεί! Επιπλέον, διαθέτει κήπους με γκαζόν και δέντρα, πέτρινα δρομάκια, μια ειδυλλιακή πισίνα που δημιουργήθηκε ειδικά για την οικογένεια, ένα open air στεγασμένο εξωτερικό lounge, καθώς και ένα oversized spa! Εν όψει, όμως, της προσθήκης και του νέου μέλους στην οικογένειά τους, μιας και το ζευγάρι θα καλωσορίσει μέσα στους επόμενους μήνες το τρίτο παιδί του που θα γεννηθεί μέσω παρένθετης μητέρας (δες εδώ όλες τις πληροφορίες!), μάλλον επέλεξαν να πουλήσουν την εν λόγω έπαυλη και να εγκατασταθούν πλέον μόνιμα στο δεύτερο… μέγαρο που διατηρούν από το 2014! Μάλιστα, το νέο σπίτι τους είναι διπλάσιο σε έκταση από το προηγούμενο (1672 τ.μ.), βρίσκεται στην περιοχή Hidden Hills της California και τα τελευταία τρία χρόνια ανακαινίζεται διαρκώς για να στεγάσει τους υπερεπιτυχημένους ιδιοκτήτες του, χωρίς όμως να έχει καταφέρει ακόμα να ολοκληρωθεί η διαδικασία!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να πάρεις μια γεύση από τη minimal μονοκατοικία που μόλις αποχωρίστηκαν η Kim Kardashian και ο Kanye West!

Η αρχιτεκτονική του κτιρίου στηρίζεται στο σύγχρονο αφαιρετικό στυλ, με το βιομηχανικό μπετόν να είναι το βασικό υλικό κατασκευής, ενώ οι oversized τζαμαρίες και οι σαφείς γεωμετρικές γραμμές κυριαρχούν.

Ανοιχτόχρωμο γκρι μάρμαρο και off-white απόχρωση στους τοίχους είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που δίνουν και τον αφαιρετικό χαρακτήρα στην πολυτελή μονοκατοικία.

Οι χαρακτηριστικοί “αρνητικοί χώροι” του σπιτιού μεσουρανούν σε κάθε έκτασή του, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αναδειχθεί η διακοσμητική ματιά του ζεύγους. Ακόμη και το τζάκι του σαλονιού ακολουθεί αυτή ακριβώς τη λογική.

Οι πελώριες τζαμαρίες που σε ορισμένες περιπτώσεις σχεδόν αντικαθιστούν τους τοίχους των δωματίων, έχουν επενδυθεί με μαύρο ματ αλουμίνιο δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην contemporary αισθητική του σπιτιού.

Η κουζίνα ακολουθεί τις σχεδιαστικές γραμμές του υπόλοιπου οικήματος, με το γκρι μάρμαρο να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, τις off white αποχρώσεις να συμπληρώνουν την εικόνα και το inox να επενδύει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Bonus πόντοι για το άπλετο φυσικό φως που φτάνει στο χώρο.

Και οι εξωτερικοί χώροι χρησιμοποιούν την ενιαία αισθητική του σπιτιού, με τις oversized μαρμάρινες πλάκες να επενδύουν τα δάπεδα και το deck της πισίνας, η οποία δημιουργήθηκε εξολοκλήρου για τις ανάγκες του ζευγαριού.

Η πετρόχτιστη είσοδος του σπιτιού είναι επιβλητική και προετοιμάζει τους επισκέπτες για όσα πρόκειται να αντικρίσουν στο εσωτερικό του.

And More