Velvet Crush: Πώς θα εντάξεις το βελούδο στο χειμερινό ντεκόρ του σπιτιού σου

Αχ, το βελούδο. Αυτό το φθινοπωρινό-χειμερινό ύφασμα μοιάζει με αγκαλιά. Είτε το εντάξεις στην everyday γκαρνταρόμπα σου είτε στην διακόσμηση του σπιτιού σου, το βελούδο θα σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη. Είναι το απόλυτο σύμβολο του στυλ – και αυτό οφείλεται τόσο στην πολυτέλεια που αποπνέει, όσο και στην απαλή υφή του που σε κερδίζει από το πρώτο κιόλας άγγιγμα. Επιπλέον, το ύφασμα αυτό αναδεικνύει τα χρώματα. Τα κάνει να φαίνονται πιο φωτεινά, πιο ζωντανά. Έχεις παρατηρήσει πώς τα χρώματα των κοσμημάτων φαίνονται ακόμη πιο πλούσια όταν τα τοποθετούμε πάνω σε βελούδινες επιφάνειες; Καθόλου τυχαίο!

Τώρα που ο καιρός θυμίζει περισσότερο χειμώνα, είναι η πιο σωστή, για να ποντάρεις στο βελούδο και έτσι να αναβαθμίσεις το ντεκόρ του σπιτιού σου. Αν, λοιπόν, νιώθεις είσαι έτοιμη να προσθέσεις στο χώρο σου μια πινελιά πολυτέλειας, με ένα statement βελούδινο κομμάτι, ανακάλυψε παρακάτω 10 υπέροχους τρόπους για να το κάνεις. 

Super stylish δωμάτια με μια μόνο προσθήκη… βελούδινη προσθήκη!

Πόνταρε σε έναν ιδιαίτερο βελούδινο καναπέ. Και κάπως, δεν θα χρειαστείς πολλά διακοσμητικά για να απογειώσεις το σαλόνι σου. Ο καναπές θα μιλάει από μόνος του.

Επέλεξε ένα κρεβάτι για το υπνοδωμάτιο, με βελούδινο κεφαλάρι.

Σέταρε χρωματικά τον βελούδινο καναπέ σου με τον τοίχο πίσω από αυτόν. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να επιλέξεις το ροζ αν δεν είσαι του ροζ. Μπορείς να παίξεις με όποιο τόνο της παλέτας επιθυμείς.

Συνδύασε έναν βελούδινο καναπέ με μια βελούδινη πολυθρόνα και απογείωσε το ντεκόρ του σαλονιού σου. Αν δε είναι και διαφορετικά τα χρώματά τους, τόσο θα έχεις πετύχει το απόλυτο.

Πόνταρε σε μια βελούδινη καρέκλα και με την βοήθεια ενός απλού, λιτού, μαρμάρινου επίπλου, δημιούργησε μια minimal γωνιά, ιδανική για διάβασμα.

Δώσε άλλη διάσταση στην τραπεζαρία σου επιλέγοντας βελούδινες καρέκλες.

Μια ακόμα minimal γωνιά με μια βελούδινη πολυθρόνα, στην οποία δεν μπόρεσα να αντισταθώ.

Read More

And More