Zayn Malik: Τι αλλαγή έκανε μετά το χωρισμό του; Αγόρασε ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα!

Πολλά έπονται ενός χωρισμού! Άλλοι αποφασίζουν να αλλάξουν χρώμα/μήκος/στυλ στα μαλλιά τους. Κάποιοι στρέφονται στην ιδέα του “revenge body” και της ανανέωσης. Και ορισμένοι αποφασίζουν να… αγοράσουν ένα ολοκαίνουριο σπίτι! Σε αυτή την τελευταία κατηγορία φαίνεται πως ανήκει και ο Zayn Malik, που μετά το χωρισμό του με την Gigi Hadid αποφάσισε να επενδύσει σε ένα νέο και υπερπολυτελές διαμέρισμα στο Soho της Νέας Υόρκης!

Ο 25χρονος τραγουδιστής και πρώην μέλος των One Direction δεν έχασε χρόνο και αμέσως στράφηκε προς τη… μεσιτική αγορά, προκειμένου να αποκτήσει μία νέα ιδιοκτησία -που δεν θα του θυμίζει την αγαπημένη του, ίσως;- και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα! Και μπορούμε με κάθε ασφάλεια να πούμε, πως όλοι θα θέλαμε να ζήσουμε σε ένα τόσο εντυπωσιακό loft, πριν, μετά και κατά τη διάρκεια ενός χωρισμού!

Στην -επίσης εντυπωσιακή- τιμή των $10 εκατομμυρίων, το εκπληκτικό διαμέρισμα ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά ενός τυπικού lux και ταυτόχρονα urban νεοϋορκέζικου διαμερίσματος: η industrial αύρα του που στηρίζεται στους ψηλοτάβανους χώρους, τους τοίχους με εκτεθειμένο τούβλο και τις τσιμεντένιες oversized κολώνες που “διατρέχουν” τους κεντρικούς χώρους συνδυάζεται άψογα με περισσότερο contemporary στοιχεία και σύγχρονες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, όπως η “αιωρούμενη” σκάλα που ενώνει τους δύο ορόφους της κατοικίας, αλλά και τα πολυτελή μπάνια.

Επιπλέον, πέρα από τους αχανείς εσωτερικούς χώρους που αγγίζουν συνολικά τα 334 τ.μ., το νέο σπίτι του Zayn Malik περιλαμβάνει και μία υπερμεγέθη βεράντα που φτάνει τα 90 τ.μ., με θέα στα υπέροχα οικοδομήματα της stylish γειτονιάς!

Το διαμέρισμα περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, ενώ στεγάζεται σε ένα βιομηχανικό κτίριο του 1877 που λειτουργούσε ως εργοστάσιο μεταξιού. Φυσικά, η ριζική ανακαίνιση έδωσε εντελώς διαφορετική όψη στο παλιό κτίσμα, αφού μετατράπηκε σε συγκρότημα κατοικιών το 2016!

And More