Νέο Miele Experience Center στην Αθήνα: Εκεί όπου θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το σπίτι των ονείρων σου

Αυτό που ανέκαθεν με τρέλαινε στις ταινίες είναι τα σπίτια. Με το υπέροχο design, την μίνιμαλ αισθητική, τη σύγχρονη τεχνολογία που κάποτε άγγιζε μόνο τα όρια της φαντασίας μας. Τώρα, όλα αυτά είναι εδώ, μπορείς να τα αγγίξεις, μπορείς να τα αποκτήσεις, μπορείς να κάνεις το σπίτι σου τόσο προηγμένο τεχνολογικά που εκείνες οι ταινίες να μοιάζουν απλά ρετρό. Το νέο Miele Experience Center είναι γεγονός, είναι στην Αθήνα και μπορείς να το επισκεφθείς για να φτιάξεις το σπίτι των ονείρων σου!

Η απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας βρίσκεται στο Μαρούσι. Λεωφόρος Κηφισίας 69, στο Δαχτυλίδι. Στο νέο Miele Experience Center, όπου σου δίνεται η ευκαιρία να αναβαθμίσεις την καθημερινότητά σου. Να ζεις σε ένα έξυπνο σπίτι, με τεχνολογική υπεροχή και αξεπέραστο design. Τι θα έλεγες να κλείσεις μια προσωπική ξενάγηση και να ζήσεις το απόλυτο τεχνολογικό challenge;

H Miele αναπνέει στο ρυθμό της καινοτομίας!
Και το ξέρεις. Ένα λογότυπο που προκαλεί ανέκαθεν υψηλής αισθητικής συνειρμούς και εντυπωσιάζει με τα τεχνολογικά προηγμένα της προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, τη μοναδική κατασκευαστική δεξιοτεχνία, τον μοντέρνο σχεδιασμό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που φέρει στο βιογραφικό της τόσα βραβεία.

Εδώ, η διαισθητική τεχνολογία είναι πραγματικότητα. Η υψηλή ενεργειακή απόδοση κυριολεκτεί. Τα προϊόντα σέβονται το περιβάλλον και ακολουθούν την οικολογική σου συνείδηση.

Πρόσθεσε σε όλα τα παραπάνω, ότι διαρκούν για περισσότερο από 20 χρόνια… και μόλις άγγιξες την απόλυτη επιλογή!

Μια αξεπέραστη βόλτα!
Δεν έχεις λοιπόν παρά να το βάλεις στο πρόγραμμα. Μία βόλτα που θα σε μαγέψει. Θα σε εντυπωσιάσει με το φουτουριστικό design και την καινοτόμα τεχνολογία. Στο νέο Miele Experience Center θα δεις από κοντά τα πιο προηγμένα μοντέλα της Miele και θα ανακαλύψεις τη μοναδική τεχνολογία τους σε μία μοναδική και premium εμπειρία.

Και θα αλλάξει μια για πάντα το επίπεδο της μαγειρικής σου… Θα κάνεις ένα ταξίδι ταχύτητας και υγιεινής διατροφής με τους συνδυαστικούς φούρνους ατμού Miele. Θα ανακαλύψεις πόσο αρμονικά λειτουργούν οι συσκευές της Miele μεταξύ τους για απόλυτη ευκολία και μαγειρική.

Η καθαριότητα του σπιτιού θα γίνει πια μια αξέχαστη design εμπειρία… Σαν αυτή που θα σου προσφέρει η πιο ισχυρή ηλεκτρική σκούπα Triflex HX2. Η σκούπα που δεν πτοείται ούτε από τις τρίχες των τετράποδων φίλων μας.

Το πλύσιμο των ρούχων δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο… Premium design και επιδόσεις σε ένα! Βιωσιμότητα, ενεργειακή απόδοση, προσφορά στο περιβάλλον και υγιεινή με τις χαμηλότερες καταναλώσεις στην αγορά από τα πλυντήρια ρούχων της Miele. Αυτά με τον κυψελωτό κάδο που μπορεί να πλύνει ακόμα και ένα τριαντάφυλλο χωρίς να καταστραφεί. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό για τα ρούχα σου;

Θα γνωρίσεις το Miele App και θα ζήσεις την απόλυτη ταχύτητα και την ευκολία χειρισμού.

#BeyondOrdinary. Αυτό θα ζήσεις στο νέο Miele Experience Center. Το μέλλον είναι εδώ και μπορείς να το απολαύσεις κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι σου!

 

Ένα σπίτι έξυπνο, ένα σπίτι σύγχρονο, μοντέρνο και αισθητικά αξεπέραστο. Αυτό είναι το ζητούμενο. Να κάνεις οικονομία στην ενέργεια, αλλά και το περιβάλλον στο οποίο ζεις να υπηρετεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Στο νέο Miele Experience Center θα βιώσεις μια μοναδική αγοραστική εμπειρία. Θα περιηγηθείς ανάμεσα στην πλούσια συλλογή συσκευών και θα ικανοποιήσεις ακόμα και τις πιο αυστηρές απαιτήσεις σου.

Μόλις άνοιξε τις πύλες του και σε περιμένει να ανακαλύψεις τις υψηλών προδιαγραφών συσκευές της Miele. Ένας φιλόξενος χώρος που αντανακλά το κορυφαίο design και τη μοναδική ποιότητα.

Stay tuned γιατί δεν αρκεί μόνο μια επίσκεψη. Στο Miele Experience Center θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις και βιωματικά events που δεν πρέπει να χάσεις.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ…
Ξέρεις πολύ καλά, πως την επιτυχία την κάνουν οι άνθρωποι. Και το εξειδικευμένο προσωπικό είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να βρεις αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Η ποικιλία είναι τόσο μεγάλη, η τεχνολογία τόσο εντυπωσιακή που δεν αποκλείεται να διχαστείς. Δεν έχεις λοιπόν παρά να απευθυνθείς στους ειδικούς, στους ανθρώπους του προσωπικού που θα σε καθοδηγήσουν και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το σπίτι των ονείρων σου. Ξέρεις, αυτό που πατάς ένα κουμπί και… όλα γίνονται! Ακόμα κι αν δεν είσαι σπίτι 😉

Κι αν προκύψει κάποιο πρόβλημα, το Τμήμα Τεχνικής Εξυπηρέτησης, που στεγάζεται στον ίδιο χώρο, είναι στη διάθεσή σου!