Drake RV: Ένα μικροσκοπικό και super stylish σπίτι σε… τέσσερις τροχούς

Αυτή σίγουρα δεν είναι μια στήλη για… την τετρακίνηση. Ούτε, φυσικά, είναι μια ταξιδιωτική στήλη. Τι γίνεται, όμως, όταν το design καταφέρνει να ενώσει τα δύο παραπάνω στοιχεία; Ε, πάντως, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και σε εμάς! Γι’ αυτό, λοιπόν, και το νέο, super stylish και μικροσκοπικό “τροχήλατο” σπίτι Drake RV από την εταιρία Land Ark βρίσκει το χώρο του σε μια στήλη για τη διακόσμηση, χάρη στον εξαιρετικά στιλάτο σχεδιασμό του, αλλά και την αίσθηση πολυτέλειας και ελευθερίας που καταφέρνει να αιχμαλωτίσει στα ελάχιστα τετραγωνικά του!

Βλέποντας κανείς το Drake RV σίγουρα το μυαλό του δεν “πηγαίνει” σε ένα ακόμη τροχόσπιτο, μιας και το ολόμαυρο περίβλημα και η ελλειπτική γραμμή σχεδιασμού του παραπέμπουν σε ένα -εκ των πραγμάτων- εκπληκτικό design piece! Πέρα, όμως, από το εξωτερικό περίβλημα, το λιλιπούτειο αυτό σπιτάκι που κινείται σε… τέσσερις τροχούς, περιλαμβάνει και μοναδικό interior design, στις βάσεις του σκανδιναβικού στυλ, όπου το φυσικό ξύλο και ο αφαιρετικός σχεδιασμός καταφέρνουν να ξεχωρίσουν και να κυριαρχήσουν!

Σε μόλις 33 τ.μ., το σχεδιαστικό ντουέτο των Brian και Joni Buzarde αποφάσισαν να ενσωματώσουν όλες τις πολυτελείς ανέσεις μιας “συμβατικής” κατοικίας, περιλαμβάνοντας δύο lofts-υπνοδωμάτια, τα οποία μπορούν να κοιμίσουν τέσσερα άτομα, ενώ “χώρεσαν” και μια ακόμη κρεβατοκάμαρα που μπορεί άνετα να φιλοξενήσει άλλα δύο. Επιπλέον, έχει διαμορφωθεί χώρος που λειτουργεί ως γραφείο ή και ξενώνας, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο με μπανιέρα και ντουζιέρα, καθώς και πλυντήριο και στεγνωτήριο!

Read More

And More