Site icon TLIFE

Δες το εξοχικό του Christian Louboutin!

Στο Άσουαν της Αιγύπτου, πλάι στο Νείλο βρίσκεται το εξοχικό καταφύγιο του διάσημου σχεδιαστή παπουτσιών Christian Louboutin. Χωρίς ίχνος πολυτέλειας καταφέρνει να εντυπωσιάσει!

Πώς; Είναι “ντυμένο” με δεκάδες αντκείμενα που ο Louboutin έχει συλλέξει από τα ταξίδια του στον κόσμο ενώ η λιτότητά του και η πέτρινη κατασκευή του το κάνουν πρώτης τάξεως ησυχαστήριο για έναν πολυάσχολο σχεδιαστή όπως ο Louboutin. Το εξοχικό του βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από τα ξακουστά ιστορικά μνημεία που βρίσκονται στις όχθες του Νείλου όμως κατά την ανακαίνισή του παρουσιάστηκαν σοβαρά προβλήματα αφού η αφόρητη ζέστη της περιοχής δεν επέτρεψε τη χρήση περίτεχνων υλικών, εξού και η εξαιρετική λιτότητα στη διακόσμηση.

/
Οι καμάρες και τα αψιδωτά παράθυρα κυριαρχούν στα δωμάτια της κατοικίας που για τη διακόσμησή της ο Louboutin επέλεξε ξύλινα έπιπλα, όπως τα δύο μαροκινά τραπέζια (δεξιά) χωρίς στολίδια, πλήρως εναρμονισμένα με το ξερό και ηλιοκαμένο τοπίο της Αιγύπτου.


Διάσπαρτες αντίκες όπως το τραπεζάκι και η καρέκλα (αριστερά) ή το ξύλινο καναπεδάκι δεξιά δίνουν μια αίσθηση πολυτελούς λιτότητας στα δωμάτια.


Ο μοναδικός χώρος του σπιτιού όπου επικρατεί δημιουργικό χάος είναι το γραφείο του Louboutin, ένας χώρος γεμάτος χαρτιά και σχέδια!


Το σαλονι είναι διακοσμημένο με χαλιά από το Ουζμπεκιστάν και δεν θυμίζει σε τίποτα την παρισινή αίγλη μέσα στην οποία εργάζεται ο σχεδιαστής.

Ακολουθώντας τις αραβικές παραδόσεις, μαροκινά χαλιά και βεδουίνικα μαξιλάρια κοσμούν και την αυλή της κατοικίας.

© 2024 tlife.gr