Lady Gaga: Αυτό είναι το εκθαμβωτικό Gypsy Palace της διάσημης μουσικού στο Malibu

Κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα έχει περάσει από την έξοδο της ταινίας A star Ιs Βorn στις κινηματογραφικές αίθουσες, η οποία σηματοδοτεί δύο νέα ξεκινήματα: το σκηνοθετικό ντεμπούτο του ηθοποιού Bradley Cooper, αλλά και τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο για την popstar Lady Gaga! Η προσωπική γνωριμία των δύο celebrities έγινε τυχαία το 2016 σε μία από τις κοινωνικές εκδηλώσεις όπου παρευρέθηκαν και οι δύο, αλλά ο Cooper την επόμενη κιόλας ημέρα αποφάσισε να της τηλεφωνήσει για να της κάνει μία πρόταση: να γίνει η μούσα του στην νέα ταινία που θα σκηνοθετούσε ο ίδιος και τότε βρισκόταν στο στάδιο της προπαραγωγής. Αργότερα, και οι δύο θα δήλωναν σε συνεντεύξεις τους πως η πρώτη επαφή τους ήταν καθοριστική, μιας και ένιωσαν σαν να γνωρίζοντας χρόνια και η οικειότητα που ανέπτυξαν ήταν πρωτοφανής. Πού συνέβησαν, όμως, όλα αυτά; Η Gaga (κατά κόσμον Stefani Joanne Angelina Germanotta) προσκάλεσε τον ηθοποιό στην υπερπολυτελή έπαυλή της στο Malibu για το πρώτο (επαγγελματικό) ραντεβού τους και ό,τι ακολούθησε από εκείνη την στιγμή ανήκει πλέον στην ιστορία.

Η διάσημη τραγουδίστρια με τις πολυάριθμες ανατρεπτικές καλλιτεχνικές κινήσεις (και που, αν με ρωτάς, έχει βάλει το λιθαράκι της σε αυτό που στο μέλλον θα αποκαλείται “σύγχρονη τέχνη”), αποκαλεί την πολυτελή βίλα της στην California “Gypsy Palace”, κάτι που αντικατοπτρίζει τέλεια τον συνδυασμό σχεδιαστικών και αισθητικών ρευμάτων που την χαρακτηρίζουν. Βλέπεις, η αξίας $22,5 εκατομμυρίων έπαυλη της Lady Gaga καταφέρνει να συνταιριάξει την πολυτέλεια που αναμένεται από μια celebrity κατοικία του βεληνεκούς της με το ελεύθερο πνεύμα που αρμόζει σε κάθε καλλιτέχνη!

Η μουσικός απέκτησε την έκτασης 930 τ.μ. μονοκατοικία τον Σεπτέμβριο του 2014. Μάλιστα, το εν λόγω σπίτι “πρωταγωνίστησε” σε αρκετές σκηνές του ντοκιμαντέρ “Gaga: Five Foot Two” που κυκλοφόρησε την περασμένη χρονιά από το Netflix και ακολουθούσε την Lady Gaga την περίοδο που ολοκλήρωνε την παραγωγή του τελευταίου album της και προετοιμαζόταν για την μνημειώδη εμφάνιση στο Super Bowl. Συγκεκριμένα, ένας από τους χώρους που “έλαμψε” στο documentary ήταν η εκπληκτική κουζίνα με τον cottage και cozy χαρακτήρα! Όσο για το κεντρικό καθιστικό, εδώ έχουμε να κάνουμε με τον απόλυτο συνδυασμό πολυτέλειας και boho style, ιδανικό δηλαδή για την χαλαρή αλλά καθόλου απλοϊκή προσωπικότητα της τραγουδίστριας!

Και ενώ μπορεί τα σπίτια αυτού του μεγέθους να μας έχουν συνηθίσει σε… αμέτρητα υπνοδωμάτια, ωστόσο το Gypsy Palace μετρά μόλις τρία! Ο λόγος πίσω από αυτή την “ανατροπή” είναι το γεγονός πως αμέσως μετά την αγορά του ακινήτου, η Gaga προχώρησε στην ανακαίνισή του, μετατρέποντας αρκετά από τα δωμάτια σε γκαρνταρόμπες και αποθηκευτικούς χώρους, που πλέον “φιλοξενούν” τόσο τα εξεζητημένα και εκκεντρικά κοστούμια που κατά καιρούς έχει φορέσει στα shows της, αλλά και τις haute couture δημιουργίες που έχουν σχεδιαστεί για εκείνη. Άλλωστε, όπως ήδη γνωρίζεις, η προσωπική συλλογή ρούχων της περιλαμβάνει πολυάριθμα σχέδια McQueen και Versace! Μάλιστα, μια ολόκληρη αίθουσα έχει διαμορφωθεί και είναι αφιερωμένη στα ρούχα από δέρμα, φτερά, αλλά και τα μαύρα ενδύματα.

Περνώντας, όμως, στο master υπνοδωμάτιο, μπορείς να διακρίνεις το μεγαλείο που “κρύβει” το Gypsy Palace! Με μέγεθος που αντιστοιχεί σε ένα μικρό -κοινό θνητό- διαμέρισμα και με ανέσεις που θα ζήλευαν και οι βασιλείς, όπως δύο τζάκια, ιδιωτική βεράντα, δύο μπάνια και φυσικά έξτρα γκαρνταρόμπες, το δωμάτιο της Gaga σίγουρα φανερώνει την stardome προσωπικότητά της!

Οι επιπλέον ανέσεις που περιλαμβάνει η έπαυλη της popstar, φυσικά και δεν σταματούν εκεί! Πρώτο στην λίστα έρχεται το υπόγειο κελάρι (χωρητικότητας 800 ετικετών) με τους δύο πλήρως εξοπλισμένους διαδρόμους για bowling, στο οποίο φτάνει κανείς από μια κρυφή πόρτα του σαλονιού, αφού διασχίσει έναν super secret διάδρομο! Πολλαπλά εξωτερικά lounge και τραπεζαρίες πλαισιώνουν τον κήπο με τα τριαντάφυλλα, αλλά και την πισίνα, ενώ η θέα ποικίλει από τον ωκεανό έως το βουνό. Τέλος, για το αγαπημένο της άλογο, Arabella, η Gaga φρόντισε να δημιουργήσει χώρο άσκησης, αχυρώνα, ειδικό χώρο για την ιπποσκευή, τις ταΐστρες και ό,τι χρειάζεται!

And More