Scarlett Johansson: Μήπως είναι αυτό το νέο σπίτι που θα προσθέσει στη… συλλογή της;

Άγνωστο ακόμα αν τελικά η αναζήτηση του ιδανικού σπιτιού που θα στεγάσει τον έρωτά τους έχει καταλήξει κάπου, αλλά το σίγουρο είναι πως η Scarlett Johansson και ο σύντροφός της και στέλεχος του επιτυχημένου αμερικανικού show Saturday Night Live, Colin Jost, έχουν ήδη κάνει το πέρασμά τους από μία εκθαμβωτική κατοικία στο Montauk του Ανατολικού Hampton! Μάλιστα, η εντυπωσιακή κατοικία την οποία ενδεχομένως να… επεξεργάζονται ως τη νέα “φωλιά” τους βρίσκεται σε ένα υπερπολυτελές συγκρότημα κατοικιών πάνω από τη θάλασσα! Το συγκρότημα ονομάζεται Gurney’s και περιλαμβάνει συνολικά 26 σπίτια, από τα οποία τα οκτώ είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα προς πώληση. Όσο για την τιμή της κατοικίας ανέρχεται στα $7,95 εκατομμύρια, ενώ η τιμή εκκίνησης είχε τοποθετηθεί στα 8,49 εκατομμύρια δολάρια!

Το εκπληκτικό παραθαλάσσιο σπίτι, που πιθανότατα να βρίσκεται πρώτο στις προτιμήσεις του ζευγαριού και ίσως σύντομα βρεθεί στην ιδιοκτησία τους, διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και εκτείνεται σε συνολικά 386 τ.μ. Μπαίνοντας στον χώρο, οι επισκέπτες συναντούν αρχικά ένα σύντομο φουαγιέ για να μεταφερθούν αμέσως στο κεντρικό καθιστικό. Εκεί, η open plan διάταξη ενώνει το σαλόνι με την τραπεζαρία και την κουζίνα, δημιουργώντας ένα κομβικό σημείο στο σπίτι! Το interior design που έχει εμπνευστεί από τον παραθαλάσσιο χαρακτήρα της κατοικίας, δανείζεται στοιχεία από το coastal style, δίνοντας μια χαλαρή αύρα στον χώρο. Ταυτόχρονα, συνδυάζεται πλήρως με την contemporary προσωπικότητα του σπιτιού, που διαθέτει αρκετές minimal κατασκευαστικές επιρροές.

Η neutral χρωματική παλέτα που έχει χρησιμοποιηθεί για να… εξοπλίσει το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού δίνει έμφαση στις αποχρώσεις της άμμου και τις γήινες τονικότητες, ενώ “δένει” υπέροχα με τους κατάλευκους τοίχους, αλλά και τα ξύλινα πατώματα. Η κουζίνα που “κρατάει” κεντρικό ρόλο ανάμεσα στους κοινόχρηστους χώρους έχει επενδυθεί με ξύλο σε όλες τις επιφάνειές της, ενώ το λευκό μάρμαρο “κλέβει” την παράσταση στην εντυπωσιακή νησίδα με τα ψηλά μεταλλικά σκαμπό.

Όπως και στους κοινόχρηστους χώρους, έτσι και στα ιδιωτικά υπνοδωμάτια η διακόσμηση ακολουθεί αρκετά γήινες γραμμές, με τις φυσικές αποχρώσεις να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ πολυτελείς υφές πλαισιώνουν τα έπιπλα και που δίνουν έμφαση στο παλαιωμένο used ξύλο. Το ίδιο ισχύει και για τα μπάνια, που χρησιμοποιούν το μάρμαρο και το used ξύλο ως βασικά συστατικά της… επιτυχίας τους. Φυσικά, η ιδιοκτησία περιλαμβάνει και ιδιωτική παραλία, αλλά και σπα!

Για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα διάσημο ζευγάρι κάνει το πέρασμά του από την πολυτελή κατοικία. Συγκεκριμένα στα τέλη του Ιουνίου, ο Robert DeNiro και η σύζυγός τους, Grace Hightower, νοίκιασαν για μερικές ημέρες το σπίτι στα τέλη του Ιουνίου, ενώ το ζεύγος indy Crawford και Rande Gerber διέμειναν εκεί την εβδομάδα της 4ης Ιουλίου.

Πάντως, σύμφωνα με τα αμερικανικό μίντια, η Scarlett Johansson φέρεται να αναφώνησε “θα το πάρουμε” αστειευόμενη κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στον χώρο!

Read More

And More