Φλοράλ: Όταν τα λουλούδια βγαίνουν από το βάζο και “ντύνουν” το σπίτι σου

Μία από τις πιο δυνατές τάσεις στη μόδα, μία από τις πιο δυνατές και στη διακόσμηση. Τα λουλούδια είναι διαχρονικά και το φλοράλ ένα trend που σπάει το φράγμα του χρόνου.

Μπορεί να φέρει στο σπίτι σου χρώμα, μπορεί να το ανανεώσει. Μπορεί να δημιουργήσει εξωτική ατμόσφαιρα και να προσδώσει περιπετειώδη vibes, κάνοντας ένα χώρο μυστήριο και αφήνοντας νότες από safari! Την ίδια στιγμή, έχει την ικανότητα να “κουμπώνει” στο προσωπικό στιλ σου και να ακολουθεί πιο… vintage διαδρομές, παραπέμποντας σε μπαρόκ και 60s διακόσμηση που ούτως ή αλλιώς πολιορκεί το design τα τελευταία χρόνια!

Ό,τι στιλ διακόσμησης και να διαλέξεις τελικά, το flower power δεν θα σε απογοητεύσει! Κάνε, λοιπόν, το βήμα και επίλεξέ το για τον χώρο σου, είτε αυτό είναι το σαλόνι ή το δωμάτιο, το μπάνιο, η τραπεζαρία, ακόμη και η κουζίνα! Χρησιμοποίησέ το σε ταπετσαρία τοίχου, στο ύφασμα του καναπέ, σε ένα οποιοδήποτε κάθισμα ή μαξιλάρι, σε τραπεζομάντιλα και σεντόνια, σε κουρτίνες, σε κάδρα και οτιδήποτε βάλει ο νους σου!

Ένα ρετρό πικάπ με floral επένδυση μπορεί να αλλάξει τη διάθεση στο χώρο, αλλά και τη δική σου. Αγαπημένο item που θα αποτελέσει μια πολύ ενδιαφέρουσα πινελιά.
 

Το floral δεν σημαίνει πως πρέπει να είναι πάντα συμβατικό, αλλά μπορεί να είναι πιο αφηρημένο.
 
 
Βελούδο και floral δημιουργούν υπέροχους συνδυασμούς.
 
 
Πιάτα στους τοίχους. Τι λες; Μια ιδιαίτερη τάση που επέστρεψε και μπορείς να συνδυάσεις με το φλοράλ σου. Δύο σε ένα.
 

Ένα δωμάτιο σε απευθείας… σύνδεση με τη φύση.
 
 
Οι μικρές floral λεπτομέρειες μπορούν να ανανεώσουν έναν βιομηχανικό χώρο και να του δώσουν αυτό το “κάτι”.
 

Η απόλυτη κυριαρχία του φοίνικα, ακόμη και σε μια “βαριά” τραπεζαρία.
 

Όλες οι τάσεις του design σε μία κουζίνα: floral, σμαραγδί και μάρμαρο.
 
Double trouble με συνδυασμό δύο εντελώς διαφορετικών floral pattern. Τόλμησέ το αν αγαπάς τα ιδιαίτερα και τα έξω από το συνηθισμένο.
 
Floral κιλίμι για πιο ρομαντικές διαθέσεις στο σαλόνι.
 
Όπως καταλαβαίνεις, το φλοράρ είναι εδώ και για όλα τα γούστα. Διάλεξε το ύφος που σου ταιριάζει, την ποσότητα που “αντέχει” το στιλ σου και βάλτο στην καθημερινότητά σου.

Read More

And More