Peach Fuzz: 10 ιδέες διακόσμησης για να «βάψεις» το σπίτι σου με το χρώμα της χρονιάς

Δεν έχει περάσει καιρός – πάντα γίνεται εκεί γύρω στις αρχές του Δεκέμβρη – από την ημέρα που η Pantone ανακοίνωσε το «Χρώμα της Χρονιάς» για το 2024. Και το όνομα αυτού; Peach Fuzz. Πρόκειται για ένα απαλό ροδακινί, μια απόχρωση που ισορροπεί τέλεια μεταξύ του ροζ και του πορτοκαλί, μια απόχρωση που ακτινοβολεί ζεστασιά, τρυφερότητα και σύγχρονη κομψότητα, αυτούσια λόγια της Leatrice Eiseman, Εκτελεστικής Διευθύντριας του Pantone Color Institute. Και αλήθεια είναι.

Το Peach Fuzz μοιάζει με μια ζεστή αγκαλιά. Άλλωστε ήρθε για να μεταδώσει και ένα μήνυμα φροντίδας, συμπόνιας και συνεργασίας. Το Peach Fuzz θα μπορούσε να είναι συνώνυμο της ηρεμίας, της γαλήνης. Για αυτό και είναι ιδανική επιλογή για την διακόσμηση του σπιτιού σου, που θέλεις να είναι το απόλυτο ησυχαστήριο. Βρες στο παρακάτω βίντεο, έξυπνες ιδέες για να εντάξεις το Peach Fuzz στο ντεκόρ του σπιτιού σου, το χρώμα δηλαδή που θα βλέπουμε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο το 2024.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tlife.gr (@tlifegr)

Ακόμα περισσότερες ιδέες διακόσμησης με πρωταγωνιστή το Peach Fuzz παρακάτω:

Δεν είχαμε ιδέα πόσο ταιριάζει το ροδακινί με το σκούρο γκρι. Μήπως είναι ο συνδυασμός, στον οποίο πρέπει να επενδύσεις τώρα;

Παίξε με τις έντονες αποχρώσεις και φυσικά το Peach Fuzz και δημιούργησε την πιο fun γωνιά, που θα σου φτιάχνει πάντα την διάθεση.

Φωτογραφίες: Istock

 

Read More

And More