Lana Del Rey: Αυτό είναι το “χριστουγεννιάτικο” σπίτι που μόλις απέκτησε η… μελαγχολική τραγουδίστρια

Σχεδόν όλοι, όταν φέρνουμε στο μυαλό μας τα Χριστούγεννα, σχηματίζουμε μια “ζεστή” εικόνα, ενός ξύλινου σπιτιού στην μέση του δάσους, με ένα τζάκι να σιγοκαίει και να φωτίζει τον χώρο, ενώ μάλλινα χαλιά και faux γούνες ζεσταίνουν τα δάπεδα και τους καναπέδες και πλεκτές κουβέρτες μας τυλίγουν με θαλπωρή την στιγμή που διαβάζουμε ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα και από τα ηχεία ακούγεται η σαγηνευτική και μελαγχολική φωνή της Lana Del Rey. Εντάξει, μπορεί η Lana να μην η απαραίτητη μουσική υπόκρουση που συνοδεύει αυτή την εικόνα που μόλις περιέγραψα, αλλά πώς αλλιώς θα σου “πάσαρα” το νέο… χριστουγεννιάτικο σπίτι της τραγουδίστριας; Βλέπεις, η αγαπημένη μας μουσικός μόλις προχώρησε σε μια εξαιρετική αγορά, αφού απέκτησε ένα ιστορικό και άκρως ατμοσφαιρικό σπίτι στο L.A. και συγκεκριμένα στην so-hot-right-now γειτονιά Echo Park με το τεράστιο hype!

Η Lana απέκτησε την cozy μονοκατοικία έναντι $1,2 εκατομμυρίων, ποσό που ξεπέρασε μάλιστα κατά 20% την τιμή πώλησης, η οποία έφτανε το ένα εκατομμύριο, γεγονός που δείχνει πως η ερμηνεύτρια επιθυμούσε διακαώς να συμπεριλάβει το εν λόγω σπίτι στην ακίνητη περιουσία της! Βλέποντας, όμως, την εκπληκτική κατοικία τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά, γίνεται αντιληπτό γιατί είχε “κολλήσει” μαζί του η τραγουδίστρια. Βλέπεις, το ολοκαίνουριο απόκτημά της χρονολογείται από το 1911 και πρόκειται για το πρώτο σπίτι που χτίστηκε ποτέ στην περιοχή, ενώ μάλιστα πρωτοκατοικήθηκε από την star του βωβού κινηματογράφου, Clara Kimball Young, η οποία επιπλέον είναι μία από τις πρώτες γυναίκες του Hollywood που είχε στην ιδιοκτησία της στούντιο παραγωγής! Ως μέλος, λοιπόν, της άτυπης… κοινότητας των δυναμικών γυναικών της showbiz, ήταν αναμενόμενο αυτά τα χαρακτηριστικά να παίξουν σημαντικό ρόλο για την Lana Del Rey!

Με έκταση 114 τ.μ., η… cabin in the woods διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, ενώ έχει αναστηλωθεί, ανακαινιστεί και διακοσμηθεί από την designer Leanne Ford, πριν περάσει στα χέρια της Lana. Η συνολική αισθητική του σπιτιού παραπέμπει σε ένα rustic-chic interior, με αρκετές boho νότες να ενσωματώνονται πλήρως στο στήσιμο. Όπως ακριβώς, δηλαδή, θα σκεφτόσουν ότι είναι το σπίτι της αγαπημένης σου μουσικού! Έτσι, μπαίνοντας στον χώρο συναντάμε το καθιστικό, με τα καταπληκτικά ξύλινα δοκάρια που είναι εκτεθειμένα στην οροφή, αλλά και την ξύλινη επένδυση του τοίχου. Μάλιστα, το γεγονός πως έχουν χρωματιστεί λευκά δίνει ακόμη μεγαλύτερη ένταση στον bohemian χαρακτήρα της κατοικίας. Εκεί, ένα παραδοσιακό πέτρινο τζάκι με μια ιδιαίτερα contemporary προσθήκη “ζεσταίνει” τον χώρο, ενώ οργανικές υφάνσεις, ακατέργαστο ξύλο, μέταλλο και δέρμα είναι τα υλικά που συμπληρώνουν την cozy και elegant εικόνα. Φυσικά, η τέχνη δεν θα μπορούσε να λείπει από τον προσωπικό χώρο ενός τόσο ευαίσθητης και εσωστρεφούς καλλιτέχνιδας, γι’ αυτό και ο oversized πίνακας “κλέβει” την παράσταση στο σαλόνι!

Από εκεί, ο χώρος ανοίγει προς την κουζίνα με την μακριά μοναστηριακή τραπεζαρία αντί νησίδας να κερδίζει τις εντυπώσεις, ενώ ένα συνονθύλευμα διαφορετικών διακοσμητικών αντικειμένων, όπως η σανίδα του surf, η ινδιάνικη προτομή, οι πολλαπλές καρέκλες και τα ποικίλα κεραμικά δοχεία δημιουργούν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα! Πλάι στην εντυπωσιακή κουζίνα έχει τοποθετηθεί η “ζεστή” γωνιά του σπιτιού, ένας σχεδόν ξέχωρος χώρος με εντοιχισμένες βιβλιοθήκες σε όλη την επιφάνεια των τοίχων και ένα stylish καθιστικό για διάβασμα

Και κάπως έτσι, φτάνουμε στο master υπνοδωμάτιο της Lana Del Rey, που είναι εξολοκλήρου επενδυμένο με ξύλινο πάνελ σε λευκή απόχρωση, ενώ περιλαμβάνει και ένα chic καθιστικό, καταλήγοντας στην πιο προσωπική βεράντα του σπιτιού. Τέλος, το μοναδικό μπάνιο της μονοκατοικίας διαθέτει μία κλασική μπανιέρα με πόδια λιονταριού, καθώς και έναν μεταλλικό νιπτήρα παραδοσιακής αγροικίας.

Read More

And More