Ευκαιρία να ανανεώσεις το home deco σου και… να αλλάξεις διάθεση! 

Η άνοιξη σε συνδυασμό με τις Πασχαλινές διακοπές αποτελούν μια ιδανική περίοδο για αλλαγές. Από τη μια, θέλεις να πέσεις με τα μούτρα στην καθαριότητα του σπιτιού και από την άλλη να ανανεώσεις το χώρο σου. Γιατί να μην τα κάνεις και τα δύο έξυπνα;

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου επιτέλους έφτασε. Η άνοιξη, όπως και το Πάσχα, προσφέρονται για αλλαγές. Είναι η τέλεια στιγμή για να σχεδιάσεις την ανανέωση του σπιτιού σου και να το διακοσμήσεις με υπέροχα lifestyle αντικείμενα. Πρώτα όμως πρέπει να το καθαρίσεις. Να αδειάσεις το χώρο από τα περιττά αντικείμενα και έπειτα να σκεφτείς τη διακόσμησή του! Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα, απλά να δώσεις ορισμένες όμορφες πινελιές, ικανές για να καλωσορίσεις την πιο αισιόδοξη εποχή του χρόνου με χαμόγελο! Πάμε να δούμε ορισμένες προτάσεις.

Sentio Σετ Κάδρα Leaves 5 τεμ.

Φέρε τη φύση στο τοίχο σου με το σετ κάδρων Leaves της Sentio, σε 2 διαφορετικές διαστάσεις. Κρέμασε κάποια σε οριζόντια και κάποια σε κάθετη θέση, σε διαφορετικά ύψη και δημιούργησε το πιο εντυπωσιακό picture wall! Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 τεμάχια διαστάσεων 25x25cm και τρία τεμάχια διαστάσεων 15x20cm, τα οποία μπορείς να τα τοποθετήσεις, όπως θες, σε όποια σειρά θες, δημιουργώντας πολλούς και μοναδικούς συνδυασμούς.

Sentio Καθρέφτης Industrial

Θες να λες καθρέφτη καθρεφτάκι μου; Αυτός ο minimal και aesthetic…ο απόλυτος καθρέφτης Industrial από τη Sentio είναι εδώ και είναι έτοιμος να γίνει δικός σου! Ταιριάζει άρτια σε κάθε χώρο από το σαλόνι έως και το μπάνιο σου.

Sentio Πολυθρόνα Tropical Mood

Ανοίγεις την πόρτα έπειτα από μια ιδιαίτερα απαιτητική μέρα στη δουλειά και πέφτεις στην… αγκαλιά της. Με την Sentio Πολυθρόνα Tropical Mood, οι στιγμές χαλάρωσης στο σαλόνι σου πηγαίνουν σε άλλο επίπεδο άνεσης. Με την πιο hot deco τάση και το μοναδικό της pattern, το καθιστικό σου αποκτά λειτουργικότητα, χωρίς να δεσμεύει ολοκληρωτικά τον χώρο σου. Είναι κατασκευασμένη από ξύλο και ύφασμα που απογειώνει κάθε σκηνικό και στιλ. Τα ξύλινα πόδια της δημιουργούν σταθερότητα στο κάθισμα και της προσδίδουν μια μοναδική αισθητική. Από την πρώτη στιγμή που κάθεσαι πάνω της, νιώθεις την εργονομία να σε αγκαλιάζει και να σε ηρεμεί από την έντονη καθημερινότητα. Ιδανική και cozy, για να βλέπεις τις αγαπημένες σου σειρές ή για να παίζεις με την αγαπημένη σου κονσόλα.

Sentio Σκαμπό Industrial

Το σκαμπό Industrial είναι η ιδανική επιλογή για το χώρο σου. Διαθέτει μεταλλική πλέξη στη βάση του και κάθισμα με πλέξη ψάθας και είναι η τέλεια προσθήκη στη διακόσμηση του δωματίου, του σαλονιού, της κουζίνας, του γραφείου ακόμα και του μπαλκονιού σου. Θα ταιριάξει άρτια σε χώρους boho ή industrial αισθητικής.

Sentio Τραπεζάκι Nature Green

Ο ιδανικός συνδυασμός πρακτικότητας, διαχρονικότητας και ομορφιάς είναι το τραπεζάκι με συρτάρι αποθήκευσης Olive από τη Sentio! Είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις στιλ αλλά και χρηστικότητα. Το σχέδιο του είναι μοντέρνο αλλά και διαχρονικό, έτσι θα ταιριάξει τέλεια στον χώρο σου. Τοποθέτησε το στο σαλόνι ή ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα σου και θα δεις το interior design να αναβαθμίζεται. Είναι ιδιαίτερα πρακτικό χάρη στο συρτάρι που διαθέτει που σου επιτρέπει να αποθηκεύεις τα προσωπικά σου αντικείμενα.

Sentio Led Φωτιστικό Rabbit

Δώσε στο δωμάτιό σου παιχνιδιάρικη διάθεση με το LED φωτιστικό Rabbit από τη Sentio συμβατό με την εποχή, που σίγουρα θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους! Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 900mAh και διαρκεί για 8-12 ώρες, ώστε να έχεις τον ιδανικό φωτισμό στο δωμάτιο, ακόμα και κατά την διάρκεια της νύχτας. Μόλις αντιληφθείς ότι «χάνει» τις δυνάμεις του, άφησέ το να φορτίσει και σε δύο ώρες θα είναι έτοιμο να σου κρατήσει και πάλι συντροφιά!

Sentio Διακοσμητικό Ancient Statue

Τα αρχαία αγάλματα είναι η απόλυτη τάση της σεζόν, για το λόγο αυτό η προτομή της Sentio είναι υπέροχο διακοσμητικό για το τραπεζάκι του σαλονιού, τη βιβλιοθήκη και γενικά σε κάθε έπιπλο που θες να δώσεις μια ξεχωριστή πινελιά. Πέρα από αυτό, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και πιο δημιουργικά «μετατρέποντάς» το σε σταντ για το αγαπημένο σου headset ή σε βιβλιοστάτη για τα λογοτεχνικά σου βιβλία.