Κim Kardashian & Kanye West: Το εντυπωσιακό, μίνιμαλ σπίτι τους στην Καλιφόρνια

Η Kim Kardashian και ο Kanye West μόλις απόκτησαν νέο σπίτι στην California. Ακολουθώντας ύφος minimal, οι Axel Vervoordt και Vincent Van Duysen σχεδίασαν το σπίτι, όπως ακριβώς το ήθελε το αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood.

Συγκεκριμένα, το ύφος του νέου σπιτιού είναι αρκετά μίνιμαλ (ειδικά, αν σκεφτείς, ότι πρόκειται για την οικογένεια Kardashian), με το λευκό να κυριαρχεί σε τοίχους και έπιπλα. Κάπως, θυμίζει κατοικία σε εξωτικό νησί. Ξέρεις. Εκείνα τα πολύ απλά σπίτια, τα οποία καταφέρνουν να σε μεταφέρουν σε μέρη καλοκαιρινά, ανάλαφρα και να σε “ξεκουράσουν”. Εξάλλου, το λευκό, σα χρώμα, συμβολίζει την απλότητα, την καθαρή αύρα και την αγνότητα.

Επειδή, λοιπόν, μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, ας ρίξουμε μία ματιά στο εσωτερικό του σπιτιού…

Ένα παράθυρο στον κόσμο (και στην αυλή του σπιτιού)

Η “προσωπική” μας γωνιά. Εκεί που καθόμαστε, όταν θέλουμε να ηρεμήσουμε, να χαλαρώσουμε…

Καρέκλες από ξύλο, για να ολοκληρωθεί η απλότητα.

Θέλω να παρατηρήσεις προσεκτικά την απλότητα του χώρου, αλλά και τη λεπτομέρεια με φιγούρες που θυμίζουν αρχαία αγάλματα και τα άκρως ιδιαίτερα “πόδια” του φωτιστικού.

Ας περπατήσουμε στο διάδρομο…

Κατάλευκη σκάλα…

Και μπορεί να περίμενες κάτι πιο απλό για τις κρεβατοκάμαρες, όμως, η Kim δε θέλει να στερήσει τίποτα από τη μικρή της πριγκίπισσα, αλλά και από τον ίδιο της τον εαυτό, για αυτό το ροζ κυριαρχεί.

Τέλος, ώρα για μία βουτιά, στην εντυπωσιακή και τεραστίων διαστάσεων, πισίνα της οικογένειας

(Πηγή φωτογραφιών: Instagram Kim Kardashian & @archdigest)

Read More

And More