Το επόμενο μεγάλο βήμα της Bobbi Brown έμελλε να είναι αυτό… το υπερπολυτελές ξενοδοχείο!

Μόλις ένας χρόνος έχει περάσει από την είδηση που… έσκασε σαν βόμβα, πως η “βασίλισσα” των προϊόντων ομορφιάς και ιδρύτρια του προσωπικού της και ομώνυμου label, Bobbi Brown, αφήνει πίσω της την εταιρία και την ιστορία που “έχτιζε” για 25 χρόνια. Και εκεί που σύσσωμος ο beauty κόσμος (βλ. Νατάσα Μπερέκου) αναρωτιόταν ποιο θα είναι το επόμενο μεγάλο βήμα της καινοτόμου και άκρως επιτυχημένης επιχειρηματία, η ίδια επέλεξε να ακολουθήσει ένα δρόμο εντελώς διαφορετικό και να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Long story short, η “σιδηρά κυρία” των καλλυντικών αποφάσισε να γίνει… ξενοδόχος! Ω ναι, τον ερχόμενο Μάρτιο οι πόρτες του υπερπολυτελούς και εντυπωσιακού boutique hotel, The George Inn, θα ανοίξουν για το κοινό στην περιοχή Montclair του New Jersey και είναι όλο φτιαγμένο με το μεράκι και την αδιαμφισβήτητα υψηλή αισθητική της Brown!

Το design του The George Inn φυσικά επιμελήθηκε η ίδια η Bobbi Brown, σε συνεργασία με το σύζυγό της, Steven Plofker, και στις λεπτομέρειες που το απαρτίζουν διακρίνει πολύ εύκολα κανείς τις αισθητικές επιρροές και το απαράμιλλο στυλ της επιχειρηματία! Ένα σύνολο από high-end αντικείμενα αναμιγνύεται με ιδιαίτερη κομψότητα με αξεσουάρ και έπιπλα από γνωστές αλυσίδες ειδών σπιτιού, ενώ πολλά από τα αντικείμενα που έχουν τοποθετηθεί στους κοινόχρηστους χώρους και τις σουίτες του ξενοδοχείου προέρχονται από την προσωπική συλλογή της makeup artist! Πίνακες, κιλίμια, μαξιλάρια, φωτιστικά, βιβλία και γλυπτά προέρχονται από τη συλλογή του ζευγαριού, όπως τα απέκτησαν μετά από ταξίδια σε όλο τον κόσμο ή και από υπαίθριες αγορές! Η χρωματική παλέτα που επενδύει τους χώρους του καταλύματος κινείται σε όσο πιο neutral “ρυθμούς” γίνεται, αφού βασική επιθυμία της Brown είναι να δημιουργηθεί ένα ουδέτερος…καμβάς μέσα στον οποίο θα ξεχώριζαν οι ιδιαιτερότητες και οι πινελιές του interior design που η ίδια σχεδίασε.

Η ίδια θεωρεί τον εαυτό της μία επιχειρηματία που αγαπά να δοκιμάζει νέα πράγματα και να πρωτοτυπεί στην προσωπική ζωή της. Για αυτό και αποφάσισε να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο project, το οποίο θα της έδινε την ελευθερία και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει για την επίτευξή του όχι μόνο την εξειδικευμένη γνώση και την τεχνογνωσία της, αλλά πολύ περισσότερο τη δημιουργικότητά της! Το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό, αφού καταφέρνει να συνδυάσει την αρχοντική πολυτέλεια, που ούτως ή άλλως χαρακτηρίζει την Bobbi Brown, με την απλότητα και τη “ζεστασιά”. Επέλεξε να “στήσει” τη νέα επιχείρησή της στο Montclair, μιας και είναι ο τόπος στον οποίο ζει τα τελευταία 29 χρόνια με το σύζυγό της, με το οποίο μάλιστα σχεδίασαν και δημιούργησαν από κοινού το εντυπωσιακό κατάλυμα! “Το Montclair είναι το νέο Brooklyn, μόνο που εδώ μπορείς να αναπνεύσεις” σπεύδει να εξηγήσει η ίδια για την επιλογή της τοποθεσίας και συνεχίζει: “Η ατμόσφαιρα εδώ είναι πολύ cool, με αρκετές εναλλαγές, εκλεπτυσμένη αισθητική, δημιουργικότητα και συνεχή αναπροσδιορισμό”.

Τα 32 studios και σουίτες του ξενοδοχείου The George Inn έχουν εντελώς διαφοροποιημένη διακόσμηση και θεματική μεταξύ τους, αποτίοντας και ένα μικρό “φόρο τιμής” σε αγαπημένες προσωπικότητες της Bobbi Brown! Συγκεκριμένα κάθε δωμάτιο έχει πάρει το όνομα κάποιας εμβληματικής φυσιογνωμίας και την ίδια στιγμή πορτρέτα του εν λόγω προσώπου κοσμούν τους τοίχους του χώρου. Έτσι, για παράδειγμα, οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν μια βραδιά στο Lou Room και να… αποκοιμηθούν παρατηρώντας τις φωτογραφίες του διάσημου μουσικού!

 

Read More

And More