Το ακραία μίνιμαλ σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν μοιράστηκε με τους followers της μερικές φωτογραφίες από το σπίτι της…

Σε γήινους τόνους, με πολύ μάρμαρο και ακραία μίνιμαλ ύφος. Καθαρές γραμμές, τίποτα περιττό, σχεδόν άδειο. Ακολούθησαν αρνητικές αντιδράσεις για το …απόσκοσμο αφαιρετικό στιλ.

@kimkardashian

Design έπιπλα, σύγχρονο ύφος, ανοιχτοί χρωματικοί τόνοι και τίποτα περιττό σε ένα -προφανώς από τα πολλά- καθιστικά. Ακραία μονοχρωμία, ακραίος μινιμαλισμός.

@kimkardashian

Η κρεβατοκάμαρα. Πέτρα, μάρμαρο και το κρεβάτι μόνο. Γεωμετρία και καθαρές γραμμές πρωταγωνιστούν στο μονοχρωματικό σπίτι της Kim Kardashian.

@kimkardashian

Στο μπάνιο της υπάρχει και αυτό το design πέτρινο κάθισμα…

@kimkardashian

Φυσικά στο ποστ φρόντισε να εντάξει και τα προϊόντα που φέρουν την υπογραφή της… βλέπουμε όμως και τα υπέροχα φυτά που δημιουργούν τη θέα της.

@kimkarashian

Το caption στο ποστ που ανέβασε έγραφε: “Πράγματα στο σπίτι που με κάνουν ευτυχισμένη.” Ένα από αυτά και το φλιτζάνι της φωτογραφίας. Ακολουθεί κι αυτό το ύφος του σπιτιού. Μίνιμαλ και σε ουδέτερους τόνους.

@kimkardashian

Μια εικόνα από ψηλά, μας επιτρέπει να δούμε το location στο οποίο μένει… και να κατανοήσουμε λίγο τις διαστάσεις.

Το σπίτι της, το οποίο κόστισε περίπου 60 εκατομμύρια, χωρίς καμία αμφιβολία προκαλεί αντιδράσεις. Αρνητικές για όσους τους κάνει απόκοσμο, υπερβολικά αφαιρετικό, απρόσωπο. Θετικές για όσους αγαπούν τον ακραίο μινιμαλισμό, την αφαίρεση, την απουσία του περιττού. 

Όπως και να έχει, η Κιμ δεν πτοείται. Στόλισε και είναι ενθουσιασμένη. Απολαμβάνει το σπίτι της και ανεβάζει σχεδόν καθημερινά την χριστουγεννιάτικη διάθεση που έχει κατακλύσει τη θέα της…

(φωτο πορτρέτου Splash)

And More