Kristen Wiig: Το “πουλέν” της αμερικανική κωμωδίας πουλάει το σπίτι του και όλοι θέλουν να… κρυφοκοιτάξουν

Είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες κωμικές ηθοποιούς της γενιάς της, με πορεία που για χρόνια σημειώνει ανοδική τάση! Πέρα, όμως, από τις μεγάλες εμπορικές επιτυχίες του Hollywood στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει, η Kristen Wiig είναι και “καθαρόαιμο” παιδί του ανεξάρτητου κινηματογράφου! Με μια καριέρα που εκτινάχθηκε από το Saturday Night Live, τη διαχρονικότερη κωμική εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης, εξελίχθηκε σε πρωταγωνίστρια “πρώτης γραμμής”, καταφέρνοντας να τραβήξει τα βλέμματα τόσο των κριτικών, όσο και του κοινού. Αγαπητή τόσο για το αστείρευτο χιούμορ της, όσο και για την ευγενική και “προσγειωμένη” προσωπικότητά της, η επιτυχημένη ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός αυτές τις ημέρες κλέβει τις εντυπώσεις και της διακοσμητικής κοινότητας. Ο λόγος; Αποφάσισε να πουλήσει τη μονοκατοικία που διατηρούσε στην California και σύσσωμος ο interior κόσμος έτρεξε να πάρει μια γεύση από τον… εσωτερικό κόσμο της!

Η πανέμορφη κατοικία της Wiig που φτάνει σε έκταση τα 250 τ.μ. βρίσκεται στην περιοχή Franklin Hills της California και πωλείται έναντι 2.395.000 δολαρίων. Τιμή που μπορεί να φανεί λογική σε όποιον αντικρίσει τη μοναδική αισθητική που χαρακτηρίζει το σπίτι! Τολμώ, μάλιστα, να πω ότι είναι ένα από τα ωραιότερα και up to date σπίτια που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό! Είναι, προφανώς, η ανεξάρτητη φύση της Kristen που βοήθησε ώστε και το σπίτι της να συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο την πολυτέλεια με τις τελευταίες τάσεις του interio design, δίνοντας ένα μαγικό αποτέλεσμα! Βοηθούν σίγουρα οι διαστάσεις και οι “παροχές” του σπιτιού, μιας και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, μία σάουνα και ένα αξιοζήλευτο home theater! Πέρα και πάνω από όλα, όμως, εκείνο που κάνει το σπίτι τόσο ξεχωριστό είναι η αποστομωτική θέα του, με το φυσικό φως να “λούζει” τους χώρους του!

Το κατάλευκο “περιβάλλον” του σπιτιού διανθίζεται με παστέλ χρωματικές επιλογές στα έπιπλα και αρκετό ξύλο. Με στοιχεία που “μπλέκουν” το bohemian chic με το σκανδιναβικό και roustic αμερικανικό design, αλλά και με αρκετές contemporary λεπτομέρειες, η διακόσμηση φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στη (πρώην πλέον) ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας. Μπουφέδες που βασίζονται στις γραμμές του Danish design, πολλαπλές υφάνσεις και υφές, fluffy χαλιά και κιλίμια με μονόχρωμα patterns, vintage καρέκλες, μπαμπού, φυσικό ξύλο, butterfly και rattan πολυθρόνες και ό,τι άλλο μπορεί να έχεις διαβάσει τους τελευταίους μήνες πως έχουν το μεγαλύτερο διακοσμητικό hype, θα τα συναντήσεις σε αυτό το μοναδικής αισθητικής σπίτι!

Και αν δεν με πιστεύεις, ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν για να πεισθείς, πως το απόλυτο “it girl της κωμωδίας” αυτή τη στιγμή είναι και δεινή… διακοσμήτρια!

Η ειδυλλιακή θέα από το κεντρικό σαλόνι του σπιτιού.

Ο κεντρικός κοινόχρηστος χώρος της μονοκατοικίας έχει open plan διάταξη και περιλαμβάνει το σαλόνι, την τραπεζαρία και σχετικά πιο απομονωμένη την κουζίνα.

Η κουζίνα του σπιτιού συνδυάζει το μαύρο ξύλο με cool urban διάθεση, ενώ είναι πλήρως λειτουργική.

Το δεύτερο καθιστικό του σπιτιού κινείται σε ελαφρώς πιο σκοτεινές αποχρώσεις, με την patterned ταπετσαρία να κλέβει την… παράσταση.

Το master υπνοδωμάτιο της ηθοποιού ενώνει τα boho στοιχεία με την elegant διακόσμηση.

Μία από τις υπόλοιπες κρεβατοκάμαρες του σπιτιού που είναι διακοσμημένη με τις πιο bohemian chic λεπτομέρειες.

Ένα από τα μπάνια του σπιτιού με αίθριο στο ταβάνι που επιτρέπει το φυσικό φως να φωτίζει το χώρο.

Στο ξύλινο deck της μεγάλης βεράντας το μαροκινό easy going σκηνικό δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για χαλάρωση.

Νυχτερινή λήψη της cozy βεράντας.

And More