Δες πώς είναι τα σπίτια των μεγαλύτερων σχεδιαστών μόδας!

Τα σπίτια των μεγάλων σχεδιαστών μοδας ανταποκρίνονται σε αυτό που φαντάζεσαι: πολυτέλεια, στιλ και έμπνευση, όπως και αυτά που σχεδιάζουν! Δες τις φωτογραφίες!

Anna Sui

Η πολυσχιδής Anna Sui εμπνεύστηκε από αγγλικά περιοδικά για το ντεκόρ του loft που διαθέτει στη Νέα Υόρκη. Επέλεξε αυτό που κυριαρχούσε, δηλαδή το κόκκινο χρώμα. Το σαλόνι της είναι ένας πληθωρικός χώρος με πολλά μικροαντικείμενα και πολλά μαξιλάρια “αλλά δεν είναι αλήθεια ότι αλλάζω κάθε μέρα όψη στο σπίτι μου όπως με κατηγορούν” δηλώνει με χιούμορ!

Giorgio Armani
/
Ένα διώροφο αγροτόσπιτο στις ιταλικές ακτές επέλεξε ως κατοικία ο Giorgio Armani. Διατήρησε τη ρουστίκ εξωτερική του όψη, μέσα όμως επενέβη στο μέγιστο βαθμό για να το διαμορφώσει σε ένα μέρος όπου θα μπορεί να χαλαρώνει παρέα με τους φίλους του. Το σαλόνι θυμίζει έντονα ναυτικό στιλ με τις λευκές σανίδες στο ταβάνι ενώ άνετοι καναπέδες είναι το ατού του χώρου!

Donna Karan
/
Η Donna Karan αποφάσισε να διακοσμήσει το σπίτι της με αντικείμενα που φιλοτέχνησε ο γλύπτης σύζυγός της. Ίσως βέβαια να μοιάζει ότι το παράκανε στο συγκεκριμένο δωμάτιο όμως ο συνδυασμός με τα κατάλευκα έπιπλα δίνει μια διαφορετική όψη στο χώρο.

Alda Fendi
/
Η Alda Fendi της γνωστής οικογένειας των αξεσουάρ ζει σε μια βίλα του 18ου αιώνα στη Ρώμη και δηλώνει ότι σε διάφορες φάσεις της ζωής της δένεται με διάφορες περιόδους διακόσμησης. Αυτό που τη συναρπάζει είναι τα χειροποίητα αντικείμενα όπως το κιμονό που φοράει ή οι καρέκλες που την περιβάλλουν.

Fiamma Ferragamo
/
Η Fiamma Ferragamo, η κόρη του διάσημου σχεδιαστή παπουτσιών Salvatore Ferragamo και αντιπρόεδρος της εταιρίας του πατέρα της ζει στον πρώτο όροφο ενός αναγεννησιακού παλάτσο στη Φλωρεντία με τον Σικελό σύζυγό της. Ένα περσικό χαλί δίνει τόνο στη σκουρόχρωμη βιβλιοθήκη, ένα από τα 4 δωμάτια που βλέπει στην κεντρική αυλή. Ένα πορτραίτο του Δούκα Ουέλλινγκτον κοσμεί τον τοίχο πάνω από το τραπέζι του 18ου αιώνα από την Τοσκάνη.

Ralph Lauren
/
Ο Αμερικανός Lauren επέλεξε μια τεράστια έπαυλη στη Νέα Υόρκη που χρονολογείται από το 1919 για να είναι ασορτί με τη συλλογή από παλιά αυτοκίνητα που διαθέτει. Η έπαυλη θυμίζει έντονα αγγλικά σπίτια δύο αιώνες πίσω αλλά αυτό είναι το ησυχαστήριό του!

Yves Saint Laurent
/
Ο YSL κατείχε σπίτια στα πιο ρομαντικά μέρη του κόσμου όπως το Μαρακές και η Νορμανδία, εν τούτοις το αγαπημένο του μέρος ήταν το διαμέρισμά του στο Παρίσι. Μόνο η τραπεζαρία του ήταν διακοσμημένη με πανάκριβα έργα τέχνης και έμοιαζε βγαλμένη από κάποιο μυθιστόρημα για Αυστριακούς αυτοκράτορες!

Read More

And More