GAND: Το ολοκαίνουριο showroom στο Μαρούσι με τις πιο ενημερωμένες συλλογές επίπλων!

Φαντάσου να μπαίνεις σε έναν ολοκαίνουριο χώρο 800 τ.μ., όπου μπορείς να κινηθείς με άνεση σε συνολικά πέντε ορόφους, άρτια σχεδιασμένους και εξοπλισμένους, ώστε να ανταποκριθούν σε όλες τις ανάγκες του σπιτιού σου! Αυτή είναι η “νέα σελίδα” για την εταιρία επίπλων GAND που εγκαινιάζει το καινούριο showroom της στο Μαρούσι! Με νέες σειρές προϊόντων και τεράστια ποικιλία σχεδίων, από τα οποία μπορείς να επιλέξεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις για κάθε στυλ κατοικίας, η εταιρεία GAND διαθέτει τις πιο σύγχρονες και μοντέρνες προτάσεις στο χώρο του επίπλου, με ελληνική υπογραφή και ταυτόχρονα εγγύηση 15 χρόνων!

Όπως μας έχει συνηθίσει στα 45 χρόνια παρουσίας της στον χώρο του επίπλου, η GAND μας υποδέχεται με ασυναγώνιστες τιμές που με ευκολία προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις δυνατότητες κάθε επισκέπτη. Την ίδια στιγμή, το νεοσύστατο κατάστημα στην Λεωφόρο Κηφισίας 129 διαθέτει ένα ολόκληρο επίπεδο αφιερωμένο αποκλειστικά στις προσφορές, όπου μπορούμε να περιηγηθούμε σε παλαιότερες και πάντα διαχρονικές συλλογές επίπλων της εταιρίας. Φυσικά, το ολοκαίνουριο showroom της GAND διαθέτει άνετο parking για την διευκόλυνση και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, ενώ βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο με άμεση και εύκολη πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς για τους επισκέπτες.

Και στο ενδεχόμενο, όμως, να μην εντοπίσεις αυτό που ψάχνεις για τον προσωπικό χώρο σου ή στην περίπτωση που δεν έχει τις κατάλληλες διαστάσεις ή το χρώμα που έψαχνες, η GAND έχει προνοήσει και είναι έτοιμη να προσαρμόσει τα έπιπλά της στις δικές σου απαιτήσεις. Βλέπεις, οι έμπειροι διακοσμητές της εταιρίας μελετούν τον χώρο σου και σου προτείνουν λύσεις σε κάθε προβληματισμό σου. Ταυτόχρονα, οι επιπλοποιοί της GAND είναι πάντα διαθέσιμοι για να βοηθήσουν στην τελική επιλογή σου και να προχωρήσουν σε ειδικές κατασκευές, όταν χρειαστεί.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έπιπλα Gand επικοινωνήστε με την Εταιρεία Έπιπλα Gand:
Λεωφόρος Κηφισίας 129, Μαρούσι
www.epiplagand.gr

Read More

And More