10 μπάνια που “γιορτάζουν” την ποπ κουλτούρα της δεκαετίας του ’80!

Όπως έχω ξαναπεί αρκετές φορές, το 2017 ήταν η χρονιά που έριξε φως ακόμη και στα πιο “δυσπρόσιτα” σημεία του σπιτιού μας και ευτυχώς το μπάνιο είναι ένα από αυτά τα μέρη! Ο περισσότερος κόσμος εκεί έξω, μέχρι τώρα τουλάχιστον, ξεχνούσε πόσο σημαντικός χώρος μπορεί να είναι το μπάνιο και πόση σημασία απαιτεί η διακόσμησή του, θεωρώντας πως το μόνο που χρειάζεται είναι καθαριότητα και μια σχετική τακτοποίηση. Η αλήθεια, όμως, δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από αυτή την οπτική! Βλέπεις, το interior design είναι ένα “ζωτικό όργανο” του εκάστοτε σπιτιού και αυτό σημαίνει πως θα πρέπει συνεχώς να το τροφοδοτείς και να του παρέχεις ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες, τις επιθυμίες και τη διάθεσή σου! Γι’ αυτό και πλέον είναι τόσο συχνές οι προβλέψεις για τις τάσεις που πρόκειται να δούμε ή οι επίσημες ανακοινώσεις για τα trends που επικρατούν περισσότερο στο χώρο του μπάνιου!

Ένα από αυτά είναι και το 80s design, που τόσο πολύ μας έχει απασχολήσει τα τελευταία χρόνια! Αυτό το κύμα νοσταλγίας που έχει κατακτήσει όλους τους τομείς του lifestyle, από τη μόδα και την ομορφιά μέχρι τη διακόσμηση και την ψυχαγωγία, δεν θα μπορούσε να αφήσει… άθικτο και το μπάνιο μας! Από τα τρελά και υπερβολικά στιλιζαρισμένα design, τις έντονες αποχρώσεις και τις κυβιστικές φόρμες, μέχρι τις γεωμετρικές γραμμές και τους πολλαπλούς χρωματικούς συνδυασμούς, τα πάντα στο χώρο του μπάνιου “φωνάζουν” 80s pop culture και αυτό δεν θα μπορούσε να μας αφήσει ασυγκίνητους!

Γι’ αυτό και σου συγκέντρωσα παρακάτω μερικά από τα πιο εμπνευσμένα μπάνια που “κυκλοφορούν” αυτή τη στιγμή και αντλούν το ξεχωριστό design τους από την πιο “τρελή” δεκαετία του προηγούμενου αιώνα!

Read More

And More