Οι κουζίνες της μικρής και μεγάλης οθόνης!

Τηλεοπτικές ή κινηματογραφικές, αυτές οι κουζίνες έκαναν αίσθηση, για το στιλ τους, την άνεση και τη ζεστασιά που απέπνεαν. Ποιες είναι αυτές;

Ο πατέρας της νύφης

Τυπική αμερικάνικη, με ενιαία κουζίνα και τραπεζαρία, με μεγάλο τραπέζι και άνετες καρέκλες, η κουζίνα αυτής της ταινίας έγινε σήμα κατατεθέν μιας οικογενειακής κουζίνας με πολλή ζεστασιά και απρόοπτα!

Οι γέφυρες του Μάντισον

Αναζητάς μια αληθινά ρετρό κουζίνα; Η κουζίνα της Μέριλ Στριπ στην ταινία αυτή τα έχει όλα: ρετρό καρέκλες, συσκευές, ακόμη και τα σκεύη είναι μοναδικά!

It’s complicated

Μοναδική και μοντέρνα, η κουζίνα αυτής της ταινίας ήταν ένα δείγμα χώρου θέλει τους ανθρώπους να διαλέγονται όταν τρώνε!

Julie and Julia

Η κουζίνα μιας ταινίας που ασχολείται με ένα μαγειρικό είδωλο όπως η Julia Child δεν θα μπορούσε παρά να είναι γεμάτη σκεύη και εργαλεία αλλά και πολύ χρώμα!

Τα φιλαράκια

Αυτή η κουζίνα έχει εντυπωθεί στη συνείδηση εκατομμυρίων τηλεθεατών. Η κουζίνα της Μόνικα ήταν το σημείο αναφοράς της παρέας, καθότι σεφ, με το χαρακτηριστικό ρετρό ψυγείο και τις διαφορετικές καρέκλες!

Mr and Mrs Smith

Σε αυτήν την κουζίνα ερωτεύτηκαν ο Brad Pitt και η Angelina Jolie! Σε αυτήν επίσης έγιναν πολλές μαγειρικές αλλά και μάχες στη διάρκεια της ταινίας. Χαρακτηριστικά μοντέρνα με πολλές inox επιφάνειες και τεράστιο πάγκο εργασίας!

The Sopranos

Πώς είναι η κουζίνα ενός μαφιόζου; Μια φυσιολογική κουζίνα!! Με καθίσματα μπαρ, ψηλό πάγκο-πάσο και ντουλάπια από ανοιχτόχρωμο ξύλο!

Έχετε κάνει κράτηση;

Χαρακτηριστική, λειτουργική κουζίνα μιας σεφ, όπου όλα είναι στη θέση τους για να μπορούν να χρησιμοποηθούν όπως πρέπει και από την άλλη πολύ φωτεινή και λιτή, η κουζίνα της Catherine Zeta-Jones έζησε μεγάλες στιγμές δημιουργίας!

And More