Kylie Jenner: Άλλη μία υπερπολυτελής έπαυλη στο Beverly Hills μόλις έγινε δική της!

Keeping up; Ούτε καν, ειδικά όταν μιλάμε για τα σπίτια της οικογένειας Kardashian-Jenner! Βλέπεις, πρόκειται για επτά διαφορετικές γυναίκες, από τις οποίες καμία δεν έχει στην κατοχή της μονάχα μία κατοικία. Και σαν να μην έφτανε αυτό, καθεμία από τις KJs μπορεί μέσα σε έναν χρόνο να πουλήσει ένα διαμέρισμα ή μια βίλα και στην θέση τους να αγοράσει δύο καινούρια σπίτια. Και να μην αναφερθώ στο γεγονός πως σχεδόν όλα αυτά τα σπίτια βρίσκονται στην ίδια περιοχή, με αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο δύσκολο να ξεχωρίσεις ποιο ανήκει σε ποια και ποια αγόρασε ποιο. Και για να μην γίνει ακόμη πιο κουραστική αυτή η εισαγωγή, ας μιλήσουμε για την νέα ιδιοκτησία του “Βενιαμίν” της οικογένειας, αφού η Kylie Jenner μόλις απέκτησε μια ολοκαίνουρια έπαυλη στο Los Angeles και μάλιστα μια ανάσα μακριά από το διάσημο Beverly Hills Hotel! Φυσικά, για την αγορά χρειάστηκε να καταβάλει το ποσό των $13,4 εκατομμυρίων, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί “πρόκληση” για την νεαρή επιχειρηματία, τηλεπερσόνα και… μικρομαμά, μιας και η “συλλογή” από ακίνητα που έχει στην κατοχή της είναι πολύ μεγαλύτερης αξίας από το νέο απόκτημά της!

Οι “γλώσσες” στο Hollywood μιλούν για ένα από τα πιο καλά προστατευμένα σπίτια της περιοχής, ένα χαρακτηριστικό που πιθανότατα θα εκτίμησε πολύ η Jenner, που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας όπως ο διάολος το λιβάνι -just joking! Σε κάθε περίπτωση, η άκρως εντυπωσιακή έπαυλη διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια (ποιος θα τα καθαρίζει;), ενώ η έκτασή της αγγίζει τα 756 τ.μ. σε μια ιδιοκτησία με συνολικό εμβαδόν που φτάνει τα τεσσεράμισι στρέμματα! Αυτή η διακριτική βίλα, λοιπόν, ήταν διαθέσιμη προς πώληση από τα τελευταία δύο χρόνια με τιμή εκκίνησης στα $14,9 εκατομμύρια, ενώ μέχρι τις αρχές του Οκτωβρίου το ποσό έπεσε κατά ένα εκατομμύριο. Μόλις, όμως, η Kylie Jenner μπήκε στο παιχνίδι, η τιμή κατέληξε στα $13,4 (γιατί μάλλον δυσκολευόταν να βρει τα υπόλοιπα $545.000).

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσω πως στα 18 χρόνια της, η “μικρή” Jenner απέκτησε το πρώτο σπίτι της και έκτοτε διάνθισε την συλλογή ακινήτων φτάνοντας συνολικά στα πέντε. Στο μεσοδιάστημα, αντάλλαξε μερικές κατοικίες με κάποιες νέες, φτάνοντας σήμερα στα 21 της να διαθέτει δύο από τα αρχικά σπίτια, ένα καινούριο στο οποίο κατοικεί με την οκτώ μηνών κόρη της, Stormi, ενώ πλέον συμπληρώνει την τετράδα με αυτή την υπερπολυτελή έπαυλη. Α! Και όλα αυτά στο Los Angeles! Ακόμα δεν μπερδεύτηκες; Πάντως, την ολοκαίνουρια εκθαμβωτική μονοκατοικία του Beverly Hills την αγόρασε μαζί με τον σύντροφό της και πατέρα της κόρης της, Travis Scott, και αναμένεται να μετακομίσουν εκεί σύντομα, καθιστώντας αυτό το ακίνητο σε επίσημη κατοικία της οικογένειας!

Και λίγα λόγια για την έπαυλη… Πρόκειται για ένα εντυπωσιακότατο διώροφο νεόδμητο κτίσμα, που συνδέει τους εσωτερικούς και τους άπλετους εξωτερικούς χώρους του με εκπληκτική μαεστρία! Πολλαπλά καθιστικά, πολλαπλές τραπεζαρίες, μια κουζίνα που θα ζήλευε και το πιο ακριβό εστιατόριο του Manhattan και ένα master υπνοδωμάτιο που μόνο του απασχολεί 213 τ.μ. είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του! Φυσικά, ο χώρος διαθέτει home theater, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, βιβλιοθήκη, κελάρι και απύθμενες γκαρνταρόμπες, ενώ τα πολυπληθή εξωτερικά lounge και decks που πλαισιώνουν τους πολυάριθμους κήπους και την ειδυλλιακή πισίνα ολοκληρώνουν την εικόνα της βίλας!

Read More

And More