Priyanka Chopra & Nick Jonas: Η πολυτελής βίλα του μελλόνυμφου ζεύγους “κόβει” την ανάσα!

Λίγες ώρες πριν ολοκληρώθηκε, όπως διάβασες και εδώ, το bridal shower της γοητευτικής ηθοποιού. Βλέπεις, η Priyanka Chopra επέλεξε το Blue Box Café του Tiffany’s στην Νέα Υόρκη για να γιορτάσει με τις φίλες της τον επερχόμενο γάμο της με τον Nick Jonas! Το ζευγάρι, που ξεκίνησε την σχέση του λίγο μετά την πρώτη γνωριμία του στο Met Ball του 2017, ανακοίνωσε μέσα στο καλοκαίρι τον αρραβώνα του και σύμφωνα με όσα γράφονται στον διεθνή Τύπο, η τελετή θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο, ενώ φημολογείται πως θα γίνει στην πατρίδα της Chopra, την Ινδία! Μάλιστα, η ηθοποιός και ο μουσικός ταξίδεψαν μαζί στην Ινδία για τους εορτασμούς του αρραβώνα τους και όπως όλα δείχνουν αναζητούσαν τον χώρο που θα φιλοξενήσει την δεξίωση του γάμου τους. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται πως η πρόταση γάμου στην Priyanka “γυρόφερνε” αρκετό καιρό στο μυαλό του Jonas, μιας και τον περασμένο Απρίλιο προχώρησε στην αγορά μιας σοκαριστικά πολυτελούς μονοκατοικίας στο Beverly Hills, όπου αναμένεται να ζήσουν οι νεόνυμφοι μετά τον γάμο τους!

Γνωστή με την ονομασία Phineas Residence, η εκπληκτική κατοικία του Nick Jonas κατασκευάστηκε από το πολυβραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο SPACE International και την σχεδιαστική ομάδα Ground Up LA, ενώ η αγορά ανήλθε στην τιμή των $6 εκατομμυρίων. Μάλιστα, το προϋπάρχον κτίριο δέχθηκε αρκετές προσθήκες και ανακαινίσεις, ώστε να αποκτήσει την τωρινή μοντερνιστική όψη του, με τον contemporary αφαιρετικό χαρακτήρα!

Η αποστομωτική μονοκατοικία περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, ενώ διαθέτει μικρότερα καθιστικά, γραφείο και βιβλιοθήκη, καθώς και έναν ξεχωριστό ξενώνα. Η open plan διάταξη κυριαρχεί στην ισόγεια μονώροφη βίλα, που χαρακτηρίζεται από τις πανύψηλες οροφές, οι οποίες κατά τόπους σχηματίζουν “πατάρια” με μοναδική θέα στην γύρω περιοχή.

Το αφαιρετικό πελώριο σαλόνι κυριαρχείται από τους ξύλινους τοίχους και το σκουρόχρωμο πέτρινο τζάκι, ενώ το γήινο ξύλο επενδύει και τα δάπεδα του χώρου. Πλάι του έχει τοποθετηθεί η επίσημη τραπεζαρία, με το μοναστηριακού τύπου ξύλινο τραπέζι και τις δανέζικες καρέκλες, αλλά και το oversized έργο τέχνης που καλύπτει τον τοίχο να συμπληρώνεται από το αρχιτεκτονικό πολύφωτο στην οροφή.

Από εκεί, η ημι-ξεχωριστή κουζίνα με τα λευκά εντοιχισμένα έπιπλα και την γκρι πέτρα, προσφέρει στο ζευγάρι την πολυτέλεια και την εργονομία ενός high-end εστιατορίου. Πολύ κοντά στους υπόλοιπους κοινόχρηστους χώρους έχει τοποθετηθεί και το TV room με την stylish βιβλιοθήκη για τις πιο “οικογενειακές” στιγμές του μελλόνυμφου ζεύγους.

Όσο για τους ιδιωτικούς χώρους, το master υπνοδωμάτιο, όπως και όλα τα υπόλοιπα τμήματα του σπιτιού, μοιάζει να είναι η προέκταση του εντυπωσιακού κήπου, με θέα στην πισίνα και τις τεράστιες εξωτερικές εκτάσεις της ιδιοκτησίας. Φυσικά, διαθέτει en suite μπάνιο με μια συγκλονιστική μπανιέρα να φιγουράρει στο κέντρο του, αλλά και πιο casual γυάλινη ντουζιέρα! Το δεύτερο υπνοδωμάτιο λειτουργεί ως ξενώνας, με αρκετές χρωματιστές λεπτομέρειες και περισσότερο upbeat χαρακτήρα, ενώ το τρίτο δωμάτιο είναι διαμορφωμένο ως παιδικό -άγνωστο αν ο Jonas έχει προχωρήσει στην αναδιαμόρφωσή του μετά την αγορά του ακινήτου.

And More