Rooney Mara: Όλοι θέλουμε να ζήσουμε στην πολυτελή μονοκατοικία της ηθοποιού στο L.A.

Ίσως να σκοπεύει να περνάει περισσότερο χρόνο στο σπίτι του συντρόφου της, Joaquin Phoenix, ή απλώς να θέλει να προχωρήσει σε μία νέα αγορά, πάντως η ταλαντούχα ηθοποιός Rooney Mara το έχει πάρει απόφαση να πουλήσει την πολυτελή μονοκατοικία της στο Los Angeles, την οποία απέκτησε το 2015! Μάλιστα, πρόκειται για τη δεύτερη προσπάθεια της νεαρής πρωταγωνίστριας να προχωρήσει στην πώληση, μιας και τον περασμένο Μάιο ήταν η πρώτη απόπειρά της. Στο διάστημα αυτό, άλλωστε, πέρασε και σε μια αξιοσημείωτη μείωση της τιμής πώλησης, που από τα $3.895 έφτασε πλέον στα $3,45 εκατομμύρια!

Χτισμένη το 1963 στην πλούσια και stylish γειτονιά Oaks του προαστίου Los Feliz, η μεσοπολεμική μονοκατοικία της Rooney Mara περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, ενώ διακατέχεται από το σύγχρονο California style με αρκετές boho πινελιές που πολλοί θα ζήλευαν! Μάλιστα, η ηθοποιός αγόρασε το σπίτι το 2015 από τον επίσης ηθοποιό Alexander Skarsgard για 2.9 εκατομμύρια δολάρια!

Η στιλάτη μονοκατοικία εκτείνεται σε συνολικά 217 τ.μ. και μπορούμε να πούμε πως είναι η επιτομή του εκλεπτυσμένου μοντερνισμού! Με open plan διάταξη και τζαμαρίες να καλύπτουν τους περισσότερους τοίχους του σπιτιού, η συνολική εικόνα του παραμένει καθαρή και φωτεινή, αφήνοντας το φυσικό φως να διαχέεται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του! Τα κυρίαρχα στοιχεία της κατασκευής που δίνουν και το βασικό τέμπο στη διακόσμηση είναι το ατσάλι, το γυαλί και το μωσαϊκό, ενώ το ξύλο έρχεται να συμπληρώσει τα υπόλοιπα δομικά υλικά και να προσδώσει στο σπίτι ζεστασιά και coziness!

Οι κοινόχρηστοι χώροι της μονοκατοικίας αποτελούνται από το ευρύχωρο σαλόνι, την τραπεζαρία και την “ανοιχτή” κουζίνα και ταυτόχρονα περιλαμβάνουν ένα sun room για χαλάρωση με θέα την πόλη, αλλά και ένα εκπληκτικό και κατάφυτο ημι-αίθριο! Το μονοχρωματικό σαλόνι με τα σκουρόχρωμα καθίσματα συμπληρώνεται από ακατέργαστο ξύλο και πολύχρωμα χειροποίητα κιλίμια με Aztec prints, ενώ το κατάλευκο contemporary τζάκι με τις αρχιτεκτονικές γραμμές ολοκληρώνει το σύνολο.

Η τραπεζαρία της μονοκατοικίας “αγκαλιάζει” το εμβληματικό Danish design, ενώ η κουζίνα με τις παστέλ αποχρώσεις της μέντας και με το σκανδιναβικό στυλ της συνεχίζει τη stylish παρέμβαση στο χώρο! Οι ιδιωτικοί χώροι, πέρα από τα δύο υπνοδωμάτια, περιλαμβάνουν και ένα γραφείο, ενώ οι υπερμεγέθεις βεράντες και τα φυσικά φυτά πλαισιώνουν ολόκληρη την έκταση του σπιτιού!

And More